Čočo Posted June 6 Share Posted June 6 🔥❤️🐝 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted June 6 Share Posted June 6 Za sve cvecke koje tvrde da su igraci napustili teren zbog pesme 😘 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мџе Posted June 6 Share Posted June 6 https://youtube.com/shorts/-pHu-VZNPDY#dialog 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted June 6 Share Posted June 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted June 6 Share Posted June 6 Bravo Aleksa, svaka ti čast. 26 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 6 Share Posted June 6 6 minutes ago, VISOKOLETAC said: Da li je realno da je vec gostovao?! 😄 Ja ne mogu ovo da varim danas, cekaju me neki lepsi podkasti ali nije da me ne zanima sta sada baljezga jer ipak tice se mog kluba... po navijackoj "duznosti" moram da znam 😄 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted June 6 Share Posted June 6 18 minutes ago, VISOKOLETAC said: 🤮 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 6 Share Posted June 6 5 26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted June 6 Share Posted June 6 Ima li ikog u pioniru? Valjalo bi ako nista pozdraviti momke nije bilo prilike poslije osvajanja Abe. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted June 6 Share Posted June 6 Ima li negde neki prenos dodele i proslave? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted June 6 Share Posted June 6 3 minutes ago, Sokmeniki said: Ima li ikog u pioniru? Valjalo bi ako nista pozdraviti momke nije bilo prilike poslije osvajanja Abe. Popunjava se. Stigao i trofej. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted June 6 Share Posted June 6 34 minutes ago, bodo said: Bravo Aleksa, svaka ti čast. Pardon my french, ali neka se nasisaju kurca svi kreteni na nasim domacinstvima koji vredjaju Aleksu koji je primer za neke tipuse iz svog ovogodisnjeg ( i proslogodisnjeg ) tima kako se postuje protivnik. Cak je medju njihovim mandrilima izgubio status klupskog miljenika jer mu spocitavaju "slihtanje ciganima". 17 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 6 Share Posted June 6 Aleksa ce na utakmici da pravi milion faca ali kad treba da se zastiti kolega preko puta tu je.Svako postovanje za njega. 16 minutes ago, Stanko1997 said: Popunjava se. Stigao i trofej. Djes Stanko nema te od bana ovde. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted June 6 Share Posted June 6 (edited) Nema Tea, jos se trezni Izvizdan doca Gluscevic Edited June 6 by fradler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted June 6 Share Posted June 6 14 minutes ago, Don Dusko said: Djes Stanko nema te od bana ovde. Valja odmoriti malo i od foruma, jedno godinu dana. 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MishaZvezda1983 Posted June 6 Share Posted June 6 Srecna nam titula cigani! Imamo pre svega mnogo dobre ljude u ekipi ❤️🤍❤️🤍 Sledece sezone jos jace! Cilj mora da bude top 8 EL 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted June 6 Share Posted June 6 U ovom delu sezone mi bas fale @Patrinus i @Princeton , obozavao sam njihove analize, a ne pamtim kad sam ih video na forumu ( posebno prvog ). Nekako krotki, vaspitani ljudi, a enciklopedije kosarke 14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted June 6 Share Posted June 6 1 hour ago, bodo said: Bravo Aleksa, svaka ti čast. nesto ga vasi navijaci nisu tako gledali u ponedeljam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzakala Posted June 6 Share Posted June 6 1 hour ago, VISOKOLETAC said: Propustio sam momenat kada su Jakovljevic i Covic opet postali bff. Secam se perioda kada je isti pedaliran iz mladjih selekcija pa onako javno pljuvao po teci, u periodu negde kada.je teca iznabadao Andjusa, pa ovaj pruzio podrsku Andjusari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fromthecorner Posted June 6 Share Posted June 6 Idete li na Kališ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 6 Share Posted June 6 7 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted June 6 Share Posted June 6 8 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted June 6 Share Posted June 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted June 6 Share Posted June 6 21 minutes ago, ScepanScekicSto said: nesto ga vasi navijaci nisu tako gledali u ponedeljam Evo ja sam drugačiji od mnogih ako na to aludiraš. Imam veliko poštovanje prema njemu. Mislim da je prvenstveno dobar čovjek a zatim i dobar igrač. Iskreno njega sam se najviše plašio u ovim serijama u Abi i KLS. I Nunelija koji je ipak samo Abu odigrao. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Binge Posted June 6 Share Posted June 6 (edited) Zna li ko zasto nema Tea na dodeli? Edited June 6 by Binge 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts