Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština


ćušpajz

Recommended Posts

Početna 5 ka, još dok su momci stajali u vrsti slušajući tzv.himnu EL, mi je unela nervozu, nespokoj, loš osećaj...Psovao sam jako prvih 5 minuta, bilo mi je žao našeg Dobrića koji nam bio 6.igrač...A onda comfortably numb. I pre, iako subjektivan, mnogo puta i pod Radonjom i Tomićem I SO, patio sam gledajuću našu igru, ružnu košarku i manjak talenta...Deja vu. Pratim KK Zvezdu od neke 82. ...I tad smo rudarili imali puno netalentovanih igrača...Ali se zaljubio u borbenost, neodustajanje, underdog ulogu. Ove godine i nekih prethodnih, samo nekih, kao čovek od 50. želeo sam i očekivao da uživam u Igri da vidim smisao da me tim za koji navijam ispuni u metafizičko iracionalnom smislu, kakav je praćenje sporta i strast koja proističe....Žao mi nas drugari, nas koji pojedosmo džigericu, očekivajući promenu. Ipak je to do mene tj.nas.

  • Like 11
  • Love 2
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

27 minutes ago, berti said:

Plus ce retko ko spominjati Kalemegdan u junu.

Da li mi je zao Duška? Uopste ne. Iskusan je, znao je gde dolazi, znao je ko gazduje u klubu u koji za fine novce treba da radi. Znao je kakve su ambicije kluba, znao je za paralele koje ce se odmah postavljati sa Zeljkom i KKP... Dobio je novce da sastavlja klub po svojoj volji? Ako je Covic selektovao igrace, mogao je odmah da se ogradi, sazove medije, sve objasni i ode. Legenda je, svi bi ga razumeli i podržali. A para je valjda zaradio dovoljno, nisu ga valjda samo one sprečile sa kaze da je problem u Covicu, ako jeste.

I sam zameram Dusku sto pri prvom mesanju u selekciju (prvo pojacanje ej Deda 😂) nije digao sidro ali da se ne lazemo ako ga smene nece nista reci

 

pa jedan Kari Pesic je otisao ispracen pricom o telefonskom racunu, uz ono od stare slave se ne zivi

Radonja oba puta uz voli pare vise od kkcz 

Sasa Obradovic jos i najgore

 

I niko rec jednu nije rekao

Prosto sta i reci i spustati se na taj nivo, to niko nece

  • Like 18
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Sector said:

1-3 je katastrofa s obzirom na raspored. Igra još gora od tog skora.

 

Sad ide derbi u gostima, mizerne šanse, pa kući Bayern koji se mora dobiti i tu će biti veliki pritisak a vjerovatno tmurna atmosfera u Areni jer je hajp već nestao. A onda idu ovi najjači timovi....

 

Sezonu završavamo tradicionalno u Decembru, onda ide doselekcija čisto da se popravi utisak do kraja sezone.

 

Nije mračenje već najrealniji scenario u ovom momentu i na osnovu višegodišnjeg uzorka.

Ja to znao i pre nego sto je pocelo, mada je ovo i gore od mojih ocekivanja.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jasno da igraci ne buse trenera, isto kao sto je jasno da atmosfera u ekipi nije sjajna. Cini mi se da su Pefi i Dobric bili nezanemarljiv kohezivni faktor u svlacionici.

 

Bjelica pravi pizdarije na treningu, Teo nervozan kao pas, Sabaz igra neku svoju nonsalantnu kosarku i Nedovic ga manje-vise otvoreno kritikuje posle Monaka, Tobi ima govor tela kao da je kidnapovan, Deda zvace zvaku, Simonovic izgubljen u vremenu i prostoru, Jago u depri... Ne delujemo kao tim, uopste. Jedan od problema sa Duskom je sto covek ima taj oldskul modus operandi gde su uloge vrlo labavo podeljene, svaki trening i utakmica su prica za sebe i nova sansa za dokazivanje. Niko ne zna na cemu je, nema starih zasluga i sigurnih minuta, pa tako Sabaza nema na parketu dok se resava mec u Kaunasu, 1 Kampaco u kljucnoj utakmici prosle godine u Atini dobija vaspitnu i tretman kao da je junior. To vise niko ne radi, tako tim ne funkcionise.

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Al meni najjace, Zalgiris Jago u 12 Lazarevic ne. 

 

Monako, Lazarevic u 12 Yago ne 

 

Bolonja opet Yago u 12 

 

 

Pa majku mu, je l moras bas svaku drugu da rotiras ili mozes malo glavom da razmislis. Bukvalno su kontra trebalo da budu. Mozda Lazarevic  sinoc mogao ma Šengeliju, znalo se da je to najveca opasnost. Kak stk se znalo da Lazarevic nema sta da trazi protiv Monaka a Jago i Kaunasu. Samo Duško ide kontra jbg

Link to comment
Share on other sites

59 minutes ago, uini said:

 

ma vidi, nemam sta da gledam tekmu protiv zadra, imamo tekme koje se igraju sada, ovo ne izgleda kao bushenje, prosto zato sto se igraci trude. majkl dzordan ne moze namerno da promasuje suteve, tako da mislim da ove ekskluzivne rumor vesti idu u prilog samo obima koji traze neki veci razlog od pukog promasivanja otvirejih suteva;

 

nemoguce da smo tol'ko losi u sutu, mora biti neka zavera

Najlakše je verovati u zavere, to je kod nas specijalnost u svim oblastima, pa i sportu.

 

 

 

  • Like 7
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, fradler said:

Ja sam svakako team Dusko sto tice ove situacije sa Bjelicom i Teom, ako je tacna, a verujem da jeste.

 

Cuj ti to, ispovredjivani polurekreativac ce da pomogne iskustvom, ali pod uslovom da dobije postedu na treninzima. Pa je cak i dobije, ali pretera sa zajebavanjem i ulazi u fizicki sukob sa covekom od 70 godina. A onda i drugi penzos staje na njegovu stranu, jer i njemu vise odgovara zajebavanje nego treniranje.

 

Naravno, sve je to zakuvao Coki svojim tipicnim kancerogenim delanjem.

Očito nam slučaj Pero Antić nije bila dovoljna pouka i nauk. Shabaz je bio kriminalan na startu ali nas je i vratio u meč na kraju. A ovo sta Teo igra je komotno mogao mali TOP. I siguran sam da bi ostavio srce na parketu i imao veći doprinos. Iako je još mlad i zelen teško da bi mogao gore od Tea. 

  • Like 3
  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Miki28 Teoljub said:

I da, Dusko ne treba da dobije sut kartu sada vec priliku da vidimo u narednih 5-6 meceva da li moze da izvuce ekipu iz ovoga. 

Ja bih ga pustio do sledeceg duplog kola u EL kada imamo Fener i Oly.

Prije toga u EL @Partizan, Bayern, @Barcelona i onda Fener, @Oly.

Tu ima i duele u Aba sa @FMP, @Partizan i Buducnost tako da sasvim dovoljno meceva pa da vidimo sta moze i koliko moze.

Ja bih Duška ostavio do kraja sezone, a smena jedino u slučaju da izgubi svlačionicu, verujem da bi u tom slučaju otišao sam.

U svakom drugom slučaju najgore što može da se desi je da završimo negde od 12-14 mesta i da izgubimo ABA ligu, što je ono na nivou onog od predhodnih godina. To bi naravno bio neuspeh uzevši u obzir uloženo i dovoljan razlog da se rastajemo na leto.

Svaki drugi scenario bi doneo benefite koje nismo imali još od kad smo poslednji put istrpeli trenera.

Edited by Milos 3.14
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Just now, bodo said:

A ovo sta Teo igra je komotno mogao mali TOP. 

 

da smo dobili npr zalgiris i monako, mali top ne bi mogao ni za dva zivota ono sto teo igra;

 

ali posto imamo 1-3, sada mali top moze da spaja igrace sa obrucem, baca asistencije za spotup trice preko celog terena

 

haos.

 

svakim ovakvim upisom otpisem nekoga za ozbiljnu diskusiju o kosarci.

 

jeste ruzno ali nije mi problem to da kazem, kad se vec pisu ovakve gluposti.

2 minutes ago, Crni said:

Jel moze neko da izbaci statistiku Teodosica u EL iz ovih cetiri utakmica?

 

 

moze ali je povezana sa statistikom shabazza napiera, pa ne znam da li ti to odgovara.

  • Like 7
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Mi nismo klub za Evroligu, sto pre to shvatimo to ce nam biti lakse da ovo sve podnesemo, klub u kome se u prelaznok roku produze ugovori redom Kuzmicu, Lazarevicu, dovede Yago i onda ti Kuzmic i Lazarevic ne budu uopste u 12 a Yago i kad bude udje da bi napravio faul jednostavno ne zasluzuje nista bolje od ovoga da imamo svaku sezonu kao dane mrmota, Evrokup klub o to je max maximuma sa ovim menadzmentom, tuzno ali je tako

Link to comment
Share on other sites

18 minutes ago, uini said:

moze ali je povezana sa statistikom shabazza napiera, pa ne znam da li ti to odgovara.

Moš mislit koliko mi "odgovara" i koliko sam srecan sto nam se dva pleja raspadaju i izgledaju kao kese. Cela zvezdaska javnost je srecna...A svakako prihvatam uporednu statistiku Nejpira i Teodosica.

Edited by Crni
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Crni said:

Moš mislit koliko mi "odgovara" i koliko sam srecan sto nam se dva pleja raspadaju i izgledaju kao kese. Cela zvezdaska javnost je srecna...

 

ja mislim da te ipak malo raduje sto teodosije ne ubacuje svoje proseke iz prosle sezone, kad vec gubimo.

 

zato bi trebalo da povezemo ucinak prvog igraca ekipe sa njegovom zamenom na pleju, koja je optuzena osim promasaja, za podrivanje trenera, enormni ego, napusavanje "zvezdine legende" luke mitrovica i teo dao-uzeo protiv zalgirisa.

 

ne znam sta je bezobraznije, jer je netacnije, od navedenog.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Teo bukvalno najmanji problem ako gledamo samo teren. Nasa igra deluje smisleno jedino kada je on na parketu, uopste nije dosao da odradi ugovor nego se vidi da mu je stalo i da zeli i hoce, a bogami i moze. Svakako nije neko ko zbog svojih godina treba da bude prva violina tima sa velikom minutazom, ali nije on kriv sto je trenutno tako. Igra dobro, kreira i organizuje, promasio je neke trojke ali sve su bile manje vise racionalne i vecina otvorene, jbg nece ga sut pa necemo ga ubiti zbog toga. 

  • Like 12
Link to comment
Share on other sites

37 minutes ago, Naša posla 2.1 said:


Šta mislite jel Željko bivši ako izgubi oba derbija koja slede?

 

Naravno da ne ali poredjenje ti nije bas dobro, Partizan je Zeljko licno i sve se vrti oko njega kad nas je to malo drugacije slozeno :whistling:

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, uini said:

 

ja mislim da te ipak malo raduje sto teodosije ne ubacuje svoje proseke iz prosle sezone, kad vec gubimo.

 

zato bi trebalo da povezemo ucinak prvog igraca ekipe sa njegovom zamenom na pleju, koja je optuzena osim promasaja, za podrivanje trenera, enormni ego, napusavanje "zvezdine legende" luke mitrovica i teo dao-uzeo protiv zalgirisa.

 

ne znam sta je bezobraznije, jer je netacnije, od navedenog.

Te navode ja nisam uospte komentarisao ni jednog sekunda, ne znam sto spominjes kad meni repliciras? 

Ponavljam ne raduje me Teodosicev dosadasnji doprinos.

Ja sam kritikovao njegov potpis letos, sad kad je tu, to ne cinim. Trazio sam samo statistiku, da vidimo sta nam je dao do sada. 

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

29 minutes ago, Milos 3.14 said:

Ja bih Duška ostavio do kraja sezone, a smena jedino u slučaju da izgubi svlačionicu, verujem da bi u tom slučaju otišao sam.

U svakom drugom slučaju najgore što može da se desi je da završimo negde od 12-14 mesta i da izgubimo ABA ligu, što je ono na nivou onog od predhodnih godina. To bi naravno bio neuspeh uzevši u obzir uloženo i dovoljan razlog da se rastajemo na leto.

Svaki drugi scenario bi doneo benefite koje nismo imali još od kad smo poslednji put istrpeli trenera.

Slažem se sa ovim (bold) al nisam optimista, "dublji" je problem, od samog dolaska Ivanovića.

Letos je isto bilo nezadovoljnih stručnjaka u klubu jer nije napravio dovoljno ustupaka, malo su im domaći igrači

pa su hteli i neke strance po svom izboru, koje je trener odbio. Beli je bio samo "okidač" za trenutnu situaciju.

Svlačionica nije problem ... riba od glave smrdi.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

31 minutes ago, Stella rossa di Belgrado said:

Mi nismo klub za Evroligu, sto pre to shvatimo to ce nam biti lakse da ovo sve podnesemo, klub u kome se u prelaznok roku produze ugovori redom Kuzmicu, Lazarevicu, dovede Yago i onda ti Kuzmic i Lazarevic ne budu uopste u 12 a Yago i kad bude udje da bi napravio faul jednostavno ne zasluzuje nista bolje od ovoga da imamo svaku sezonu kao dane mrmota, Evrokup klub o to je max maximuma sa ovim menadzmentom, tuzno ali je tako

Šta li tek misle navijači Asvela, da klub nije ni za Fiba ligu šampiona nego je za Fiba kup evrope? Albe? Baskonije?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...