forumko topic Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 Bentil je jedan od lošijih košarkaša, koji je igrao u Zvezdi, ali je makar bio četvorka. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 Ja mislim da Ivanovic ovo ne moze.Onaj celendz govori koliko on lose kalkulise.Taj potez se moze preslikati na sve segmente igre. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 U moru negativnih stvari primecujem jos jednu a to je da Bolomboy cesto preuzima/switchuje, cak ni ne brani on to toliko lose spolja nego kad iskoci dole nema nikog ko bi mogao da stiti i skoci, ne znam da li to Dusko trazi od njega (deluje mi da da) ili ne ali mislim da to nije pametno. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 Kaze trener da je razlog poraza los sut za 3 poena u 1 pol 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 E, da. Zaboravih juce da napisem. Igrom slucaja zadesim se sinoc u jednom vracarskom kaficu. Malo kafa malo na TVu gledam grobare. I cujem neko navijanje iz prostorije pored (stara je kuca, vise soba, nebitno). Pogledam. Tekmu gledaju Mirko Pavlovic, jedan lik koga se secam likom da se muvao nesto oko klupe, mozda za vreme Radonjinih mandata i.... Radonju. Mirko urla i navija za Oly. Radonja identicne face kao kad nas vodi. Deluje da je i on navijao za bracu. I sad vidim da se on priziva. I ja samo mogu da zamislim Radonjin kardiovaskularni i centralno nervni sistem kada na prvom treningu vidi 3 plejmejkera koji zajedno ne mogu sa odigraju odbranu kao sto su je igrali Radonjini plejevi. Tako da, mislim da taj film necemo gledati. A i mislim da ne treba. Pisao sam prosle godine, klub mora da nauci da zivi bez Dejana Radonjica. Niko od kluba veci nije pa ni on. Ako kao klub nismo sposobni da zivimo i pobedjujemo nego na najmanju naznaku problema vicemo Radonja, Radonja, onda sve u tri lepe.. 14 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 1 minute ago, nunilo said: U moru negativnih stvari primecujem jos jednu a to je da Bolomboy cesto preuzima/switchuje, cak ni ne brani on to toliko lose spolja nego kad iskoci dole nema nikog ko bi mogao da stiti i skoci, ne znam da li to Dusko trazi od njega (deluje mi da da) ili ne ali mislim da to nije pametno. Ali mi uglavnom ne primamo poene kada preuzme, čak je i Džejms imao dva promašaja preko njega. To što te promašaje hvata protivnik ne znači da ne treba tako da se brani, već da mora da ima u timu neka četvorka koja ume da zagradi i skoči. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruda Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 Kao što sam o rekao pre mesec dana, fale igrači na 2 i 4. Dvojka jer je Nedović staklen, a za 4 je očigledno. Što se tiče trenera glupo je prizivati bilo koga jer niti jedan trener koji ima kvalitet neće hteti da dođe tako da to nam je što nam je. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 1 minute ago, NMX said: E, da. Zaboravih juce da napisem. Igrom slucaja zadesim se sinoc u jednom vracarskom kaficu. Malo kafa malo na TVu gledam grobare. I cujem neko navijanje iz prostorije pored (stara je kuca, vise soba, nebitno). Pogledam. Tekmu gledaju Mirko Pavlovic, jedan lik koga se secam likom da se muvao nesto oko klupe, mozda za vreme Radonjinih mandata i.... Radonju. Mirko urla i navija za Oly. Radonja identicne face kao kad nas vodi. Deluje da je i on navijao za bracu. I sad vidim da se on priziva. I ja samo mogu da zamislim Radonjin kardiovaskularni i centralno nervni sistem kada na prvom treningu vidi 3 plejmejkera koji zajedno ne mogu sa odigraju odbranu kao sto su je igrali Radonjini plejevi. Tako da, mislim da taj film necemo gledati. A i mislim da ne treba. Pisao sam prosle godine, klub mora da nauci da zivi bez Dejana Radonjica. Niko od kluba veci nije pa ni on. Ako kao klub nismo sposobni da zivimo i pobedjujemo nego na najmanju naznaku problema vicemo Radonja, Radonja, onda sve u tri lepe.. Tačno je sve to. Od reči do reči. Ali Dejo je sinonim za titule. Barem u Zvezdi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 Just now, TB Told said: Ali mi uglavnom ne primamo poene kada preuzme, čak je i Džejms imao dva promašaja preko njega. To što te promašaje hvata protivnik ne znači da ne treba tako da se brani, već da mora da ima u timu neka četvorka koja ume da zagradi i skoči. Pa u tome i jeste stvar, mi to nemamo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 33 minutes ago, Don Dusko said: Dobar je Luka.Volim ga.Ali ako ce nam on biti 1 centar onda smo u problemu. Vise frustracija prica kroz mene tu jer ga gledam par sezona kako se muci... Bez zajebancije, imam utisak kada bismo doveli Jokica ili Dzoela, nama bi Luka i dalje uzimao najvise minuta na 5. Jezivo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 2 minutes ago, NMX said: E, da. Zaboravih juce da napisem. Igrom slucaja zadesim se sinoc u jednom vracarskom kaficu. Malo kafa malo na TVu gledam grobare. I cujem neko navijanje iz prostorije pored (stara je kuca, vise soba, nebitno). Pogledam. Tekmu gledaju Mirko Pavlovic, jedan lik koga se secam likom da se muvao nesto oko klupe, mozda za vreme Radonjinih mandata i.... Radonju. Mirko urla i navija za Oly. Radonja identicne face kao kad nas vodi. Deluje da je i on navijao za bracu. I sad vidim da se on priziva. I ja samo mogu da zamislim Radonjin kardiovaskularni i centralno nervni sistem kada na prvom treningu vidi 3 plejmejkera koji zajedno ne mogu sa odigraju odbranu kao sto su je igrali Radonjini plejevi. Tako da, mislim da taj film necemo gledati. A i mislim da ne treba. Pisao sam prosle godine, klub mora da nauci da zivi bez Dejana Radonjica. Niko od kluba veci nije pa ni on. Ako kao klub nismo sposobni da zivimo i pobedjujemo nego na najmanju naznaku problema vicemo Radonja, Radonja, onda sve u tri lepe.. Sve to stoji ali mislis da ne bi volio da ima Bolomboja, Tobeya, Rokasa i ShabaZZa u ekipi? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 1 minute ago, nunilo said: Pa u tome i jeste stvar, mi to nemamo Znam da nemamo. Simonović i Davidovac zajedno imaju prosek od 1,8 skoka po meču. Što je gore od zbira bilo koja dva beka iz ekipe. Centar koji može da efikasno brani beka nakon preuzimanja uvek treba da se koristi. Četvorku treba dovesti koliko večeras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 1 minute ago, Miki28 Teoljub said: Sve to stoji ali mislis da ne bi volio da ima Bolomboja, Tobeya, Rokasa i ShabaZZa u ekipi? I Hangu. Voleo bi sigurno. Samo bi uz njih dobio i sve ostale, gde svi zajedno na gomili nisu ni blizu da izguraju mirno spavaj nano odbrane. I ne postoji to madjionicarstvo pa makar se zvao Radonja koji bi os ove ekipe napravili defanzivnu masinu. I sad mi smo kao svi trubili da ce nam napad ove godine donositi pobede (sto mislim i dalje) samo znas i sam Radonja to tesko da ce izgurati 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 Opustite se kaze Dusko dobro smo igrali 1 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemam_ti_kad Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 Ako mogu....gledao sam vam svaku utakmicu u EL i vecinu pripremnih. Ovako, neko misljenje mi ide u pravcu da ne igrate lose, nije ta igra bas za toliko razocarenje koje vlada odje. Jeste skor kakav je ali to moze lako da se preokrene. Previše je rekao bih Dusko pravio kompromisa u selekciji i igraci sa velikim rejtingom, imenom i dobrim karijerama ne mogu da dodju do kontinuiteta. Najveca koncepcijska greska je misljenje da je simonovic cetvorka. Moze on da odigra odredjene sekvence protiv odredjenih ekipa na toj poziciji ali on je ljudi cista petica evo vec tri godine i tu nema spustanja na poziciju ispod. Tako da na toj poziciji imate cijelih 5 igraca sto je potpuno kontra produktivno. Bolje da ih je troje koji ce da osjete tim i da imaju kontinuitet pa u slucaju povreda uvijek je moze odraditi doselekciju. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boaće Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 Radujte se, ljudi. Dobili smo startnu peticu i cetvorku, Mitra i Dedu. Sve ostalo ce doci vremenom, nema prostora za paniku. Konacno da na te 2 osetljive pozicije imamo igrace koji mogu lagano po 25 minuta da igraju. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 Uskoro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 3 minutes ago, Nele said: Opustite se kaze Dusko dobro smo igrali Ako je to rekao onda neka pakuje kofere polako. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrMV Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 1 minute ago, Bruda said: Što se tiče trenera glupo je prizivati bilo koga jer niti jedan trener koji ima kvalitet neće hteti da dođe tako da to nam je što nam je. Slažem se. Treba ostaviti Duška, da izgura svoje. Sigurno da i on vidi da tim ne funkcioniše kao uigrana ekipa, uostalom to je rekao i posle Asvela. Pogledajte PAO našta liči, a uložili su mnogo više od nas. Nije ovo menadžer igrica, ne može se 9 novih igrača uklopiti u celinu za 20-ak dana,mnogo različitih karaktera,navika,uloga u prethodnim eipama. Mi nismo imali kompletan tim čitave pripreme. Samo još žešćim radom, će se doći do nivoa na kojem ovaj tim treba(i može) da bude. Nikome od nas nije milo da gleda ovakvu ekipu, ali jednostavna istina je da je timu potrebno vreme, hteli vi to da priznate ili ne?! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 11 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Bez zajebancije, imam utisak kada bismo doveli Jokica ili Dzoela, nama bi Luka i dalje uzimao najvise minuta na 5. Jezivo. Džoela već imamo. 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 Covek nas da mi oprostite na recniku jebe u glavu pa ni ne pokriva. Dugo nisam video ovoliku kolicinu bezobrazluka mada ne racunam gostovanja u jutarnjem doktora magistra. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 Не знам што се форсира то сад за Луку и првог центра кад је данас Боломбој играо тачно 31:46 то је ваљда оно што смо и тражили. Друго Лука је опет имао добру минутажу 22 минута пре свега због катастрофе од Симоновића и Давидовца. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 (edited) Jel može nekad Čovara da ode umesto trenera? Što se tiče Mitra danas je bio jedini koristan visoki uz Bolomboja pa i ima smisla što je igrao toliko koliko je igrao, veći problem su Deda i Simon jr Edited October 20, 2023 by Урош19 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiflice Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 1 minute ago, Урош19 said: Jel može nekad Čovara da ode umesto trenera Gde bre da ode u sezoni u kojoj napadamo F4? 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naša posla 2.1 Posted October 20, 2023 Share Posted October 20, 2023 Hanga mora da igra 25+ minuta... Teo ne sme ni sekunde preko 15 minuta i to na poziciji dvojke... Kuzmić na klupi ceo meč, koja je to ideja bila da se ostavi Tobi van utakmice? Večeras je imao prostora na četvorci pored ovakvih Dede i Simonovića... Zašto Shabazz izvodi aut i to posle time out-a? Lukin faul na minus 3? Previše pitanja za Ivanovića na koje nažalost nećemo dobiti odgovor... Sve u svemu jako neprecizno, traljavo sa naše strane večeras i opet imaš kvalitet da dobiješ tekmu sa u jednom trenutku 2-20 trojke... Šteta... Jedino dobro večeras jeste to da smo konačno shvatili da smo na poziciji 4 najlošiji od svih ekipa, mora da se dovede četvorka... #ZVEZDAIZNADSVIH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts