Fromthecorner Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 (edited) Nebojsa ce definitivno morati da odgovori na neka pitanja, narocito ako se nastave losi rezultati u Evroligi sto je izvesno. Odlaskom Nejpira Zvezda je ustedela oko milion evra, on nije potrosen na povratak gimnazijalca sa pozajmice i Gilespija. Da ne spominjem da je u julu receno da je ostalo 1,5 miliona evra za igrace. Gde je taj novac, da li je potrosen za vracanje dugova bivsim igracima, zidanje necega u Zelezniku ili nesto trece? Imali smo jedan mirniji dan ali nakon sto nas Mitoglu i Lesor budu maltretirali pod kosem mislim da nas ocekuje nikad veca bura na relaciji navijaci-uprava. Edited December 27, 2023 by Fromthecorner Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 Covic da odgovori na neka pitanja? Pa on od 12. marta 2003. nije odgovorio ni na jedno pitanje 5 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 Meni nije jasno kako Topic nema pravo nastupa sutra,nije igrao EL,na sajtu registrovan bas ne razumem? I to pise nas "naslovni" sponzor,mislim okej prepostavljam da nece igrati ali da nema pravo je drugo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarco_srb Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 2 minutes ago, Nini3112 said: Meni nije jasno kako Topic nema pravo nastupa sutra,nije igrao EL,na sajtu registrovan bas ne razumem? I to pise nas "naslovni" sponzor,mislim okej prepostavljam da nece igrati ali da nema pravo je drugo? Ko kaze da nema pravo? Ima pravo da igra. Rekao je Janis da ce pred utakmicu odluciti da li ce biti u sastavu 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 17 minutes ago, Fromthecorner said: Nebojsa ce definitivno morati da odgovori na neka pitanja, narocito ako se nastave losi rezultati u Evroligi sto je izvesno. Odlaskom Nejpira Zvezda je ustedela oko milion evra, on nije potrosen na povratak gimnazijalca sa pozajmice i Gilespija. Da ne spominjem da je u julu receno da je ostalo 1,5 miliona evra za igrace. Gde je taj novac, da li je potrosen za vracanje dugova bivsim igracima, zidanje necega u Zelezniku ili nesto trece? Imali smo jedan mirniji dan ali nakon sto nas Mitoglu i Lesor budu maltretirali pod kosem mislim da nas ocekuje nikad veca bura na relaciji navijaci-uprava. A ko će da ga pita? On vodi KKCZ jednako kako Vučić vodi Srbiju. Kontroliše sve organe vlasti, rukovodstvo kluba, skupštinu, većinu navijača, miješa se u stvari koje nisu u njegovoj nadležnosti i na TV prodaje maglu o zlatnom dobu, iako padamo sve niže. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 (edited) 14 minutes ago, Nini3112 said: Meni nije jasno kako Topic nema pravo nastupa sutra,nije igrao EL,na sajtu registrovan bas ne razumem? I to pise nas "naslovni" sponzor,mislim okej prepostavljam da nece igrati ali da nema pravo je drugo? Nije naš. Crnogorski Meridian. Edited December 27, 2023 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 2 minutes ago, Čočo said: Nije naš. Crnogorski Meridian. 14 minutes ago, Zarco_srb said: Ko kaze da nema pravo? Ima pravo da igra. Rekao je Janis da ce pred utakmicu odluciti da li ce biti u sastavu Koliko vidim nas spinzor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 (edited) 4 hours ago, Čvarkov said: Mogu misliti kakva će atmosfera biti protiv Partizana nakon što dobijemo PAO i Fenera. Nakon derbija smo na skoru 9-10 i onda ide lakše gostovanje Asvelu i tu smo već na 50%. Cenim da u narednom kolu kiksamo protiv manekena predvodjeni zoroom velikim izdajnikom i pravoslavnim izdajnikom i onda možemo ući u lepu seriju do gostovanja Realu. Edited December 27, 2023 by Čvarkov 5 1 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 (edited) 11 minutes ago, Nini3112 said: Koliko vidim nas spinzor? Ovo nisam video. Ali ne znam i dalje što ne bi imao pravo nastupa kada je registrovan. Evo Gilespi još nije sa razlogom u rosteru na sajtu EL jer nema pravo igranja. Tako da sam siguran da Top ima pravo nastupa samo je pitanje da li će ga Sferopulos odmah uključiti ili čeka da odigra sa ekipom barem jednu utakmicu(Igokea u subotu) pre utakmice u EL. Edited December 27, 2023 by Čočo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 (edited) 22 minutes ago, Čočo said: Ovo nisam video. Ali ne znam i dalje što ne bi imao pravo nastupa kada je registrovan. Evo Gilespi još nije sa razlogom u rosteru na sajtu EL jer nema pravo igranja. Tako da sam siguran da Top ima pravo nastupa samo je pitanje da li će ga Sferopulos odmah uključiti ili čeka da odigra sa ekipom barem jednu utakmicu(Igokea u subotu) pre utakmice u EL. Jedini razlog je ako nisu stigli da ga prijave za utakmicu. To mora 48 sati ranije. Edited December 27, 2023 by VISOKOLETAC 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molina23 Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 (edited) Veoma malo se priča koliko nam je dobra poseta cele sezone. I da je publika prepoznala momenat iskoraka iz Pionira i odgovorila višem nivou, obzirom da je postojala zebnja da ćemo teško puniti Arenu non stop. I pored fudbala našeg prvog sporta, celog LŠ hajpa, a ovamo istumbanog rostera tokom leta, teranja Duška itd ništa se promenilo nije. I treba tako. Nama uzor treba da bude Žalgiris publika a ne Oli/Pao koji pune i prazne shodno tabelama. Još kad bi se masa konačno oslobodila uticaja "najvernijih" i pustila jači glas protiv sotone sa jutarnjih programa bila bi to savršena priča. Edited December 27, 2023 by Molina23 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 Bez brige, nasi odlicno znaju ko kada ima pravo da nastupi. Jebem ti idiote, tacno su u stanju i ovde nesto da zajebu. Zoki Savic pazljivo motri. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 1 hour ago, Fromthecorner said: Nebojsa ce definitivno morati da odgovori na neka pitanja, narocito ako se nastave losi rezultati u Evroligi sto je izvesno. Odlaskom Nejpira Zvezda je ustedela oko milion evra, on nije potrosen na povratak gimnazijalca sa pozajmice i Gilespija. Da ne spominjem da je u julu receno da je ostalo 1,5 miliona evra za igrace. Gde je taj novac, da li je potrosen za vracanje dugova bivsim igracima, zidanje necega u Zelezniku ili nesto trece? Imali smo jedan mirniji dan ali nakon sto nas Mitoglu i Lesor budu maltretirali pod kosem mislim da nas ocekuje nikad veca bura na relaciji navijaci-uprava. Koje nikad nije ni imala Elem, kako vas ne mrzi da stalno pretumbavate taj skarabudz roster, video sam vec xyz kombinacija sa uvek istim igracima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 (edited) Mi smo u teškoj situaciji svakako i sa rasporedom. Sad kad u ovom periodu opet formiramo ekipu dolazi nam najteži deo rasporeda u EL ove sezone. Do 11.01. u EL imamo 5 utakmica i 4 gostovanja i derbi na svom terenu. Baš teška priča s obzirom na momenat u kojem se nalazimo. Realno je da se dobije samo Asvel u gostima. Opet da se ogradim, u ovom trenutku i sa ovim rosterom. Svaka promena u timu je prilika za promenu i prilika na terenu. Edited December 27, 2023 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 Izuseravaćemo Panaćane kao: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 27, 2023 Share Posted December 27, 2023 Jos sinoc su objavili prilikom predstavljanja Topa da nece igrati u Atini. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERICA!!! Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 To isto potanje za stanje i plate u klubu se moze postaviti nadleznoj osobi kod komšija, ali naravno to se sad ne postavlja...jer ljubav prema klubu...naravno dok je stanje na tabeli ok.. Hocu reci da smo prakticno u istim govnima dok neko od strndzera ne progovori preko batice ili nekih drugih instrumenata.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 28, 2023 Author Share Posted December 28, 2023 6 hours ago, Wingwalker said: Izuseravaćemo Panaćane kao: pratim & podizem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 (edited) Eto dodje i taj Pao na red. Hrabro momci pa sta bude a bice W💪 Srecno. Edited December 28, 2023 by Miki28 Teoljub typo 15 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 10 hours ago, VISOKOLETAC said: Jedini razlog je ako nisu stigli da ga prijave za utakmicu. To mora 48 sati ranije. Top je uredno registriran. Može se proveriti na stranicama EL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 Ene, najbolje da neću da se ložim da dobijamo Pao i Atamana i Vildozu iako su šanse 30% 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 pratim & podizem Gilespy moje mladosti. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 43 minutes ago, Milos 3.14 said: Ene, najbolje da neću da se ložim da dobijamo Pao i Atamana i Vildozu iako su šanse 30% Какав одвратан скуп, згазићемо их. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts