suptil Posted April 6 Share Posted April 6 2 minutes ago, Kronostime said: "Birate nepostojeci broj..." Saopstenje Telekoma prenosimo u celosti... SMS-om hteli da zavaraju komsije 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted April 6 Share Posted April 6 https://x.com/viaturati3/status/1776382069259600379?s=46&t=82GmiA9uc9d7wW9szXcB2w 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nik1991 Posted April 6 Share Posted April 6 23 minutes ago, Juan Pablo Montoya said: Samo pobeda Zvezde me zanima. Ostalo bas svejedno. Nismo mi Spanci i Turci valjda. Mene zanima samo da Efes dobije taj mec. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted April 6 Share Posted April 6 https://x.com/kkcrvenazvezda/status/1776563591153406061?s=46&t=82GmiA9uc9d7wW9szXcB2w Mozemo poslati u Istanbul ovu decu malo da se igraju, porodica ovo ono. Btw. Mitrovicev klinac ima bolju tehniku suta od njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted April 6 Share Posted April 6 8 hours ago, Brat od Korneta said: Place your bets please. Da vidimo prvo kako ćeš da prodjes sa ovosezonskom 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted April 6 Share Posted April 6 3 hours ago, Kronostime said: Neki imaju ankle brakera, mi imamo Fredi Dzija table brakera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasheed Posted April 6 Share Posted April 6 Pozdrav svim forumasima, ovo je moj prvi upis. Roster za sledecu sezonu licitiram u sledecem upisu, da ispostujem tradiciju. Sto se tice ocekivanja o mecu sa Efesom, mi cemo taj mec izgubiti, a verujem i sutra protiv Hrvata (da ne kazem Splita). 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted April 6 Share Posted April 6 1 minute ago, rasheed said: Pozdrav svim forumasima, ovo je moj prvi upis. Roster za sledecu sezonu licitiram u sledecem upisu, da ispostujem tradiciju. Sto se tice ocekivanja o mecu sa Efesom, mi cemo taj mec izgubiti, a verujem i sutra protiv Hrvata (da ne kazem Splita). 🙂 Samo nemoj da mrzis more i dobrodosao si u nas skromni dom. 3 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nik1991 Posted April 6 Share Posted April 6 2 minutes ago, rasheed said: Pozdrav svim forumasima, ovo je moj prvi upis. Roster za sledecu sezonu licitiram u sledecem upisu, da ispostujem tradiciju. Sto se tice ocekivanja o mecu sa Efesom, mi cemo taj mec izgubiti, a verujem i sutra protiv Hrvata (da ne kazem Splita). 🙂 Ne igraj se prijatelju 😂 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 6 Share Posted April 6 (edited) 16 minutes ago, rasheed said: Pozdrav svim forumasima, ovo je moj prvi upis. Roster za sledecu sezonu licitiram u sledecem upisu, da ispostujem tradiciju. Sto se tice ocekivanja o mecu sa Efesom, mi cemo taj mec izgubiti, a verujem i sutra protiv Hrvata (da ne kazem Splita). 🙂 Molba, nemoj. Edited April 6 by Don Dusko 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted April 6 Share Posted April 6 Pečat na najodvratniju sezonu u EL bi mogao da bude pobeda u Istanbulu, koju ama baš niko ne očekuje. Medjutim, verujem da će gazda deliti premije da se ne zapinje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted April 6 Share Posted April 6 (edited) 35 minutes ago, rasheed said: Pozdrav svim forumasima, ovo je moj prvi upis. Roster za sledecu sezonu licitiram u sledecem upisu, da ispostujem tradiciju. Sto se tice ocekivanja o mecu sa Efesom, mi cemo taj mec izgubiti, a verujem i sutra protiv Hrvata (da ne kazem Splita). 🙂 Nisi pratio na času izgleda dovoljno. 😄 Dok se ne završi ova sezona ne sme se na ovoj temi licitirati sa imenima(pojačanjima) osim ako neki,, pouzdani" izvor ga nije naveo kao opciju kako ovde na forumu tako i na sportskim stranama nekog relevantnog portala. U suprotnom ćeš biti uskraćen pisanja narednih 5 dana na forumu. Tako da sačuvaj roster za sledeću godinu još nekih 2,3 meseca. 🙂 Edited April 6 by Čočo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
City Posted April 6 Share Posted April 6 21 minutes ago, oʞɐdoɐu nɾ said: Pečat na najodvratniju sezonu u EL bi mogao da bude pobeda u Istanbulu, koju ama baš niko ne očekuje. Medjutim, verujem da će gazda deliti premije da se ne zapinje. Da, da..morace zestoko da im plati da ne oduvaju rutinski Larkina, Clyburna...i ostalu boraniju iz Efesa. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 6 Share Posted April 6 41 minutes ago, rasheed said: Pozdrav svim forumasima, ovo je moj prvi upis. Roster za sledecu sezonu licitiram u sledecem upisu, da ispostujem tradiciju. Sto se tice ocekivanja o mecu sa Efesom, mi cemo taj mec izgubiti, a verujem i sutra protiv Hrvata (da ne kazem Splita). 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted April 6 Share Posted April 6 55 minutes ago, rasheed said: Pozdrav svim forumasima, ovo je moj prvi upis. Roster za sledecu sezonu licitiram u sledecem upisu, da ispostujem tradiciju. Sto se tice ocekivanja o mecu sa Efesom, mi cemo taj mec izgubiti, a verujem i sutra protiv Hrvata (da ne kazem Splita). 🙂 Trebao si ti to spucati odmah. I pusti ove što ti govore ovo, ono..ljubomorni su jer imas roster prije njih, samo ti po svom. Ko ga jebe, jednom se živi. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted April 6 Share Posted April 6 Kako se Ćoki isprsio. Čarterom se ide u Split. Široko, nema šta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted April 6 Share Posted April 6 2 minutes ago, Čočo said: Kako se Ćoki isprsio. Čarterom se ide u Split. Široko, nema šta. Što manje umaranja pred put u Istanbul. 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasheed Posted April 6 Share Posted April 6 Naravno da sam upoznat, sala je i bila u pitanju. Svakako koliko sam nacuo, pevace se Mars na Drinu sto se mnogima ne svidja, a iskreno i meni. U ove dve utakmice sa Splitom i Efesom uopste ne verujem u pobede, ali Aba je nasa :)) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted April 6 Share Posted April 6 17 minutes ago, rasheed said: Naravno da sam upoznat, sala je i bila u pitanju. Svakako koliko sam nacuo, pevace se Mars na Drinu sto se mnogima ne svidja, a iskreno i meni. U ove dve utakmice sa Splitom i Efesom uopste ne verujem u pobede, ali Aba je nasa :)) Sta bre ne volis Mars na drinu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted April 6 Share Posted April 6 (edited) Edited April 6 by berti 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted April 6 Share Posted April 6 16 hours ago, Geronimo said: Mnogo se mi nesto zezamo i veselimo za navijace ekipe sa skorom 11-22. Ja bih ipak cutao, bolje mi je to nego da 'komsiji crkne krava'... Bravo sa Duska! Covek se posrao Covicu u usta - on u play inu, a mi... Bila bi tek fora nad forama da je Sabaz isto usao u play in i Simonovic uzeo EC. Ja bih samo ova sezona da prodje... A sto se tice Stambola - igraci i strucni stab gace nece skinuti. Bilo sta drugo bila bi nasa sramota. I da, "navijao" sam za Guduru, Motlija i Efes veceras, i mislim da smo bez sansi u Stambolu, da ne bude zabune.... Pa vidi, mozda bismo i mi bili u play in da smo imali Howarda i Monekea. A zna se ko ih nije hteo... Mada bez zezanja, nisam impresioniram Ivanovicem. Juce da su izgubili bilo bi njegovom krivicom jer nije hteo da trazi challenge kod faula na Monekeu (bio nesportski kao kuca). 16 hours ago, Juan Pablo Montoya said: Znao je batica tri koraka unapred. Sjebem Zvezdu i Čovketa, uzmem Šabana i Tobija, Baskoniju prosere bad luck... dovedu mene i ja imam i Čimu i malog tršavog... 4D chess. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted April 6 Share Posted April 6 Stvarno nevidjeni uspeh Baskonije taj play in, garantujem da nijedan njihov trener nikada u celokupnoj istoriji nije uspeo da ih tamo odvede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted April 6 Share Posted April 6 (edited) Sve i da jeste odbio Howarda i Monekea... Ovaj prvi na vec postojece Nejpira, Yaga, Tea i Nedovica nikako ne bi isao. Pritom je Howard igrac kojeg moras pustiti da izdivlja da bi izvukao iz njega maksimum, na sta ne bi mnogo (ozbiljnih) trenera pristalo, a i mi nismo imali prostora da mu damo takvu ulogu. Sto se tice Monekea tu se Covic djubretarski igra recima i redosledom desavanja dogadjaja. Nemam informacije, ali mi sva logika govori da smo bili blizu Sengelije i da je Duskova procena bila da ga cekamo i ne potpisujemo Monekea koji je prosle sezone (koja mu je ujedno i jedina u EL) imao 13 minuta i 4 poena u proseku. Sa Sengelijom se izjalovilo, a Moneke je u medjuvremenu potpisao za Baskoniju. Ako je sve bilo tako, po meni su to sasvim racionalne Duskove odluke. Edited April 6 by СтелаРоса 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted April 6 Share Posted April 6 Nasi cekaju na aerodromu zato sto Nedovic zaboravio pasos… 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted April 6 Share Posted April 6 8 hours ago, Perkos2 said: Idealna prilika da se pogledamo u ogledalo. Počev od ovih iz kluba, trenera i igrača pa sve do navijača i forumaša. Da vidimo ko smo i kakvi smo! Moralne drolje smo i ološ odvratni, pa šta. Ima gore i od toga. Na kraju ćemo svi u pakao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts