Систем те лаже Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 1 hour ago, No name said: Gledam ove medije, i izvestaje, i svi su u fazonu zvezda se namucila tek u finišu slomila otpor. Pa šta su ocekivali,da resimo pitanje pobednika u 3 minutu pocetka utakmice. Igrali smo na gostovanju, solidnoj ekipi, i pocetkom cetvrte četvrtine slomili protivnika, i na kraju +14...rutinska utakmica, sto bi se reklo. Vidili na poluvremenu, oni se vratili u trecoj, da bi u zadnjoj cetvtini vec pocetkom preuzeli konce igre i na kraju priveli mec kraju. Зато су јуче медији известили о још једној рутинском и бриљантном мечу суседа који све меље пред собом. Што се данашњег меча тиче, утисак је да се по говору тела види да су Тобију и Симеоновићу одбројани дани. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 (edited) 35 minutes ago, MarioKempes said: Sandro Pa taj je centar isto, zar ne? Jel na Gruzina mislis? EDIT: Drugo, da li stvarno ljudi zelite Vildozu u nasem dresu nakon prosle sezone gde se na mecevima nije video bukvalno... Imao fantasticnih prvih mesec dana i onda kurobolja do kraja ugovora. Edited December 17, 2023 by John Terry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Teo u el: Teo u aba: Prvi nisam očekivao ovakav doprinos, posebno ne zalaganje u odbrani. Svakako niko od nas nije očekivao ovoliku minutažu i potrošnju, ali ko je mogao da predvidi kanal Shabazza. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Kao jedan od kriticara Nejpira moram da ga pohvalim za ovo danas. Neka demantuje svaku moju losu rec za njega i bicu najsrecniji. Zaista svim srcem navijam za njega. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Just now, СтелаРоса said: Kao jedan od kriticara Nejpira moram da ga pohvalim za ovo danas. Neka demantuje svaku moju losu rec za njega i bicu najsrecniji. Zaista svim srcem navijam za njega. Sad kad udje u formu, da ga trejdujemo za Pengosa koji do tada nece imati utakmicu dva i po meseca 🙂 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Po prvim rezultatima stizu nam 5 pojacanja 🤢 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nik1991 Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Gilespi Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilif88 Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Kaže Urbonas stiže Fredi Gilespi. Kako nam se to cini Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Prvo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Lele Gilespi,ne vidim nikakav napredak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 10 minutes ago, Nele said: Po prvim rezultatima stizu nam 5 pojacanja 🤢 Ima se, može se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Kako li nalaze ove bezveznjake da mi je znati. 13 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Katastrofa. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 (edited) 6 minutes ago, pilif88 said: Kaže Urbonas stiže Fredi Gilespi. Kako nam se to cini Sta ja znam, ne prevelika ocekivanja, ali ono sto sam video u Bajernu sto se tice atletike, jako zanimljiv igrac, moze da pomogne sa pozicije 4. Ako cemo narodski, nit smrdi nit mirise. U ovoj situaciji ocekivao sam boljeg igraca, ali nakon sto se sve izdesavalo, ne smem nista ni da prognoziram. EDIT: Da dodam, Gilespie je neka malo bolja verzija Dache Ilica, tako da ako bih se ja pitao, Ilic bi mi bio bekap na 4 a za startera treba dovesti mnogo boljeg igraca od Gilespija. To je igrac uloge, hustler, nikako neki lider. Edited December 17, 2023 by John Terry 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Kakav pucanj u nogu Eurocup igrac u najbolju ruku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 17, 2023 Author Share Posted December 17, 2023 taj gillespie je centar? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Jedini dobar meč u sezoni odigrao protiv Partizana, eto što je doveden. Zanemarićemo činjenicu da je Danko Branković korisniji bio od njega ove sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Just now, uini said: taj gillespie je centar? PF Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Uspeli da dovedu jedinog goreg centra od Tobija 😂 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 A sto njega Bayern pusta? Poseduje previse kvaliteta za Bavarce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Just now, uini said: taj gillespie je centar? Pise i na Wikiju da je centar, ali ne, krilni centar. Bio je koristan igrac rotacije u Bajernu ali bukvalno nista vise od toga. Just now, drakon1 said: A sto njega Bayern pusta? Poseduje previse kvaliteta za Bavarce? Ocito ga Laso ne gotivi previse. Ima Bongu tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Just now, bodo said: PF Gilespi igra centra u Bajernu uglavnom. Urbonas jeste pouzdan ali bih sacekao jos ne bi uzimao ovo zdravo za gotovo jer ne pise da je potpisao vec da je u pregovorima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Prvo rezultati izbora, pa jebeni Gilespi. Do kurca 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikeAir Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Gilespi prosle godine slobodna bacanja 36% 🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 (edited) 2 minutes ago, John Terry said: Pise i na Wikiju da je centar, ali ne, krilni centar. Bio je koristan igrac rotacije u Bajernu ali bukvalno nista vise od toga. Ocito ga Laso ne gotivi previse. Ima Bongu tu. I on je expiring contract. Nešto šta je postalo trend izgleda ove sezone u EL. Edited December 17, 2023 by bodo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts