Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština

didžej hel

Recommended Posts

Just now, DijametralnoSuprotan said:

Steta za Higginsa, pre svega zbog njega samog, vrv je ovo kraj. Ali i za nas, ne treba nam jos jedna Derek Braun situacija u kojoj bi se jos vise ukopali. Mogli bi da se aktiviraju ponovo za Herisonom/Hiliiardom, da pokusaju i po nekim EC ekipama, ima tamo da se probere sto-sta. 

kukao je sfero ec/liga sampioni klubovi ne pustaju igrace cak ni za obestecenja

1 minute ago, Wingwalker said:

Onda već uigrava pika sa Teom.
Zovite Ginisa da pribeleži da je u sezoni 2023/24 jedan tim potpisao ukupno 6 centara:
Kuz, Simke, Tobi, Boki, Dizzy i Vinogradar

Cijelu karijeru je igrao četvorku osim zadnje je igrao centra. To valjda zavisi od tima gdje igra kakve su potrebe. Po konstituciji i kretnjama je četvorka samo ne znam da li ima šut. Koliko ja znam i ne baš.

Fora kod Dozeta i Čovića je što traže jednog po jednog igrača. Nikad nemaju alternativu. Što znači ako smo tražili Higinsa i on ne dođe kod nas zbog kojeg god razloga, to znači da oni moraju opet da traže pojačanje i eto nama beka za jedno 2,3 meseca. 

Edited by Čočo
  • Like 1
  • Ha-ha 1

Just now, zoki_dd said:

Cijelu karijeru je igrao četvorku osim zadnje je igrao centra. To valjda zavisi od tima gdje igra kakve su potrebe. Po konstituciji i kretnjama je četvorka samo ne znam da li ima šut. Koliko ja znam i ne baš.

Ni prva ni poslednja cetvorka sa slabijim sutom. Neka dodje samo, lako ce razuveriti neverne Tome. Inace smo dobri skakacki, sa njim bi dobili na ofanzivnom skoku. A i odlican primer da uporedite razliku u "pismenosti" izmedju njega i Gilespija. 

5 minutes ago, Čočo said:

Fora kod Dozeta i Čovića je što traže jednog po jednog igrača. Nikad nemaju alternativu. Što znači ako smo tražili Higinsa i on ne dođe kod nas zbog kojeg god razloga, to znači da oni moraju opet da traže pojačanje i eto nama beka za jedno 2,3 meseca. 

Mislim da je realnije da je bajata vest oko Higinsa nego da smo za pola dana odlucili da ga opet dovedemo i da opet ne prodje pregled. 

• Like 1

3 minutes ago, Crni said:

Ni prva ni poslednja cetvorka sa slabijim sutom. Neka dodje samo, lako ce razuveriti neverne Tome. Inace smo dobri skakacki, sa njim bi dobili na ofanzivnom skoku. A i odlican primer da uporedite razliku u "pismenosti" izmedju njega i Gilespija. 

Još jedan Luka Mitrović operisan od bilo čega van reketa samo sa boljim telom i skokom i nižim BBIQ. 

Edited by Čočo

Gebrijel je cist centar, na sp se videlo da čak i na 5 ne može da širi, nije ni išao u pop koliko se sećam, npr protiv nas tu je barem mogao imati prostor protiv Milutinova...

On može braniti obe pozicije bez problema, ali u napadu na 4 bi bio ala Mitrovic bez lucidnosti.

Послато са SM-A135F помоћу Тапатока

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...