Kankkunen Posted April 15 Share Posted April 15 Just now, Sinisa85 said: Nemoj podcjenjivati glas foruma 🙂 Dva grada jači od vode ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zemljoradnik Posted April 15 Share Posted April 15 11 minutes ago, Kankkunen said: Biće u stručnom savetu sa Rakočevićem, Vučinićem i Lalom Lučićem ... Možda se jednom sastanu i to je to. Pitaće se koliko i mi na forumu. Lale i Dragiša zajedno 170 godina 😒 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted April 15 Share Posted April 15 Svi cute samo se Gurovic oglasava Toliko o njemu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted April 15 Share Posted April 15 Igra li Topić danas? Ne ispratih puno naš topic u zadnje vreme. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted April 15 Share Posted April 15 1 minute ago, bodo said: Igra li Topić danas? Ne ispratih puno naš topic u zadnje vreme. Bice spreman za 4-6 nedelja 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted April 15 Share Posted April 15 11 minutes ago, zemljoradnik said: Lale i Dragiša zajedno 170 godina 😒 Kad ne želiš da doneseš odluku, oformiš komisiju ... taj rad. Možda ih nekad iskoristi kad treba nekog smeniti ... eto, to je bila odluka stručnog saveta. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted April 15 Share Posted April 15 7 minutes ago, Crni said: Bice spreman za 4-6 nedelja Za NBA draft onda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted April 15 Share Posted April 15 32 minutes ago, Kankkunen said: Biće u stručnom savetu sa Rakočevićem, Vučinićem i Lalom Lučićem ... Možda se jednom sastanu i to je to. Pitaće se koliko i mi na forumu. Samo njegovo prisustvo je dno, a da ne pričam o lupetanju u medijima koje već šteti klubu. Sezona još nije gotova, a on razvlači i proziva igrače. Kako se osećaju ti isti igrači i kako da odigraju završnicu sezone kad dolaze takve reči od nekog ko predstavlja klub?! 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted April 15 Share Posted April 15 3 minutes ago, Čvarkov said: Samo njegovo prisustvo je dno, a da ne pričam o lupetanju u medijima koje već šteti klubu. Sezona još nije gotova, a on razvlači i proziva igrače. Kako se osećaju ti isti igrači i kako da odigraju završnicu sezone kad dolaze takve reči od nekog ko predstavlja klub?! Čović ga je skautirao, nije Gurović kriv što je blesav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted April 15 Share Posted April 15 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 15 Share Posted April 15 1 minute ago, suptil said: 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted April 15 Share Posted April 15 prisustvo gurovica u bilo kakvoj ulozi sem da sedi u nekoj izmisljenoj fotelji, prima sns pare i cuti, stvarno ne bih mogao da podnesem mislim da nikad nisam bio blizi odluci da u potpunosti bojkotujem kk 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted April 15 Share Posted April 15 Kad pomisliš da ne može gore i da smo na najvećem dnu, pojavi se gromada u liku Gurovića. Odvratni, ljigavi, prepotentni Gurović. Nadam se da Drčelić nije toliko lud da tom liku da neku ozbiljniju ulogu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 15 Share Posted April 15 9 minutes ago, Don Dusko said: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted April 15 Share Posted April 15 Čiča mi deluje kao Tečino strašilo, u fazonu "pustite me da radim šta ja hoću i sastavljam tim kakav hoću, ako nećete, tim će vam sastavljati ova budala, pa vi vidite". Valjda niko nije toliko lud da Gurovića ozbiljno angažuje na nečemu što nije kopanje u središte zemlje. 😶 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted April 15 Share Posted April 15 23 minutes ago, suptil said: Utakmica je u 18h. Jel ovo ide uživo, voleo bih da gledam emisiju ako izgubimo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmulinho Posted April 15 Share Posted April 15 Zivim za dan kada cu uci na vesti i procitati nesto sto dolikuje normalnom kosarkaskom timu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted April 15 Share Posted April 15 (edited) Čović iskoristio kviska za napade na trenere zbog loših selekcija pa je sad prešao na novi nivo igrice. Ima ,,tim" za sportska pitanja ( Gurović, Lučić, Rakočević...) pa će u buduće oni da,, snose odgovornost" za lošu selekciju koju kao i do sada napravi Čović. Ubacio žeton u par ljudi ovi samo treba da skinu gaće da po koji put dobiju po dupetu, po potrebi i u zavisnosti od rezultata. Šta znači iskustvo od 50+ godina u košarci. Edited April 15 by Čočo 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 15 Share Posted April 15 Srecno momcima vcrs u pohodu na Aba ligu💪 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted April 15 Share Posted April 15 3 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Srecno momcima vcrs u pohodu na Aba ligu💪 To je najvažnije ... fokus uvek treba da bude na igračima. Foteljaše ignorisati koliko god je moguće, oni samo krive sliku i kvare igru. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted April 15 Share Posted April 15 sta cemo cuti Dusko kriv po milioniti put i kao sklonice se Covic 'oce samo sto nije 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted April 15 Share Posted April 15 Gurovic... Taman dobro dosao Čoviću za dizanje tenzija kad zagrmi po hrvatskim halama pljuvačina zbog Čičine tetovaže. Nebojsa sahovski misli debelo unapred i vec planira pravljenje blata u kome pliva kao Felps. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioKempes Posted April 15 Share Posted April 15 2 hours ago, Kankkunen said: Biće u stručnom savetu sa Rakočevićem, Vučinićem i Lalom Lučićem ... Možda se jednom sastanu i to je to. Pitaće se koliko i mi na forumu. Pravda za Vladu Đurovića... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted April 15 Share Posted April 15 (edited) Vidim opet danas gostuje Čović negde. Opet će da obrne jedan krug ( loša selekcija; Duško Ivanović kriv za selekciju; povrede su krive; nismo imali sreće; mi plaćamo porez drugi ne plaćaju; mi jedini kažemo,, hvala" državi; Savić kriv za Kampaca... ) i ako je uživo emisija očekujte otvaranje fioke pod nazivom,, Darko Plavšić i greh njegove majke". Edited April 15 by Čočo 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 15 Share Posted April 15 11 minutes ago, Čočo said: Vidim opet danas gostuje Čović negde. Opet će da obrne jedan krug ( loša selekcija; Duško Ivanović kriv za selekciju; povrede su krive; nismo imali sreće; mi plaćamo porez drugi ne plaćaju; mi jedini kažemo,, hvala" državi; Savić kriv za Kampaca... ) i ako je uživo emisija očekujte otvaranje fioke pod nazivom,, Darko Plavši i greh njegove majke". Jutros Vucic u jutarnjem, veceras Covic negde - what a wonderfull day.... to forget. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts