Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština


ćušpajz

Recommended Posts

Bahataost, inat... Oduvek su Covicu bile osobine, a sa godinama su postale dominantne. Sve vise lici na onog psihopatu. Retorika, stav... Kao sto onaj manijak bulji u dvesta monitora i gleda sve zivo, tako i ovaj čita sve drustvene mreze. Da je Filip aktivan, sto posto bi ga doveo   da bude plej. Sto vise se po forumima i tviteru napada Deda, ovaj ce ga jos vise drzati u klubu. Vec sada bi da moze vratio Simona iz Turske, da napakosti kriticarima.

Okruzio se poltronima i ljigama, kao i vrhovni vodja. 

Najgore je sto ce pre psiho da zglajzne nego Nebojša. 

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, Čočo said:

Ljut, baš ljut. Razumem da izgubiš ali da skineš gaće Asvelu to je nedopustivo. Bukvalno i da dobijemo Milano gde gledavši jučerašnje rezultate konkurenata dolazimo do dobre pozicije koju smo očekivali i sa jučerašnjom pobedom kako bi se približili konkurentima i to samo zahvaljujući srećnim okolnostima. Ali ni ta eventualna pobeda ne može da spere onaj sinoćni sramotni pristup i sramotnu igru. 

Bice jos roller coastera ove sezone, nista se ne brini.

 

Tezak poraz, jbg. Idemo dalje.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Ne znam zasto ste se svezali tog 10. mjesta.Sezona je propala pa bio 10. ili 15. Ako kojim slucajem budemo deseti u sta ne vjerujem, moramo izbaciti devetog na gostujucem terenu pa onda porazenog iz duela sedmog i osmog takodje na gostujucem terenu i ako sve to uspijemo onda smo zasluzili da buemo osmi i da nas pociste Madridjani.Tako da je besmisleno gajiti bilo kakve nade.Jednostavno nemamo dovoljno kvalitetan roster da u kontinuitetu igramo ravnopravno sa najboljim a u takvim situacijama rijetko ko ode na fajnal for a to je jedino sto se moze racunati kao ozbiljan rezultat a sve ostalo je mlacenje prazne slame.Predajte se.

  • Like 9
  • Love 1
  • Ha-ha 3
Link to comment
Share on other sites

Ne bi me uopšte iznenadilo da podivljamo protiv Milana i da ih zveknemo, ali to ne umanjuje gorčinu zbog jučerašnjeg stava da će Asvel sam sebe da pobedi, jer jelte nikoga ne uspevaju da dobiju kod kuće. Svakako kurton sezona. Možda je bolje iskulirati neko vreme, barem dok se ne vrati Simon. :whistling:

Link to comment
Share on other sites

Znate Asvel je najfizikalnija ekipa u EL. Tu je naravno i Babaroga Javor koji koristi duplo kolo koje je mastermind Brojiloga namestio u rasporedu kako bi napakostio Zvezdi.

Uz sve to smo trening pred Asvel odradili na Partizanovom parketu a svi znamo šta to znači i kome to odgovara.

Završio bih sa tim da je svakom dobronamernom jasno da bi mi pobedili Asvel i plasirali se na F4 samo da je Partizan platio porez tako da je sasvim očigledno ko je krivac i da nikako nije u upravi.

 

 

Šalu na stranu 100 poena od Asvela je sramotno čak i u pobedi u pripremnoj utakmici. A ovo je za Zvezdu bila prelomna utakmica, dok je Asvel u raspadu, sa pomoćnim trenerom i bukvalno ne igraju ni za šta.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, NMX said:

Je l to stvarno ona bitanga od Vujcina rekla u onom podkastu da imaju tim koji prati sta se pise po mrezama? Nemam snage a ni volje da gledam gazdinu podguznu muvu sat vremena, pa ako je neko slusao nek potvrdi.

 

Kako god, tradicionalno, poserem ti i i popisam na 50 godina u kosarci i na robota.

Naravno da ima tim, što bi se krili kad je sve jasnije i budalama čime se služe. Šta drugo i možeš da očekuješ od udbaškog pacova osim tima za praćenje, botovanje, cinkarenje, relativizacije. Koji će kurac klubu skauting mreža za iskopavanje novog Kvinsija, Berona, Đenke, Lorenza, treba saseći "Laki scenario" u hali i pre samog začetka ideje. 

Edited by Molina23
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

Gabrijel je 5 i samo 5, undersize igrac koji može odlično preuzimati i ima solidan size ( nekih 216 wingspan)

Neku posebnu snagu za centra i nema, nije igrac koji može sa se rve u post-up situacijama protiv masivnih centara, ali apsolutno je brži od većine igraca na 5.

Na ovu situaciju on je apsolutno bespotreban, igrati sa 2 visoka bez suta, a na 3 da u tom trenutku budu Hanga ili Lazić to je pucanj u nogu, a kad se vrati Mitrovic na 4 će se on i Gebrijel rotirati.

Pozitivno iz ovog može biti atletska promena Davidovac-Gebrijel gde se u mnogome podiže plafon ekipe u tom segmentu, takodje Gebrijel je jaka paljevina što može biti i ključno u areni.

Po meni trebao je doći 4/3 tipa igraca, što je Davidovac realno ali u praksi nista ne pokazuje.

Послато са SM-A135F помоћу Тапатока

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jel davidovac jos nije ako vec ne moze da dobije otkaz dao otkaz da se vise ne blamira, a da, 700 k je ipak 700 k, taj decko ne bi sad mogao da zabofe ugovor ni u jednom evrokup timu, cak mislim ni da ga dejo ne bi uzeo u bahcesehir

Simonovic davidovac ilic je nama planirana rotacija na 4 pred pocetak sezone, pa da je dule vujosevic sastavljao vide bi milosti imao

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Nas je stigao umor, nemamo kvalitet i dubinu za ovaj tempo.

 

Upotrebljivi igrači u ovom rosteru su Teo, Nedović, Yago, Gidraitis, Hanga, Bolomboy, Mitrović (povrijeđen) i Lazić ali samo u odbrani. Frediju će partija protiv KKP biti očekivano highlight karijere, tehnički preskroman igrač.

 

Ovo je brojčano dovoljan izbor igrača ako su ti igrači atletski moćni i u prajmu ali u našem slučaju je mizerno malo.

 

Tobey, trutina, Lazarević i Ilić su komedije od igrača, odavno su trebali da budu iza koša. Tobey je vjerovatno defanzivno najgori i najmekši centar kog ja sam gledao u Zvezdi za svog života.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Kuka se na umor, a niko ne igra vise od 25 min prosecno do sada. Mada kada bolje pogledaš igracki kadar,  videceš masu igraca preko 30 god.

Teodosic 37, Lazic 34, Hanga 34, Rokas 32, Nedovic 32, skoro sve nosioci. 

Ako pri tome dodamo hronicno umornog davidovca, videcemo da ovaj skup igrača ne može više, i da sve više ličimo na penzionerski klub koji jednu utakmicu odigra pa tri ladi.Ne treba zaboraviti i Kuzmica sa 33 g, koji je do skoro bio ovde.

 

 

 

 

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Dao im je sudac vetar u leđa ali je ovo objektivno poraz umorne ekipe bez pravih izmena za nosioce igre.Otprilike slična tekma onoj u Ljubljani a Asvel nije slabija ekipa od CO,čak.Šut za 3 u presudnim momentima bez šuta,nedelju dana pre takvi šutevi doneli pobedu u Istanbulu.Dobar bek ubada otvorene šuteve.Žofri nam se standardno userava u centre kao da su slučajno tu,u Bgu ista priča bila.Teško pada zato što bi se pobedom skroz uključili u borbu prsa u prsa za plej-of pozicije ali sa sastavom od sinoć,velikom istrošenošću nosioca više se ne može,jedino ako im šut ne izdivlja nekad inače mrka kapa bez pojačanja .

Edited by pachupa
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Jedna od retkih, mozda cak i jedina, utakmica u kojoj je Sferopulos podbacio. 

 

- u kljucnim momentima u 4/4 je prednost dao Teu i Hangi u odnosu na Yaga i Nedovica koji su nam vukli napad kad god su bili na parketu

- zonska odbrana prvi put ove sezone i bas je lose izgledalo

- igramo toliko utakmica tokom sezone i ne seti se da da sansu Ilicu, cak ni u Aba ligi, a onda ga sinoc odjednom ubacuje na parket

 

Ovo sinoc se moralo pobediti uprkos manama koje nas tim ima. Kao sto sam rekao i u najavi utakmice, nije slucajno da mi imamo 8, a Asvel 3 pobede pred ovo kolo. Bolji smo od njih i bez Topica i bez cetvorke i morali smo pobediti. Svima se desi los dan naravno, i Valensija je izgubila od Zalgirisa kuci juce, ali frustrirajuce je kad znas da nam se ovo desavalo i ranije, a i u buduce ce. Majstori smo da gubimo ovakve utakmice. Kad god treba "potvrditi" dobre rezultate u proteklom periodu mi razocaramo. 

  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

Davidovac se bukvalno prepušta atmosferi tima.Sinoć je Rokas ukrao preseko bar 5 lopti,borio se i onda vidiš Dedu kako se i on budi kao nešto,vrv da ne bi bio "upadljiv".Svaka čast Rokasu na borbi,šteta što ga nije hteo šut da bude heroj...

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Stella rossa di Belgrado said:

Davidovac nije hronicno umoran nego hronicno bezobrazan

Zna se dobro ko je kriv sto on "igra" ako se ono moze nazvati igrom u zvezdi.

Spodoba na celu kluba  koja je brže bolje potrcala da ga potpiše na tri godine, valjda da nam ga neko ne otme. Sve radi naopako. Umesto da potpise produzenje sa nekim nosiocem igre, on prvo dovodi davidovca i ostale domaće bezveznjake.

 

Mi u timu imamo minus igrače poput Davidovca,Lazarevica,Ilica,  i do skoro Simonovica, bio je tu i Kuzmic jedan deo. Pogledajte samo ovu grupu bezveznjaka dakle citava jedna petorka koja je ovde boravila a koja pri tom nema kvalitet ni za KK TAMIŠ.

Osim što popunjavaju broj na klupi i terenu i primaju pare, ovi ljudi nikakav doprinos nemaju.

 

Link to comment
Share on other sites

Smanjite ocenjivanja i biće vam lakše.

Biće i velikih pobeda i teških poraza.

Za godinu, dve kada budemo igrali protiv moćnog Porta u FIBA Europa kupu, ovoga ćemo se sećati kao starih dobrih vremena.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Kakva je gotiva na ovom forumu, majke mi. Milina je čitati pojedina razmišljanja. Dobismo dve utakmice u prethodnom duplom kolu, svaki prosečni Ciganin je guglao smeštaj u Berlinu krajem maja, poraz protiv Asvela na početku duplog kola, napušavanje igrača, teranje Čovića... Daj odlučite se već jednom idemo li na taj F4 ili ne?

Po meni, nemamo taj luksuz u trenutnoj situaciji da gubimo ovakve mečeve, ali ako dobijemo Milano, mi smo i dalje u igri...Čak i ako izgubimo od MIlana, opet smo u igri, dve, tri pobede nam beže klubovi koji su u plej of zoni, ja stvarno ne vidim da je sve izgubljeno, kako kažete, još nam sada ide i period kada smo uglavnom u Beogradu, tako da još ima mnogo da se igra.

Edited by Hroničar985
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...