Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština


ćušpajz

Recommended Posts

Svi ovi potezi koji su povuceni ove sezone:

-formiranje frankestajn rostera

-najava napada na F4 pre pustanja sezonskih karata

-otpustanje trenera nakon 4 kola koji nas izvukao prosle sezone i istrpeo Coviceva sranja sa Kampacom i drugim potencijalnim pojacanjima

- nedovodjenje obecanih pojacanja novom treneru

-izjava da navijaci sami treba da dovode pojacanja

govore da neko namerno zeli da sroza Crvenu Zvezdu, jer neko ko zeli dobro nasem klubu ne bi povukao nijedan potez od gore navedenih.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

35 minutes ago, John Terry said:

Inače, u ponedeljak igramo sa Megom i to je drugi poraz u aba.

Gledao sam ja Megu uživo u Zg skupa sa Lakijem pred utakmicu sa Milanom koju smo istu skupa odgledali. Prvo poluvrijeme je bilo mi tu imamo izraz za to 'Chi fa meno' u smislu tko je lošiji tako da ako od njih izgubimo onda bolje da zatvaramo radnju. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

52 minutes ago, СтелаРоса said:

Jel imamo u zvezdaskom svetu ime poput Obradovica koje ce nam garantovati novac? Jer Partizan nema novac tako sto ga je zaradio kroz transfere, marketing i sponzore, nego jer se predsedniku drzave svidja da u grani sporta ima ime poput Obradovica u svojoj zemlji.

1683576939-SERBIA-GREAT-BRITAIN_81-750x5

:smiley33:

  • Ha-ha 5
Link to comment
Share on other sites

Ne znam sta vam je kriv Covic? Covek ISTO radi kao i svih ranijih sezona, uvek ima neki dil sa pojedincima za pretakanje meda i lizanje prstiju, Evroliga 10-12 pobeda i standardno mesto u bottom half, sa zajebantskom kosarkom u drugom delu Evrolige i spremanje za ABA liga play off , Kup i domacu pasteta titulu, da se pojacava istorijski broj trofeja dok je on u klubu i generalno u istoriji kluba. 

 

Znaci, ovo sto gledamo je ono sto Covic radi od 2011, samo se okruzenje promenilo, pa sada imamo tim sa logistikom cak i na evroligaskom nivou imaju sudjenje kao da ih licno delegira Zelimir, imaju neoogranicen budzet ( te price kako i mi imamo novac su smejurija u poredjenju sa njima ), ne placaju porez 10 mil evra neplacenog, automatski sticu veliku finansijsku NEFER prednost u odnosu na sve druge timove, jer tih 10 mil umesto da odu u budzet, odlaze na pojacanja itd itd. 

 

To se sve znalo kad je dosao, zato je i Dejina titula 2022 najsladja verovatno za klub, jer je isamarao projekat od preko puta. Kad mi budemo mogli da zadrzimo Kampazza, Petruseva i Vildozu na dve, tri sezone, kao oni Pantera i Lajdeja, oni mozemo u isti kos. 

 

Isto tako, nisam glup, znamo da i KKCZ ima najveci budzet u istoriji ove sezone, ali to je fatamorgana i predstava za javnost, kao evo dajemo i vama dajemo i njima, s tim sto na ovom nivou i 3 miliona razlike znace mnogo, o neplacanju poreza i ocajnom sudjenju tj fenomenalnom sudjenju za njih dve sezone zaredom u Evroligi, da ne govorimo. 

 

Samo sto ta kula od karata je bas prava kula od karata, a ne sto oni poturaju pricu Zvezdasima i FKCZ, tamo bar u fudbalu nema sanse da preko noci od 7.tima ABA lige dodjes na delic od Final 4 Evrolige, ali ako nista druga , UEFA ti bar daje, tj klubu daje, znacajne pare, a Evroliga ne daje nista, tako da je basket bure bez dna i mante se tih sprdnji kako dobrotvori ulazi svoj novac iz svega srca. 

 

Rade sve po naredjenju zna se i koga iz nekih ludackih nagona da se Srbija ima prvaka u kosarci i da mu se dusevni mir ne narusi. 

 

Sto se tice argumenata kako je lako bilo Covicu da vlada regionim ranije, to su tek nebuloze, isto tako mogu da kazem da je jos lakse bilo Vujosevicu i Danilovicu da vladaju sa njihovim savezom, amaterskom ligom i KKCZ u stanju amaterizma sa Suboticem i Drcom kao nosiocima, da ne govorim o kradji Vujanica i ostlih talenata iz drugih klubova. 

 

Oni sada nemaju nijednog Srbina maltene ( skoro pa nemaju ) u timu, pogledam i vidim samo neki wannabe NBA tim sa gomilom tamnoputih momaka, nestvarno na sta je spala srpska kosarka. 

 

Izvinite, radije cu da gledam Lazu & Lazu, Tea, DeDu, Mitrovica, Nedovica i drugare, neke stvari nisu na prodaju. 

 

A i taj balon od preko puta ne moze da traje vecno u ovakvom okruzenju sa ovakvim ulaganjima, jer to bi znacilo da i KKCZ mora redovno da ima ovakav budzet kao i ove sezone, a toliko love za dva kluba Srbija nema. Vratice se srpska basket u skorije vreme na ona stare cucle od pre 20ak sezona. 

  • Like 2
  • Love 1
  • Thanks 3
  • Ha-ha 5
  • Tuzno 4
Link to comment
Share on other sites

"Čović doneo 20 + trofeja", svašta čovek može da pročita. Upravo ovakvi stavovi su razlog zašto u Zvezdi nijedan trener ne može da opstane duže od sezone, izuzetak je Radonjić. U bilo kom klubu u Evropi kad pomeneš trofeje svi odmah pomisle na trenera, igrače, pa na vlasnika koji ulaže pare. Samo u Zvezdi je za trofeje zaslužan predsednik kluba koji niti daje svoje pare, niti trenira igrače. Nije čudo što su 15 od tih 20+ trofeja osvojeni dok je Radonjić bio trener, jer je koliko toliko uspevao da istera svoje kad je sastav u pitanju. Kad god je ovaj što je "doneo 20+trofeja" sastavljao tim po svom ukusu školovali su nas Džikićeva EC Budućnost, Trinkijerijev EC Partizan, izuzetak je Tomićeva sezona kada je osvojena ABA i KLS. Zamislite da neko ovde napiše da je Ostoja doneo top8 Partizanu i titulu ABA prošle sezone.😀 Za razliku od rezultata u Partizanu za koje je zaslužan Obradović, pa igrači, ali i lova koju daje država, gde je Ostoja na dnu lestvice, u Zvezdi je za rezultate zaslužan isključivo i jedino ON, kakav trener, kakvi igrači, kakva lova od države, isključivo genijalnost predsednika. U Čovićlendu naravno, realnost je ipak malo drugačija. Čak bih posle svih brljotina koje je dotični pravio prošle i ove sezone mogao da kažem da su trofeji osvajani uprkos toj neznalici, a ne zahvaljujući njemu.

  • Like 33
Link to comment
Share on other sites

36 minutes ago, СтелаРоса said:

Zato sto Vucic nije lud da obezbedi tolike parustine Covicu. Kako bi to uticalo na crno belo glasacko telo? I tako su godinama u opasnom tripu kako je Zvezda drzavni bankomat, najbolje jos da nam je poceo dovoditi igrace sa F4 i Nba. Sa druge stranes imas Obradovica kao jedno od najvecih imena u evropskoj kosarci. Znas da hoce najbolji igraci sa njim da rade, da je uticajan u EL okvirima, da je dokazao godinama unazad da zna sta radi kako da napravi rezultat. Naravno da ces njemu da das taj novac.

Bukvalno nema veze sa biračkim telom. Ima veze sa tim što Čović hoće državnim parama da vodi klub kao da je njegov privatni, i to privatni u svakom pogledu i što se tiče odluka oko selekcije tima i što se tiče izvlačenja para iz kluba u privatne džepove. U klubu nema nikog od integriteta i nekog sportskog renomea, jer se sa svima ili posvađao ili niko i ne želi da ima posla sa njim jer zna šta ga čeka. Prošli put kad smo imali značajniji budžet (2019. godine) to je iskoristio da mu sin igra El i bude prvi plej u ABA ligi. 

  • Like 8
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

12 minutes ago, Markovic_CZ said:

Pitanje da li će Topic igrati, ne verujem da će nas pobediti. Bas tesko.

 

Elem za nas neupućene ko je Bagzi o kojem pričate, sta mu je f-ja u klubu?

Funkcija mu je fiktivna, kao i vecini u klubu.

Link to comment
Share on other sites

31 minutes ago, Nele said:

Lako je bilo biti baja protiv EC Buducnosti, Cedevite i protiv Partizana sa velikanom ove igre kakav je Adin Vrabac sad je fora biti baja.

 

Nadji jednu uvredu u mom postu i ja cu  da se samobanujem ne treba ti moderacija. Jebiga kad pokusas da ljudima uvredis inteligenciju moras da ocekujes da ti neko i odgovori.

 

Nisam nikog vređao niti sam ikog spomenuo, niti sam pisao pozitivno ili negativno o radu uprave, već sam izneo lični argumentovan stav na tekst kojim se porede Baskonia i Crvena zvezda i to nakon utakmice u kojoj smo imali šut za pobedu.

 

Na to si mi ti imputirao robotičara, krajnje podlo, nisko, zlonamerno i uvredljivo. Ničim izazvano zalepio etiketu nečijeg bota. Očekujem moderaciju da reaguje i da se spreče ovakvi ispadi sada i ubuduće.

 

Činjenice su trofeji, evrolige, evrokupovi, pune dvorane i proslave sa navijačima. Sve ostalo će prekriti ruzmarin, snjegovi i šaš, uključujući Vrapca, Obradovića, teorije zavere kao i jedna te ista svakodnevna, ponavljajuća mišljenja na forumu.

  • Thanks 2
  • Ha-ha 6
Link to comment
Share on other sites

Činjenica je da Partizanov budžet za plate veći. Doduše zanemaruje se to da u Partizanu nema pozicije sisača budžeta u vidu Kešelja pa Raduljice i sad Kuzmića. Kada se na sve to doda i deo para koji godinama ide u i na FMP, ne bi stavio ruku u vatru da su cifre drastično različite.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

28 minutes ago, John Terry said:

 

Nasa nemotivisanost i njihova motivisanost. Vrlo su nezgodna poletna ekipa koja igra na posed vise.

 

Naravno, nisu favoriti ali je to potencijalna mina i dolazi u nezgodnom trenutku.

 

to može da se kaže za svaku aba ekipu, mislio sam da imaju nekog bisera koji je nezadrživ

Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, Ljubitelj baklave said:

Sve i da su budzeti isti, a nisu, i dalje stoji 10 mil neplaćenog poreza kao prednost za njih. 

Slicna cifra je spucana u FMP , koji je za to vreme u Zvezdu prebacio Lazarevica, cak ni Topic kao prospekt igra u Megi. 

Link to comment
Share on other sites

27 minutes ago, Ljubitelj baklave said:

Oni sada nemaju nijednog Srbina maltene ( skoro pa nemaju ) u timu, pogledam i vidim samo neki wannabe NBA tim sa gomilom tamnoputih momaka, nestvarno na sta je spala srpska kosarka. 

 

Izvinite, radije cu da gledam Lazu & Lazu, Tea, DeDu, Mitrovica, Nedovica i drugare, neke stvari nisu na prodaju. 

Što se tiče srpskih košarkaša tiče tu smo negde sa njima po broju. Što se tiče Srbendi budžetskih korisnika naravno da smo nenadmašni. Prebrojavanje po boji kože mi nažalost ne ide najbolje.

Link to comment
Share on other sites

12 minutes ago, Ljubitelj baklave said:

Sve i da su budzeti isti, a nisu, i dalje stoji 10 mil neplaćenog poreza kao prednost za njih. 

Koga boli kuratz za to, odnosno ko se u prethodnih x strana pozivao na KKP ili poredio sa njima?

OK, oni imaju ludilo sastav, neka budu 4. u evroligi, boli me patka.

 

Pitanje je zasto je nas klub amaterski vodjen i zasto je 15. u ligi? 

  • Like 12
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, John Terry said:

Mislim da ne dobijamo nista ako sad krenemo da otpustamo igrace. Mislim da moramo da dovedemo cetvorku, startnu, i da onda krenemo u krvav rad, pa sta nam bog da. Sezona jedino moze da se spasi, ocekivanja ionako vise ne postoje.

 

Sezona u kojoj si se pre Svetog Nikole oprostio od evroligaskih ambicija ne moze da se "spasi" bilo cime u nastavku sezone. Jednostavno, Zvezda i Partizan imaju velike budzete i plasman u plej-of EL je ono sto treba da bude cilj i prema cemu treba meriti uspesnost sezone. Nedajmo da nam uvale ciglu da nekakve domace "duple krune" spasavaju bilo sta.

Ako trenutna postava u klubu nije u stanju da budzet koji je na raspolaganju iskoristi da napravi konkurentan tim u Evropi, treba traziti da ih zameni neko ko ce to moci. Mi nemamo sportski sektor. To kako oni sklapaju tim, mogao bi svako.

Edited by Haggard
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Zanimljivo je da smo od Albe izgubili poslednje 4 na domaćem terenu.Ne mislim ni sad da ćemo ih dobiti bez dobre odbrane,očekujem da iskoči Yago i još po neki "kritikovani"igrači ali lako biti neće.Moram da istaknem kako se Teo trudi i u odbrani,igra je na njegovom maksimumu sigurno,bilo bi lepo da svi,a krenuli smo sa 17 igrača u rosteru,sad jedva skupimo upotrebljivu petorku,pokažu bar max zalaganje.Ps.stiče se utisak da komšije mogu da dovedu igrača kad požele ali i da mi osim Kampaca i nismo imali priliku/potrebu nekog igrača da zadržimo iz prošlogodišnje ekipe,bar ja ne bi.Druga stvar je ovako sklepan tim i ko je zapravo odgovoran za njega.Ispade da smo sinoć izgubili zbog promašenih zicera Tobija i Mitrovića(po jedan)...

Edited by pachupa
Link to comment
Share on other sites

Daleko od toga da je sezona gotova pogotovo sad sto deset timova idu u plej in Evrolige. Problem je sto mi sa trenutnim rosterom čak moramo biti zadovoljni kako nam sezone ide (4-9 EL i +2 nad Partizanom u Aba ligi). Mi nemamo defanzivnog beka i ko god da nam igra na cetvorci će biti najlošija četvorka u Evroligi. Sabaz i Tobi skroz podbacili kao starni plej i centar. Tako da se nadamo da ćemo ovako igrati i na dalje jer je realnije da ćemo igrati losije a ne bolje. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ali kad vidim da se neki žale i pričaju da KKP ima veći budzet pomislim da neki žive u paralelnom univerzumu. To što oni 10m potroše na 4 kvalitetna igrača i nadograde već dobar tim iz prošle sezone a mi damo 10m na 11 igrača to su isti tih 10m. To što nemamo sistem a imamo Čovića koji je prošlu sezonu otpisao onakvim pojačanjima na čelu sa Vladom Jo, da iz te sezone se ni danas ne možemo isčupati pa je bilo potrebna potpuna rekonstrukcija tima ove godine to je samo odraz neznanja jedne predsedničke, nepotističke amebe. Sistem braćo i sestre, sistem i ljudi koji se razumeju u košarku i struku, i kada oni krenu da se bave sportskim temama u klubu tad ćemo imati zdravu osnovu, ugled u EL i sistem koji može i za manje od 10m da daje rezultate. Do tada, dok gledamo ovu spodobu od predsednika koji se,, u sve razume" i ,, sve zna" i koji će kao diktator da menja, vodi i dovodi kad i kako on kaže, gledaćemo samo jedan mali seoski klub sa isto tako seoskom reputacijom i ovakvim odnosom sa EL, sudijama, komšijama i celokupnom košarkaškom i van košarkaškom okolinom. 

Edited by Čočo
  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...