Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština


ćušpajz

Recommended Posts

Budući da se sve više pominje smena u rukovodstvu KKCZ i eventualni odlazak doktora robotike iz Železnika, važno je napomenuti da u tom kolopletu postoji nekoliko scenarija, od kojih bi najlakšu tranziciju proizvela njegova želja da svojevoljno napusti Mali Kalemegdan zbog godina ili zdravstvnog stanja.

 

Ako to ipak ne bude slučaj i ako doživi frontalne i bočne udare kako bi na silu otišao, onda će to povući nekoliko ozbiljnih konsenkvenci za onoga ko bude hteo da ga nasledi i za one koji stoje iza nekoga takvog, budući da će doktor robotike svakako otvoriti zlatni padobran, satkan od duga koji će njegovi naslednici morati da mu isplate.

 

Stavke toga duga biće raznorodne, od višegodišnjeg korišćenja njegove infrastrukture u Basketlendu i Bakset Sitiju za šta, neka niko ne sumnja u to, postoji precizna evidencija za sve kategorije sve do jednog evra, pa do grba Crvene zvezde koji je doktor robotike 2011. povratio od Milana Beka, kome se po tom osnovu tada dugovalo oko milion evra...  I čiji je, osnovano se pretpostavlja, sada doktor robotike titular glavom i bradom.

 

Sve u svemu, biće to jedan lep penzioni fond za doktora robotike iz Železnika i svako ko želi da preuzme KKCZ bolje neka odmah uklaviri te troškove, da se posle ne bi češali po glavi...

 

Jer, doktor robotike sve dokumentuje i ima nameru sve da im naplati kada za to dođe vreme.

 

 

Edited by Nek grmi jako
  • Like 7
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Odlicno sto je repati pedaliran... znao sam to posle TO u Bolonji koji mu vode Mitrovic i Sabaz... da se ne ljubimo i ne gledamo, neka ide na pozorisne predstave u neki dom penzosa ako ga i odatle ne sutnu zbog nedrustvenosti... 

 

Ovde bi Tomic legao ko budali samar da disciplinuje ovu bandu, mada, vidim i da ga neki osporavaju... Revolveras sivih ociju i celicnog pogleda je veliki poznavalac kosarke, ne moze se porediti iskopavanje nepoznatog Fajea i Berona sa Sakotinim Panterom, MVP igracem/osvajačem Fibine LS i igracem koga je Sakota trenirao... 

 

Neki pisu da i Covic pali, a dolazi Bata... To je preslikana slika 2017/18. kada je zatvoren drzavni bankomat za KKCZ, Radonja digao sidro i razbila se baza. domacih igraca...Te godine je F4 kupljen za BG, Veske drmao gradom, a bata hteo da vodi evropskog sampiona.. koliko se secam, Covic je trazio da se isplati, masan kes je bio tesko da ce on sad tek tako otici... mada, jedva je preživeo kovid, nije bas zdravstveno, vec par sezona FMP funkcionise gotovo nezavisno od KKCZ.. ko ce ga znati, videcemo...

 

svi koji prizeljkuju odlazak trovaca/premazanog udbasa/egoistocnog ludaka/doktora robotike bice sokirani kada nam dodje u klub kumic neki tipa Djurdjevic ili Veselinovic, ne Zvonko, vec ovaj bivsi od Zocove ljubavnice/advokatice.. barustina je ovo jeziva... 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Dusko Ivanovic je morao otici, jer se sa kilometar videlo da je izgubio svlacionicu. Miniran je i to je jasno kao dan. Nakon one partije koju je SO imao cini mi se protiv Himkija i pedaliranja nakon toga, ova u Bolonji je nesta najstrasnije sto sam od kosarke pogledao. E sad zasto je izgubio svlacionicu i koji su ga igraci minirali ne znam, ali sam sasvim siguran u to da Ivanovic nije zeleo Davidovca, Teodosica i Bjelicu. Nema tu potrebe da nam neki insajderi nesta prenose to prosto nisu igraci koji mogu da rade sa njim. Nijedan od njih mu ne treba, a zasto ih je prihvatio ne znam. Ne treba ici daleko u proslost pa se setiti koliko se ozvanicenje Teodosica oduzilo. Znalo se da treba da dodje ali nikako da se ozvanici i tad se kao jedino razumno objasnjenje nametalo da nije po zelji trenera. Kasnije su i doprli glasovi o tome.

Napisao sam pre jedno mesec dana da se po tome sa koliko odusevljenja je docekan Teo vidi da je Zvezdina publika fudbalska. Ne secam, se ko, ali neko je replicirao kako je eto Teo veliki fudbaler pa je zato to tacno. Nije to bila misao vodilja kad sam pisao, vec da bi zaljubljenici u kosarku ipak trebali da su pogledali tri utakmice Virtusa od prosle godine, a ne samo top 10 poteze kola EL. Da su pogledali videli bi da Teo nije ni senka igraca od pre 5 godina. Jednostavno bez zelje, motiva, discipline, igra za publiku, nivo Harlem GT. 

Druga stvar, ja se ne secam kad smo se sem sa Stratosom usrecili sa polupenzionerima. Koji motiv moze da ima Teo ili Bjelica da kida. Osvojili su sve( Bjelica bukvalno na klupskom nivou), sta njima treba da ih DI kida na treninzima. Svakako da se racunalo na popuste kod trenera, ali nije se vodilo racuna kako to izgleda ostalim igracima dok ih kidaju. Svakako da u svakoj ekipi ima tih nekih popusta, ali Teo vise ne doprinosi ekipi toliko da bi imao takav popust, Bjelica jos manje. 

Treca stvar, neko je to lepo napisao malo ranije, Teo je legenda Oly, CSKA, Virtusa i reprezentacije Srbije, Zvezde ne. Covek nema apsolutno nikakav doprinos u Zvezdi i kao takvom mu Zvezda nista ne duguje. Ocena o njegovom bitisanju u Zvezdi tek treba da se donese, a trebala bi da se donese na osnovu igara koje bude pruzao i medjuljudskih odnosa sa igracima i strucnim stabom. Za sad vrlo, vrlo tanko, nivo sina Filipa. To sto se on trudi, kako neki napisase kao nikad pre i sto mu je stalo ne igra nikakvu ulogu ako ne moze. Ja bih isto najvise voleo da Zvezda zgazi sve, ali ona od toga nema neku preteranu korist.  Isto tako i to sto se Teo trudi za sad ne znaci nista ako preko njega izgubimo utakmicu protiv Monaka, ako je smesan protiv Virtusa.

I za kraj Nebojsa Covic. Velike zasluge ima za najsjajniji period u Zvezdinoj istoriji, ali vec dve sezone kasni sa oprostajem. I dalje nije kasno da ode kao gospodin i zauzme mesto na pijedestalu Zvezdine istorije. Ovo sto zadnjih par godina radi je potpuni stetocina mod. Mozemo mi misliti sta hocemo, ali sve ovo ne prolazi neprimeceno u svetu kosarke. Tolike trenere je prosto pojeo da ne vidim kog ozbiljnog ce uspeti da dovede u buducnosti. Seme i kombinacije sa igracima su mu od pocetnih i sumnjivih transfera postale ocigledne i jasno stetne po klub.

Konstantno smo kao klub u nekom blatu i nikako da se iskoprcamo iz njega i pocnemo da treniramo i igramo. Za ispravljanje njegovih igrarija i brljanja je potreban sve veci i veci novac, a rezultati nisu ni malo bolji ili su jos i gori.

  • Like 13
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

M0zda bi i 0tisa0 Neb0jsa ali nik0 nece da mu isplati t0 st0 mu se duguje(p0 njeg0v0j racunici n0rmaln0), jedin0 kad sam 0dluci da 0de a i 0nda ce biti debele tuzbe sam0 st0 nece imati 0d cega da se naplati tak0 da katanac pa iz n0va, bet0n liga n0v0 ime, nije da nam nije p0znat0

Link to comment
Share on other sites

Previše se veliča doktor robotike.

Ne sumnjam da bi on ispostavio visemilionski račun budućoj upravi, ali to je moguće samo ako bi klub preuzeo neko van SNS sekte.

To je i teorijski nezamislivo.

Verovatniji scenario u slučaju njegove nekoperativnosti prilikom primopredaje kluba je krivica prijava, pritvor i blokada njegove imovine.

To da je Andrej 2017. hteo da preuzme klub, a Čovic mu nije dao je iz domena "nije se dogodilo". Isto kao i bajka o izbacivanju Andreja iz kluba 2014.

 

  • Like 9
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Znači neka nama čovića doživotno? Namazan je on vidi se i po ovdašnjim komentarima
 
Lepota življenja u Srbiji.Biraš manje ili poznato zlo.

Za 30 godina višestranačja u Srbiji , samo sam jednom imao priliku da biram onoga koga sam hteo kao dobro rešenje... Zorana Đinđića ,decembarski republički izbori 2000-te

Послато са M2101K9G помоћу Тапатока

Sferopulos ima 56 godina, izgleda 15 mladje. Sta se nalazi u grckom vazduhu?
I 6-5 h2h sa Žocom[emoji3]

Послато са M2101K9G помоћу Тапатока

  • Like 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, K.Dot said:

Je l’ se šuška već ko umesto Čovića? Je l’ dobijamo našeg ostoju ili opet nekog sa decenijskim stazom u kosarci?

 

Dobijamo naseg Ostoju, "uspesnog biznismena", po nekim informacijama koje sam dobio.

Ali nama je bitan sportski direktor svakako i nadam se da ce biti neko iz sveta kosarke.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, СтелаРоса said:

Meni nije jasno kako ozbiljni treneri poput Radonjica, Obradovica, Ivanovica i evo sada Sferopulosa pristaju da rade sa Covicem. Zar tim trenerima nema ko da kaze "e ne idite tamo predsednik im je lud, dovodi i namece igrace po sopstvenim zeljama, mulja, petlja, laze, vara, bolje nadjite neki drugi klub".

 

a možda im kažu, gori jim pod nogama, zato čemo tražiti i dobiti garantovan ugovor. Sigurna šuška kako god okreneš, boli te tuki

 

6 hours ago, Ljubitelj baklave said:

 

Pa pazi, ako je Terza isao na +40 u odelu i kravati, moze i Dozet, to je stvar postovanja kluba i novog trenera. Ovo je ozbiljan posao, gde se vrte veliki novci, a on ga je docekao kao da docekuje prijatelje koji su dosli na rostilj nedeljom popodne. 

 

 

Zamisli da se Terza sa onim šišmiševskim ušima još pojavi u nekoj ofucanoj odori. Ljudi bi mislili da su greškom upali u snimanje nekog horor filma

  • Ha-ha 3
Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, srlepajce said:

E moj Nedovicu

Зар није Ковачић рекао да га нису враћали само из предострожности? Нигде није ни речено да је озбиљнија повреда тако да не видим разлог да се напада за лажирање? Шта ли је то Немања Недовић скривио навијачима Звезде да га овако не воле?

  • Like 28
  • Love 1
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

Just now, Bogoljub Gagic said:

Зар није Ковачић рекао да га нису враћали само из предострожности? Нигде није ни речено да је озбиљнија повреда тако да не видим разлог да се напада за лажирање? Шта ли је то Немања Недовић скривио навијачима Звезде да га овако не воле?

On je sam rekao da se vidi stepen povrede i na sledecem treningu

Daj ne zajebavaj

 

Kad se to jos dogodilo?

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Miki28 Teoljub said:

3,2,1 i krecemoooo po Nedovicu...

Sto se mene tice, Dusko je proslost, i vise bih voleo da imamo Nedovica za 2 derbija i da se ispostavi da je govnar, nego da ga nemamo.

 

Svakako ce se za par meseci suditi i ekipi koja je oterala Duska, ili ce biti slavljeni ili na stubu srama - zasluzeno.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...