Čvarkov Posted January 12 Share Posted January 12 Mnogi su ovde priželjkivali Bentila umesto Dede, šta se sad bunite? 4 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted January 12 Share Posted January 12 Just now, DijametralnoSuprotan said: Moguce da su Higgins i Bentil smoke screen dok se u pozadini zavrsavaju dva druga igraca. To je oprobani Covicev recept. Ovo ne bih isključio ... Za malog Topića se znalo da pregovaraju, al je zato Gilespi bio ko grom iz vedra neba ... niko pojma nije imao. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 12 Author Share Posted January 12 1 minute ago, Čvarkov said: Mnogi su ovde priželjkivali Bentila umesto Dede, šta se sad bunite? bolje bentil i deda, nego deda sam 5 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
turfan Posted January 12 Share Posted January 12 15 minutes ago, DejoLazaKalina said: Znaci mogao bih da narokam to u biceps posle treninga u teretani? Je ce uticati na rast? Ne, nema veze sa rastom, sluzi za oporavak ruptura tetiva, misica i ligamenata... Ne spada u anabolicke steroide niti ima ikakve veze sa anabolizmom 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 12 Share Posted January 12 Ako je zdrav, Bentil bi svakako bio upgrade u odnosu na Dedu. Smešno mi je samo što nam se skauting svodi na bivše igrače, one koji su jednom natrpali Partizan i proverena EL imena za koje svako zna. 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted January 12 Share Posted January 12 (edited) 16 minutes ago, Chaos Is Me said: Koji smo mi bogovi skautinga ako na kraju svega vratimo Bentila. 😄 Iako je Bentil daleko od resenja koje bi nam bilo po volji ( plus nam je u dobrom delu sezone jeo dzigericu neinteligentnim potezima ) , on i Petrusev su svemirski brod ukoliko poredimo sa trenutnim arsenalom na istoj poziciji. EDIT,sad vidim da smo napisali bukvalno isto 😄 Edited January 12 by Kosjan Willavić 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
turfan Posted January 12 Share Posted January 12 inace ako imas proverenog novinara koji kaze da je higins blizu zasto bi iko verovao ovom sto kaze da nije? Jel je taj neki provereni ili? Prvi put cujem za njega, msm jel je relevantan izvor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted January 12 Share Posted January 12 3 minutes ago, Chaos Is Me said: Ako je zdrav, Bentil bi svakako bio upgrade u odnosu na Dedu. Smešno mi je samo što nam se skauting svodi na bivše igrače, one koji su jednom natrpali Partizan i proverena EL imena za koje svako zna. zdrav je, igra redovno u japanu. odmah bih menjao mrtvog tobija za bentila, ne bih trepnuo. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted January 12 Share Posted January 12 4 minutes ago, Chaos Is Me said: Ako je zdrav, Bentil bi svakako bio upgrade u odnosu na Dedu. Smešno mi je samo što nam se skauting svodi na bivše igrače, one koji su jednom natrpali Partizan i proverena EL imena za koje svako zna. Pa tako je, kad je Milan Tomić u Milanu. On zna da namiriše dobrog igrača. Evo, ispod radara je iskopao Mirotića. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted January 12 Share Posted January 12 5 minutes ago, Chaos Is Me said: Ako je zdrav, Bentil bi svakako bio upgrade u odnosu na Dedu. Smešno mi je samo što nam se skauting svodi na bivše igrače, one koji su jednom natrpali Partizan i proverena EL imena za koje svako zna. Tek je problem što je Bentil mogao da se i zadrži na kraju prošle sezone, ako se smatralo da je prihvatljiva opcija. Ovako dovedeš par neupotrebljivih igrača na poziciji 4, što je bilo jasno svima koji košarku ne prate kroz Čovićeve naočare, a onda razmišljaš da vratiš igrača koga si imao i pre toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted January 12 Share Posted January 12 Ha ha ha 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howie Roseman Posted January 12 Share Posted January 12 Kakav crni Bentil, bolju statistiku u Japanu od njega ima Kvinsi Miler koji je zadnji put ozbiljnu ligu igrao 2018. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted January 12 Share Posted January 12 Gabrijel izgleda 5 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted January 12 Share Posted January 12 1 minute ago, srlepajce said: Gabrijel izgleda To ja zovem pojacanjem na 4! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted January 12 Share Posted January 12 1 minute ago, srlepajce said: Gabrijel izgleda Jubilarni 10. centar u rosteru. 🥳 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
turfan Posted January 12 Share Posted January 12 Kad smo vec kod bivsih bas me zanima kako bi Hasan Martin izgledao sa Teom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ab1995 Posted January 12 Share Posted January 12 2 minutes ago, Čočo said: Ha ha ha Aaaa u pm... Prije će se Nedović oporaviti nego što će ovi sad naći drugog beka... Pa njega smo skautirali još ljetos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted January 12 Share Posted January 12 Just now, Crni said: To ja zovem pojacanjem na 4! To je sve samo ne pojačanje na 4. Dobijamo 8og centra u sezoni. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ab1995 Posted January 12 Share Posted January 12 3 minutes ago, srlepajce said: Gabrijel izgleda Dok ne vidim koordinate Sudana... I najavu "kralj Sudana" na #KKCZ ne vjerujem.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted January 12 Share Posted January 12 2 minutes ago, Čočo said: To je sve samo ne pojačanje na 4. Dobijamo 8og centra u sezoni. Glupost. Decko je sve samo ne 5. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted January 12 Share Posted January 12 Za mene je taj Gabrijel razočarenje. Još jedan centar. Znači da su tačni abrovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 12 Share Posted January 12 Ako Dozet i ekipa nesto ne urade narednih par sati, bice za nas kolektivni odmor po 5 dana da uigravamo p&r kombinacije do mile volje😀 1 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted January 12 Share Posted January 12 1 minute ago, Miki28 Teoljub said: Ako Dozet i ekipa nesto ne urade narednih par sati, bice za nas kolektivni odmor po 5 dana da uigravamo p&r kombinacije do mile volje😀 Ali koja bi fora bila da nas Guru i Duško sve pošalju na kamp košarke 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted January 12 Share Posted January 12 11 minutes ago, srlepajce said: Gabrijel izgleda Znači Prlina uboo zrno. Maxbet je prvi pustio za Venjena. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nik1991 Posted January 12 Share Posted January 12 Gabriel vs Bentil,sto nam je bolji fit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts