No name Posted January 4 Share Posted January 4 IGRALI STE SRCEM, HVALA VAM DO NEBA !!! 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted January 4 Share Posted January 4 Koliko je Sferopulos unistio Zeksa, au to je bilo za skolske uzbenike. Covek nije imao nikakav uticaj na igru. 9 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted January 4 Share Posted January 4 Inace odlicno da je Asvel dobio Zalgiris, mrzim kad igramo protiv ekipe sa serijom poraza. 20 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted January 4 Share Posted January 4 (edited) Ovakvi Hanga i Gidra su ono sto sam ocekivao od njih letos, odlicne partije! Bio sam teoskeptican letos, nisam ocekivao partije na ovom nivou, ovim putem se iskreno posipam pepelom. U prvom poluvremenu je leteo po terenu, energetski je delovalo kao da ima 20. Plus su mu saigraci sjebali par dobrih asistencija. Hvala Alenu Smailagicu, imao sam utisak da je posebno on bio grozan u odbrani u prvom poluvremenu. Naime, Gilespi koji mi je zaista delovao kao grozan igrac karijeru, danas imao ulogu X faktora. Ajde da mu one livade pripisemo Teu, ali krvava kolena bez ikakve greske i srljanja, plus popravljanje tudjih promasaja dva puta. Odigrao je Bolombojevsku utakmicu 😄 samo da Zoel ,Top i Luka ne odsustvuju previse pa da konacno pocnemo redovno da uzivamo u nasim utakmicama. Fali ta cetvorka da bas budemo opasna nagazna mina Edited January 4 by Kosjan Willavić 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
City Posted January 4 Share Posted January 4 https://x.com/EuroLeague/status/1742986934610501883?t=0FwljT4jAhnYbTYk4U7vAQ&s=09 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post atmsfr lnČ Posted January 4 Popular Post Share Posted January 4 Postavili smo neke standarde u hali veceras u navijanju i oborili rekorde. Ceo svet bruji o atmosferi 44 4 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheVojkanBencic Posted January 4 Share Posted January 4 Prvo bravo za utakmicu. Svi su odigrali odlicno, dobra preuzimanja,čak i kada je Jago bio sa njihovim centrima nije bilo materijalizovano. Teo nema potez koji nije iskusan, pravovremeno faul, ulazak u telo da iznudi faul, asistencije... Neverovatno. Gilespi takodje odlično odigrao skokovi, preuzimanje - svaka cast. Negativno Baklja u drugom poluvremenu i rakete na kraju utakmice (lik jos sišao dole, stavio majcu preko glave da se ne vidi), ovo je trenutak kada uprava treba da zaštiti interese Zvezde! Zabrane ulaska za takve pojedince, sa jasnim povezivanjem ponašanje/ posledica - kao sto ćemo i mi imati od Evrolige. Takođe, našu publiku treba da diže Nesa Ilić, još treba vremena da postanemo prava košarkaška publika... Ali za kraj dokaze čiste emocije - Teo sa ćerkom, mozak ne zna grimasom to da polaze, ali ovo je dokaz koliko im je stalo. Bravo i kao sto neki kažu, treba da uživamo u ovoj magiji dok traje 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted January 4 Share Posted January 4 Joel dobro raspolozen, going to do X-ray right now Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 4 Share Posted January 4 Ali koliki moron moras da budes pa da palis baklju u hali? Sad kad nas kazne bice svi nas mrze! 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted January 4 Share Posted January 4 Rutinski. Moram da pohvalim Sfera, pronašao je odličnu ulogu za Tobija. Još da smisli nešto za Davidovca i pali se mašina. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 4 Author Share Posted January 4 2 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Koliko je Sferopulos unistio Zeksa, au to je bilo za skolske uzbenike. Covek nije imao nikakav uticaj na igru. sferopulos je dobar trener, to se vidi i u porazima i u pobedama ali puno pomaže kada šutiramo 44% za tri a ne 16 ili 25 gilespi isto donosi aktivnost na oba skoka i off i def - prvi put mi nije frka kad omašimo polaganja plus je za teokratiju k'o upisan 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robins Posted January 4 Share Posted January 4 1 minute ago, Nele said: Postavili smo neke standarde u hali veceras u navijanju i oborili rekorde. Ceo svet bruji o atmosferi Video sam i neke japanske turiste! Sjajna pobeda. Partizan fizički impresivna ekipa. Ali um (TEO) caruje! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 4 Share Posted January 4 Ali brate Fredijeva bacanja su...ni blizu da uđe. 3 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 4 Share Posted January 4 Just now, uini said: gilespi isto donosi aktivnost na oba skoka i off i def - prvi put mi nije frka kad omašimo polaganja Ima ona situacija kada Yago u punoj brzini promasi polaganje a tu je Gelispi da popravi(a Plavsic u fazonu Yago zamalo da proda a ne gledajuci siru sliku da je Yago bas tako brzo isao jer i ako promasi tu je bio Fredi da popravi). Link to comment Share on other sites More sharing options...
robins Posted January 4 Share Posted January 4 Just now, John Terry said: Ali brate Fredijeva bacanja su...ni blizu da uđe. Ući ce sledeći put! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post atmsfr lnČ Posted January 4 Popular Post Share Posted January 4 Zvezdino dete peva o ljubavi ka svom klubu niko drugi ga ne zanima ! 🥰❤️❤️ 8 55 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 4 Share Posted January 4 Ludilo💪 24 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted January 4 Share Posted January 4 1 minute ago, John Terry said: Ali brate Fredijeva bacanja su...ni blizu da uđe. Ona sekvenca sa njim i Hangom je bila komicna 😄 brat Kuz da izadje iz manastira u koji se uputio ove godine stajlingom, strpao bi bar jednu 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 4 Share Posted January 4 2 minutes ago, John Terry said: Ali brate Fredijeva bacanja su...ni blizu da uđe. Mene je realno vise zabrinulo Adamova bacanja. Jbt. Fredi je centar bez osecaja dok je Adam bek. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted January 4 Share Posted January 4 JOOOOJ AL ME DOPAMINIRAAAA AL ME DOPAMINIŠEEEEEEEEE E kad bi se svake nedelje dobijao derbi bio bih nezaustavljiv 4 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted January 4 Share Posted January 4 gilespi je odigrao sjajno i sve čestitke ali ipak ne mogu da verujem da neko ko igra ozbiljno košarku onako izvodi bacanja, provaliće ga i faulirati stalno a sa bacanja neće imati ni 50%. To mora da ispravi što pre 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
phen33 Posted January 4 Share Posted January 4 (edited) Rokas se muski tukao dva meca sa visokim igracima i odigrao dosta dobro u napadu. Edited January 4 by phen33 28 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maestral Posted January 4 Share Posted January 4 Hvala ti Zvezdo, srce na mestu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 4 Share Posted January 4 8 minutes ago, Nele said: Postavili smo neke standarde u hali veceras u navijanju i oborili rekorde. Ceo svet bruji o atmosferi 14 11 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 4 Share Posted January 4 10 7 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts