božija noga Posted May 3 Share Posted May 3 Prava zadovoljština 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted May 3 Share Posted May 3 Uhh grdo smo ih razbucali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted May 3 Share Posted May 3 Tomkins danas podsjetio na dane kad je bio jedna od najboljih četvorki u EL košarci. Kako je dva puta pogodio preko Jelavića koji ima 210cm, kao da je to najlakša stvar na svijetu i kao da šutira preko stolice a ne preko tolikog igrača. Đurišić veliki talenat i ozbiljnan igrač. Uz sve kvalitete koje ima treba dodati da je veliki takmičar i fajter. Progutao bih i Plavšića ako dolazi u paketu sa Đurišićem. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted May 3 Share Posted May 3 Koji je melem za oci videti onakvu puter ruku na poziciji 4 , posle terora koji trpesmo ove godine 😄 Koliko god da je njegovo angazovanje upitno zbog drugih razloga, klasa je i dalje primetna 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted May 3 Share Posted May 3 Polufinale ABA lige, prosle godine 40, ove 30 razlike. Nema potrebe ovo vise ni da se igra, ako ce da bude kao u grckoj ligi, ima KLS pa neka se tamo otaljava citava sezona sve do "ocekivanog finala koje svi zelimo da gledamo". Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted May 3 Share Posted May 3 TT kao Stratos onomad, sa pola gasa, klasa. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taki Posted May 3 Share Posted May 3 Nakon prvog povezivanja Djurišića sa nama ovdje nezadovoljstvo,novi Dangubić i slično..Poslije toga pogledam par utakmica Mege da vidim šta je u pitanu,zar sam toliko slijep,jer moje vidjenje tog igrača je skroz kontra od onog što se ovdje moglo pročitati..Sreća,izgleda nije do mene.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 3 Share Posted May 3 (edited) Dobro, odigrao je TT dobro ali ajde da ga vidimo kada bude u kost a ne recreativo(na 20-30 razlike) protiv Mege. Ako bude u stanju da pogadja ovako onda super a ako ne jbg. Edited May 3 by Don Dusko 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted May 3 Share Posted May 3 5 minutes ago, goldberg said: Polufinale ABA lige, prosle godine 40, ove 30 razlike. Nema potrebe ovo vise ni da se igra, ako ce da bude kao u grckoj ligi, ima KLS pa neka se tamo otaljava citava sezona sve do "ocekivanog finala koje svi zelimo da gledamo". Za kad ti to treba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted May 3 Share Posted May 3 4 minutes ago, СтелаРоса said: TT kao Stratos onomad, sa pola gasa, klasa. Kakva je poezija bio Stratos kad upadne u trans, one sezone je uvek bio najbolji kada je bilo najbitnije. 30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioKempes Posted May 3 Share Posted May 3 1 hour ago, Maverick88 said: Decko izlazi na draft sto znaci da su sanse da dodje prilično male. Njegov izlazak na draft ne umanjuje mnogo šanse da dođe jer momak sigurno neće biti lutrijski pik, pa je mala verovatnoća da dobije ugovor. S obzirom na poziciju koju igra i trenutne karakteristike - ne verujem da će brzo u NBA. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted May 3 Share Posted May 3 23 minutes ago, goldberg said: Polufinale ABA lige, prosle godine 40, ove 30 razlike. Nema potrebe ovo vise ni da se igra, ako ce da bude kao u grckoj ligi, ima KLS pa neka se tamo otaljava citava sezona sve do "ocekivanog finala koje svi zelimo da gledamo". Ne valja kad drzavni projekti natrpaju 30-40 razlike, ne valja kada budu neizvesne utakmice jer je sramota da tako igraju za te pare. Odluci se koji od ta dva scenarija ti je vise po volji. Iskreno te molim da razmotris ( ne teram te s teme jer niko to nema pravo, ovo je samo molba, svi smo jednaki )da prebacis svoje verglanje jedne te iste price na ABA temu, umesto nase i grobarske jer zaista postaje dosadno i mucno. I jedni i drugi ( neko manje, neko vise medju forumasima ) smo bili kriticni prema iracionalnim potezima ( sto puta mi je bio drazi svaki Radonjin roster od ovog wannabe Armanija ) ili igri nasih timova, ali zaista nema potrebe za ovim gotovo svakodnevnim ispiranjem mozga. Hvala ti unapred 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioKempes Posted May 3 Share Posted May 3 7 hours ago, goldberg said: Da im je takva filozofija, Alba i ASVEL bi odavno igrali FIBA LS, a do pre neku godinu bi gledali 4 kluba iz VTB lige. Alba i Asvel su predstavnici 2 najmoćnije evropske države koje neće ostati na samo jednom predstavniku u EL, a do sada nisu imali bolji drugi klub od Albe i Asvela. Pri tom Asvel nije takav siromah kakvim se ovde često smatra, ima prilično solidan budžet, druga je stvar što nema rezultat. Kakva im je filozofija po tvom mišljenju, ako već nije takva da su dobre finansije primarni uslov? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted May 3 Share Posted May 3 ?, Mitrovic, Trej Bolomboj, ?, Plavsic Sto bi znacilo Davidovac out. Odmah bih potpisao ovakav reket, stim da opcije pod znakom pitanja moraju biti ozbiljni igraci. Posebno cetvorka mora da bude mamojebac. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted May 3 Share Posted May 3 (edited) 46 minutes ago, Kosjan Willavić said: Kakva je poezija bio Stratos kad upadne u trans, one sezone je uvek bio najbolji kada je bilo najbitnije. Nije realno porediti Stratosa u transu sa Trejom, al cigani vole da preteruju standardno. U vidjenom finalu teska prica za cika Treja. Edited May 3 by Manoly 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted May 3 Share Posted May 3 53 minutes ago, СтелаРоса said: TT kao Stratos onomad, sa pola gasa, klasa. Au, kakvo je bilo uzivanje gledati majstora . Citava ta ekipa je bila odlična. Tomić na klupi, Regland, Stratos...Sa kakvim su žarom svi igrali. ..jedna od omiljenih postava u zadnje vreme. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 3 Share Posted May 3 (edited) 6 minutes ago, Manoly said: Nije realno porediti Stratosa u transu sa Trejom, al cigani vole da preteruju standardno. U vidjenom finalu teska prica za cika Treja. A sto je teska prica za Treja u finalu? Edited May 3 by Miki28 Teoljub typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted May 3 Share Posted May 3 Stratos kada je dosao kod nas je bio stariji od cika Treja, ne znam sto se ne bi poredili. Finale ce sve pokazati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alokin Posted May 3 Share Posted May 3 Samo me zanima ako finale bude u Pioniru šta će biti sa nama koji imamo sezonsku za nivo 400? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted May 3 Share Posted May 3 41 minutes ago, Miki28 Teoljub said: A sto je teska prica za Treja u finalu? Ne deluje mi da ce parirati, al ono jeste - uzorak je mali i moze biti nereprezentativan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioKempes Posted May 3 Share Posted May 3 14 minutes ago, alokin said: Samo me zanima ako finale bude u Pioniru šta će biti sa nama koji imamo sezonsku za nivo 400? Ako finale bude u Železniku u problemu će biti i ovi sa nivoa 200. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasheed Posted May 3 Share Posted May 3 1 hour ago, Unknown said: ?, Mitrovic, Trej Bolomboj, ?, Plavsic Sto bi znacilo Davidovac out. Odmah bih potpisao ovakav reket, stim da opcije pod znakom pitanja moraju biti ozbiljni igraci. Posebno cetvorka mora da bude mamojebac. Ja iskreno ne vidim razlog da Deda ostane iako mi je gotivan, dok verujem on vidi hiljadu i jedan pocev od plate koju prima... Svakako od Mitra na cetvorci se nadam da nema nista. Korisniji bi Bolomboj bio od njega iako bi onda manje pruzao nego sa petice. U par navrata na pocetku sezone je znao da coskari, sutne neku tricu ili prodre kroz ceonu liniju, a Luka ni to ne zna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted May 3 Share Posted May 3 Zna li neko gde može da se nađe snimak utakmice? Video sam highlights na YouTube-u i sve koševe Zvezde ali nije to to, voleo bih da vidim svojim očima kako su izgledali Topić i Đurišić. Od onoga što sam video, izgleda da je Topić radio na šutu dok Đurišić izgleda baš moćno - ume sa loptom, jak, visok, skočan, trudi se u odbrani mada ume da ispadne. Trebaće nam ta atletika, nadam se da će obadvoje dobiti poziv za repku. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted May 4 Share Posted May 4 1 hour ago, rasheed said: Ja iskreno ne vidim razlog da Deda ostane iako mi je gotivan, dok verujem on vidi hiljadu i jedan pocev od plate koju prima... Svakako od Mitra na cetvorci se nadam da nema nista. Korisniji bi Bolomboj bio od njega iako bi onda manje pruzao nego sa petice. U par navrata na pocetku sezone je znao da coskari, sutne neku tricu ili prodre kroz ceonu liniju, a Luka ni to ne zna... Jos gora je opcija da na 5 imamo Bolomboja, Mitra i Plavsica jer bi imali jednog prvog i dva treca centra. Tako da bih lakse prihvatio Mitra na 4 uz jednu dominantnu cetvorku i Treja. Plus Kalina kao smol bol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasheed Posted May 4 Share Posted May 4 6 minutes ago, Unknown said: Jos gora je opcija da na 5 imamo Bolomboja, Mitra i Plavsica jer bi imali jednog prvog i dva treca centra. Tako da bih lakse prihvatio Mitra na 4 uz jednu dominantnu cetvorku i Treja. Plus Kalina kao smol bol. Nazalost, to je sto je... Najbolje je dovesti dve top cetvorke i jednog 4/5 igraca, a da otpadne jedan od Mitar/Plavsic iz rotacije. Eventualno jedna prvoklasna cetvorka, taj 4/5 igrac, a Kalina po potrebi, ali to bi znacilo da imamo i dobru bekap opciju na trojci, u sta cisto sumnjam. Bice izgleda 4: ?, Trej,Deda 5: Bolomboj,Mitar,Plavsic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts