NMX Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 Bitanga Mesina ce nam na kraju opraviti igraca. Ajmo Sabazz, useri mu se u zivot i otresi Armani. 11 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 Just now, Čvarkov said: Da nije ove nakaradne selekcije i ovih problema sa Shabazzom, svi bismo bili ponosni na otpor Barsi u gostima uprkos sudijskim odlukama. Ja ponosan i ovako. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 2 minutes ago, John Terry said: Ja ponosan i ovako. Svakako, ali kamen u cipeli. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 5 minutes ago, Bogoljub Gagic said: Ако очајни играмо егал са Барсом нама ће онда бити довољна просечна игра у наставку сезоне да деремо све Samo da ne bude nervoze od starta protiv Fenera i usracemo ih 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 12 minutes ago, Kankkunen said: Ima Šabaz ličnih problema (porodični), što nije opravdanje za ovakvu igru ... klub pokušava da mu pomogne na sve načine, dobar je momak. A Zvezda je psihoterapeutska ustanova pa resava licne probleme prvo Vildoze a sada i Nejpira!Ma daj molim te! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 2 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojan Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 Kolicina mracenja koja je ponekad prisutna (da ne kazem često prisutna) mi je zapanjujuca, deluje da neki ljudi ispoljavaju licne frustracije ovde 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 Just now, Miki28 Teoljub said: Samo da ne bude nervoze od starta protiv Fenera i usracemo ih Što podrazumeva i da navijači ne unose nervozu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 Jednim udarcem Messina multilateralno delovao. Odbacio sa sebe odgovornost (ili barem pokusao), kazao da je Pengos bezvezan, kao uvredjena mlada se "osvetio" Napieru za napustanje. Meni je manje bitno da li je Messina unsportmanlike ili ne. Bitnije mi je da il pije vode ovo sto se tiče naseg igraca i ako da, kako ce klub da reaguje.Klasika , video da je preterao pa okrivio novinare .U utorak treba najače moguće podržati Šabaza . Послато са M2101K9G помоћу Тапатока 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 2 hours ago, Mile1 said: Verujem Mesini Kom Mesini veruješ, onom što je jutros dao izjavu ili onom što je malopre dao izjavu. 3 1 34 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 1 minute ago, dex said: A Zvezda je psihoterapeutska ustanova pa resava licne probleme prvo Vildoze a sada i Nejpira!Ma daj molim te! Koliko godinica imaš? 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fromthecorner Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 Čović na primeru Messine još jednom može da vidi koliko svaki negativan komentar prema bilo kome u Evroligi se kao lavina okrene ka tebi i gubiš 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 Just now, dex said: A Zvezda je psihoterapeutska ustanova pa resava licne probleme prvo Vildoze a sada i Nejpira!Ma daj molim te! Igrači su živi ljudi, nisu mašine ... ozbiljni klubovi angažuju psihologe, pomažu tim momcima kad imaju određene pronleme. To je život, nije video igrica. 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djenkoslav Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 20 minutes ago, Sector said: Što je najjače odvaliće nas Mesina na kraju a Shabaz će se raspasti na tom meču. Uvek smo ga jeli kad se stvori ta atmosfera pred meč. Galata, Žalgiris, čim postoji neki beef mi ga jedemo. Zna to Mesina 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 Just now, Dropkick Murphys said: Koliko godinica imaš? Izvini za sta je to bitno majke ti?Vilozu ostavila riba, mi da mu lecimo rane!?Covece profi likovi koje ne igraju za bonbone vec za dobar kes?!I sta je tu nejasno?! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 1 minute ago, dex said: Izvini za sta je to bitno majke ti?Vilozu ostavila riba, mi da mu lecimo rane!?Covece profi likovi koje ne igraju za bonbone vec za dobar kes?!I sta je tu nejasno?! To ne znaci da nemaju licne probleme van sporta. Nisu oni roboti pa da zakljuce daju mi ovoliko pa mi je otput toliko. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djenkoslav Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 12 minutes ago, Čvarkov said: Da nije ove nakaradne selekcije i ovih problema sa Shabazzom, svi bismo bili ponosni na otpor Barsi u gostima uprkos sudijskim odlukama. Ja baš to sinoć komentarisao, nije se ni Radonja sa čeličnom odbranom bolje provodio u Blaugrani (do duše jedno 3 miliona jeftiniji tim 🥲). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 10 minutes ago, Kankkunen said: Nema veze Pengos ga slusa i neverue. 6 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 3 minutes ago, dex said: Izvini za sta je to bitno majke ti?Vilozu ostavila riba, mi da mu lecimo rane!?Covece profi likovi koje ne igraju za bonbone vec za dobar kes?!I sta je tu nejasno?! Posle kog iznosa na bankovnom računu treba da me ne zanimaju lični i porodični problemi i da ne utiču na mene? Pitam za nastavnicu Srpskog jezika i književnosti. 7 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 (edited) Sabaz o kritici navijaca, trenera, saigraca... Edited November 11, 2023 by Crni Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 Neverovarno koliko ljudi plitko razmišljaju...Dobio si lovu, ima da izgineš na terenu...Uloga sportskih psihologa u modernom profesionalnom sportu je ogromna... 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 19 minutes ago, Bogoljub Gagic said: Ако очајни играмо егал са Барсом нама ће онда бити довољна просечна игра у наставку сезоне да деремо све Ajd da vidimo koliko ce se skor popraviti. Mozes ti da igras solidno i da ne pobedjujes? Tabela ce sve reci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 Spoiler 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 Sutra ce uvek neugodni Zadar osetiti Sabazov bes. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted November 11, 2023 Share Posted November 11, 2023 Mesini sad treba oteti i Pengosa pa nek vidi sta ce. Pre svega zbog gasa. Zatim bi pri objavi Pengosa na italijanskom napisao: "Ko drugome jamu kopa sam u nju upada." I dodao bi Mesinu koji viri iz jame. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts