Cavani Posted March 27 Share Posted March 27 Kalina bezmudas promasio 2 bacanja protiv Efesa,to je to poredjenje otprilike. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted March 27 Share Posted March 27 1 hour ago, Ab1995 said: A dal' neki atletski jak plej koji igra dobru odbranu krpi dovoljno spoljnju liniju...1).......,Jago, Teo; 2)Gudura,Neda??? Neko kao Demarkus Admiral Nelson Lorenco Braun? There, I fixed it. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 27 Share Posted March 27 @Cavani koji je najcuveniji sut Gudurica? A koji Nedovica? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
turfan Posted March 27 Share Posted March 27 Gudura bezmudas ahhhahaha...onda je i Kobi bezmudas... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted March 27 Share Posted March 27 Glavna tema ko ima kolika muda... 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 27 Share Posted March 27 17 minutes ago, turfan said: Gudura bezmudas ahhhahaha...onda je i Kobi bezmudas... Staviti Gudurica i Kobija u isti post bi trebalo da povlaci neke drasticne sankcije 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted March 27 Share Posted March 27 Znao je Gudurić često da klačuje i odigra dobro kad se lomi u onom prvom mandatu u Zvezdi. Pamte se dva derbija - onaj derbi kad je pogodio trojku o tablu je legendaran. Tada je Gudurić ušao u igru u 29-om minutu igre i donio preokret. Drugi derbi u finalu KRK kad je bio igrač utakmice. Od evropskih mečeva Bajern i Real mi prvo padaju na pamet. Ja volim i Nedovića i Gudurića. I baš je ružno da se pljuvaju i potcjenjuju dva od nekoliko najboljih izdanaka naše škole. Koliko mi to imamo EL igrača poniklih u Zvezdi? 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted March 27 Share Posted March 27 Ne tako davno smo mogli samo da sanjamo da se kvalitetni domaći igrači i reprezentativci vrate u Zvezdu u najboljim godinama. Samo kažem. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted March 27 Share Posted March 27 2 hours ago, Miki28 Teoljub said: @Cavani koji je najcuveniji sut Gudurica? A koji Nedovica? Nisam siguran ali cini mi se da ih povezuje jedna stvar. 2 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted March 27 Share Posted March 27 Polako. Ne zanosite se previše. Nigde nije pisalo da je Gudurić potpisao. Znajući kakvi,, stručnjaci" i manipulatori rade u klubu, brzo možemo pasti sa Gudurića, Odzeleja, Kalinića na Dobrića, Đurišića i Simonovića. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted March 27 Share Posted March 27 Gudura ako potpisuje prvo moraju da mu premere muda na aerodromu. 🙂 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zemljoradnik Posted March 27 Share Posted March 27 Sta kaze Odzelej, jel mu prija.voda.voda? 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted March 27 Share Posted March 27 Jbt ne bih se treznio kada bi Gudura i Kalina dosli... 🤤😍💪 Uopste se ne bih bavio time dal su kompatibilni on i Neda na 2... Takve igrace i cigane ne propustas ako imas sanse da ih dovedes. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
turfan Posted March 27 Share Posted March 27 (edited) 2 hours ago, Miki28 Teoljub said: Staviti Gudurica i Kobija u isti post bi trebalo da povlaci neke drasticne sankcije Kobi je najveci posle Dzordana, poenta je da nije uvek pogadjao clutch suteve, ali je uvek uzimao i imao muda da preuzme odgovornost (msm da Karmelo ima najveci procenat clutch suteva). Ako se setimo Bajerna, Partizana itd...e sad koliki je motiv njegov da igra za Zvezdu, a koliki za Fener itd...svakako ja bih pre video Guduru na 3, ja sam visok 191-192, raspon ruku mi je 2m ali kada sam stao pored Gudure, vidi ono kao da je duplo veci covek od mene, noge, listovi, ruke, prosto msm da je ovde prespor za beka, a da trojku lagano moze da pegla... Lagano moze Kalina na 4, a Gudura na 3... Edited March 27 by turfan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 27 Share Posted March 27 Ajde da polako da zavrsavamo sa Gudurom i sklapanjem rostera za sledecu sezonu. Ma koliko god je nekima mrzak ovaj period ima jos do kraja sezone i da je ispratimo kako treba. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
turfan Posted March 27 Share Posted March 27 Ma samo da svi budu zdravi... Mi kompletni smo bas zajebana ekipa top, jago, teo-neda, smart(moze da krpi u odbrani nedu), hanga isto- na 3 Rokas i Lazic, Rokas moze i na 4 Hanga moze i na 3 plus ako se osposobi TT on i Mitar uz smanjenu ulogu Dede i izbacivanja Gilespija iz rostera mozemo mnogo, a tu su i Ilic i Lazarevic...samo da budu svi zdravi za kraj sezone e onda remont 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted March 27 Share Posted March 27 11 minutes ago, Don Dusko said: Ajde da polako da zavrsavamo sa Gudurom i sklapanjem rostera za sledecu sezonu. Ma koliko god je nekima mrzak ovaj period ima jos do kraja sezone i da je ispratimo kako treba. Uhvatismo se za muda i odmah kraj. Pravi si Duško, kvariš žurku a taman je postalo zanimljivo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted March 27 Share Posted March 27 17 minutes ago, turfan said: ja sam visok 191-192, raspon ruku mi je 2m Ako su ti dobre lateralne kretnje i možeš na PG - kupljeno. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
turfan Posted March 27 Share Posted March 27 29 minutes ago, Guru said: Ako su ti dobre lateralne kretnje i možeš na PG - kupljeno. Nisu na zalost, previse sam krut zbog teretane, a i kilaza mi ne dozvoljava, mozda neki Kajl Hajns za siromasne po 3-4 min da igram taman toliko mogu da pretrcim od kosa do kosa a da ne umrem 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted March 28 Share Posted March 28 Sad sam video raspored. Namesta se da puknemo sledece dve od Olija i Reala, pa da u poslenjem kolu Covic pomogne srpskom basketu protiv Efesa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted March 28 Share Posted March 28 (edited) Kako to misliš da puknemo od Olija i Reala? Sumnjaš u Tobišku protiv Fala i Tavareša? Edited March 28 by oʞɐdoɐu nɾ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted March 28 Share Posted March 28 11 hours ago, turfan said: Nisu na zalost, previse sam krut zbog teretane, a i kilaza mi ne dozvoljava, mozda neki Kajl Hajns za siromasne po 3-4 min da igram taman toliko mogu da pretrcim od kosa do kosa a da ne umrem 😁 Guru je mislio na Teove "lateralne kretnje", ako me razumeš 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted March 28 Share Posted March 28 13 hours ago, turfan said: Ma samo da svi budu zdravi... Mi kompletni smo bas zajebana ekipa top, jago, teo-neda, smart(moze da krpi u odbrani nedu), hanga isto- na 3 Rokas i Lazic, Rokas moze i na 4 Hanga moze i na 3 plus ako se osposobi TT on i Mitar uz smanjenu ulogu Dede i izbacivanja Gilespija iz rostera mozemo mnogo, a tu su i Ilic i Lazarevic...samo da budu svi zdravi za kraj sezone e onda remont Jesmo vrlo zajebani, zajebali smo baš sve. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted March 28 Share Posted March 28 14 hours ago, turfan said: Ma samo da svi budu zdravi... Mi kompletni smo bas zajebana ekipa top, jago, teo-neda, smart(moze da krpi u odbrani nedu), hanga isto- na 3 Rokas i Lazic, Rokas moze i na 4 Hanga moze i na 3 plus ako se osposobi TT on i Mitar uz smanjenu ulogu Dede i izbacivanja Gilespija iz rostera mozemo mnogo, a tu su i Ilic i Lazarevic...samo da budu svi zdravi za kraj sezone e onda remont razlaz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted March 28 Share Posted March 28 Teo ne igra protiv Reala. Šok. Neverica. A taman smo uhvatili pobednički talas. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts