Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština


ćušpajz

Recommended Posts

12 minutes ago, Abizolirni said:

jbt. tek sad gledam koreografiju. Odavno nisam vidio jacu s nase strane. S jedne strane kulturica a s druge, kajlanje. 

 

  Reveal hidden contents

 

 

Auu pa dobra bre! Jos se Zelimir poziva na Euroleage, sto ovoj sprdnji tek sad daje na znacaju! 

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Lazarević 22 minuta na parketu. Ilić 23.minuta...Teodosic šutira 0/6 za tri poena. Nedovic se povredi, Jago se povredi. Mitrovic maši penale u ključnim trenucima,  I pobediš utakmicu. Prosto neverovatno.

 

Kad prodje ova kls, kad se bude formirao tim, samo da negledam više Lazarevica, Ilica,Mitrovica, ...ja razumem da moraš imati domaće igrače, ali daj bar one koji znaju da tapnu loptu bar od parket , ovo se posebno odnosi na prvu dvojicu.  

 

 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Posted (edited)

Mnogo gubite vremena na totalno nebitnu osobu sa druge strane. Kao do sada da niste shvatili da je večiti moralni gubitnik s tim što je sad i kao stručnjak vraćen od strane Sferopulosa u osnovnu školu. Dosta o njemu. 

Mene zanima ima li neko neki snimak kako se povredio Jago? 

Nemam reči kojima bih opisao ovu pobedu. Osakaćeni kao nikad do sada, sa četiri krila i krilna centra i plejom u kontra ritmu mi smo ovo priveli kraju utakmicu i dobili. Na muda! Na srce! 

Gospodine Sferopulose, izvinite na sve izrečeno sa moje strane, ne zato što ste vratili u đačke klupe neke, nego što na dostojanstven i gospodski način branite svoj klub i svoje momke. Još jednom Gospodin Joanis Sferopulos! Bravo momci! Bravo Janis! Bravo Zvezdo! ❤️

Edited by Čočo
  • Like 4
  • Love 18
Link to comment
Share on other sites

59 minutes ago, Volter said:

 

Mitar je okrneuo leđa i spremao se za skok. Ledej je prvi video blokadu Davidovca i gde ide lopta, odrazio se od parketa i preko glave Mitra uhvatio loptu. Nije ni koristio Mitra za odraz, jedino ako se iz nekog druog ugla vidi da je nogama možda pravio faul. Valjda je tu Šarp, on će najbolje pojasniti.

 

istina, nije koristio Mitra za odraz. Ali mislim da u tim situacijama uvek ima prednost igrač koji je bolje postavljen i ide na loptu vertikalno. U ovom slučaju Mitrović.

Igrač koji na skok ide iz zaleta, mora tu loptu da dohvati pre nego što napravi jači kontakt, koji onemoguči igraču u boljoj poziciji da se jednakovredno bori za skok.

 

Teška je to situacija za procenu, ali mislim da je u ovom slučaju ipak faul. Luka je bio u dosta boljoj poziciji, a LeDay nije zgrabio loptu pre nego što je napravljen jak kontakt u ledja.

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Dragan Mićić said:

Ali Mitar i izbacaji na bacanju.

 

Cini mi se da mu je iz nedelje u nedelju sve nizi izbacaj.

 

Sledece godine finale sutira kao Radivoj Korac

 

Spoiler

45560730-431406447988164-478382721695394

 

  • Like 1
  • Love 3
  • Ha-ha 29
Link to comment
Share on other sites

Teo bratina u jednom napadu tri puta šutnuo trojku. Bukvalno kao da su ga sad pokupili iz kafane i dali mu loptu u ruke. Ako Jago stvarno završio sezonu najebali smo. Bilo bi lepo ako Bolomboj može da pomogne a sada bi nam i Gile došao kao ozeblom sunce.   

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Jago vec par meseci vuce Teodosica i Nedovica koji svaku trecu utakmicu odigraju dobro i to se videlo veceras kad se on povredio, a mi kos nismo mogli da vidimo. Ne znam kako iko moze da ga kritikuje da s njim u napadu nemamo neku kreaciju ili sta vec nakon sto Teodosic veceras iskreira 0 napada, a Nedovic igra ono svoje pasivno i masi bacanja.

 

Bas me je ispizdeo ovaj "lako cemo" stav, i bukvalno bi izgubili utakmicu da Ledej i Ponitka nisu promasili cista polaganja.

 

Naravno, tu je i sjajni Mitrovic koji prvo u finisu sutira 2 od 4 bacanja, a onda mu Ledej skida loptu s glave i daje kos, posle kog sviraju faul u napadu. Delovalo mi iz prve da nije bio faul, ali sad iz drugog ugla se vidi da jeste. Ilic posle toga pravi toliko glup faul da sam izneverovao. I kao takav, bio je korisniji od Mitrovica veceras. 

 

Sudjenje je uzas bilo, gomila glupih odluka, tenzije, nervoze. 

 

Lazarevic ne moze da cuva Avramovica, bukvalno ga je resetovao ovaj, em je brzi od njega, em je spretniji. Lazarevic je sav neartikulisan i njemu je glavni adut zapravo snaga i jake noge, te ne vidim kako je logicnije da on cuva spoljne igrace, a ne unutrasnje. Doduse, nema ni prostora za njega da igra na PF, ali svakako ga Sfero cele sezone vidi spolja.  

 

Pozitiva je ludi Jago koji igra u brutalnoj formi par meseci vec i nadam se da ce prestati da se potcenjuje, jer se ne uklapa u neki kosarkaski sablon. I naravno Davidovac koji je odigrao LBJ partiju. 

 

Ako Jago ne bude igrao sledecu, ne verujem da cemo dobiti. Neozbiljni su ovakvi nastupi Teodosica u finalu bilo cega. Bas me briga sto je dosao za 10, 15 minuta, cele sezone se izdvaja kao lider, postavlja se tako, ponasa se tako, e sad ima na terenu i da povuce, da ne pusi i ne pije ove nedelje i da odigra u skladu sa svojim renomeom. Isto vazi i za Nedovicev laganica stav gde ga Andjusic ponistava u odbrani jebote. 

 

Sferopulos je penicilin za pobesnelog Zeksa koji je pogubio apsolutno sve konce i verovatno mu je sad zao sto je pristao ipak da igra KLS. Izdominirao Sfero posle i na konferenciji, nema kmecanja, samo krvava kolena i posten rad. 

  • Like 43
  • Love 1
  • Thanks 3
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Nini3112 said:

Sve vise mislim da je @Guru u pravu oko Sfera i Mitrovica,danas je Ilic imao skoro istu minutazu kao Mitrovic ako ne i vecu...

Posle laganog polaganja Trifunovića na početku treće Sferopulos je ušao u teren koliko je bio ljut na Mitrovića. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, Nini3112 said:

Sve vise mislim da je @Guru u pravu oko Sfera i Mitrovica,danas je Ilic imao skoro istu minutazu kao Mitrovic ako ne i vecu...

 

Dva prebrza faula Mitrovica u prvih 30 sekundi utakmice.....

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Druga ce pesma biti ako se Bolomboj vrati u sredu... Nece biti ni blizu ovoliko poena na obrucu za Partizan, niti ce tek tako probijati nakon preuzimanja.

Sa njim i Jagom mi smo bolji 15 razlike, bez Dzeja, sva je prilika da ce najveci konacno da nas drkne jednom.

2 minutes ago, pilif88 said:

 

Dva prebrza faula Mitrovica u prvih 30 sekundi utakmice.....

Da ali to nije razlog za njegovo kasno uvodjenje u q4.

Bice da su ljudi u pravu i da mu Grk pre svega zamera odbranu dole, odnosno (ne)zastitu obruca i skok.

U napadu je fino resavao mismeceve, tu nema greske, odbrana ove zlejkove pacerske petorke sa 5 mala je bila problem

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Posted (edited)

Ma Mitrovic nije igrac za takmicarsku kosarku. Ne mozes prosto na terenu da imas centra koji ne moze nikog da odbrani, da zagradi skok i koji ciglari sa bacanja na sve to. Svaka njemu cast za IQ, pametan je kosarkas, skolovan, dobar je pod kosem kad ima loptu u rukama, moze na vise nacina tu da postigne kos, ali to nije nesto sto ti nuzno treba od centra. Ugasio nas je covek kao pljugu kad je omasio ono protiv Baskonije i zavrsio nam sezonu u EL, evo malo je falilo da i danas zbog njegove kamene ruke izgubimo neizvesnu zavrsnicu. 

 

Decko dodje u situaciju da bukovina Ilic bude korisniji na terenu od njega, jer makar moze da preuzima, da se pogura, da zagradi skok. Ilic je svakako meni ok prica, pokupili smo talentovanog domaceg igraca, dali mu sansu, videli da ne ide, srecan put. Ne bih ga zadrzavao vise, nece on u zivotu biti igrac za Zvezdu. 

Edited by Markoss
  • Like 15
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Mitrović je vraćen u prvom poluvremenu i sa dva faula, ali u 3/4 je brzo izašao. Moj neki utisak je da nismo iskoristili dovoljno prednost pod košemu čitavoj utakmici jer se vidjelo da kad lopta ide na Mitrovića oni to ne mogu da brane. Takođe mi je čudna mala minutaža za Tomkinsa ako nije razlog neka povreda opet, jer on može šutirati preko svakog. Kao da smo se više prilagođavali defanzivno njima nego da ofanzivno se iskoriste očigledne prednosti.

 

Nadam se makar Nedović da će moći u srijedu, sa njim i Bolombojem bi to bila sigurna pobjeda. Ovako moraće Teodosić da izgura veliku minutažu na visokom nivou. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Kakva sigurna pobeda, igramo bez Jaga. Na bekovskim pozicijama ćemo imati ukupno 3 igrača, Teo, Neda (nadam se) i Laza. 105 godina zajedno.

Kao da Real kaže: dobijamo Barsu sigurno, na bekovima igraju samo Ljulj, Rudi i Kozer, sledeći najniži je Dek.

  • Like 3
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

U sredu da se pokripimo koliko mozemo.

 

Tea izvuci iz kafane veceras nocas, nek se naspava do 1-2 poslepodne, nek odradi laksi suterski trening i da ga Jelisaveta stavi na spavanje posle "Laku noc deco" (dobro de, znam da toga nema vise) zajedno sa cerkicom. Da ustane oko osmice, isprati cerku u vrtic, obrija se, lagani dorucak, kafica, samo jedna cigareta, pa jos jedan suterski trening. Pred utakmicu da ne forsira na zagrevanju! 

 

Neda, ako moze nek zapali na neko skijanje do trece tekme, da se osvezi malo. Ne mora da se javi nikom u klubu, vratice se do srede uvece. 

 

Teca da posalje charter let za Kostica, zavrsio se veceras Adidas kamp u Italiji, da bude sutra na treningu. Ubaciti i Marjanovica, sto je prijavljen ako ne popunjava broj? Da li bi Topic mogao par minuta, skakao je od radosti pored klupe... 

 

Bolomboja pokrpiti koliko moze, makar sa motkama nekim da ga razapnemo kao strasilo da bude, da se uplase makar od njega u dresu, kad vec nemaju visoke igrace (vraca li se Kaboklo, zna li se sta?)... 

 

TT, kad ces ako ne sada, rokni koju blokadu u te noge i daj dve trojke, slobodno bacanje, nesto. 

 

Deda, Laza, Gidra, da se spreme da riljaju 30min.

 

Ilic, Lazarevic, Mitrovic samo da im se u naredna 2 dana pusta neki tutorijal "kako ne praviti glupe faulove" i da vezbaju slobodna bacanja - nista vise. 

 

Jago, jbg, da dezura pored hidranta, mada mu treba objasniti da je bolje aktivirati PP aparat ako zatreba. Ili barem kod kutije sa osiguracima. 

 

I bice to sve ok.

 

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...