drako Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 Uffff, ovo je ono zbog cega se voli sport... u tvom omiljenom klubu karijeru polako zavrsava ziva legenda evropske i srpske kosarke i to ne stedeci se ni malo, a pored njega stasava buduca legenda srpske, a sto i da ne i evropske kosarke, decko ciji se dometi jos ne mogu ni pretpostaviti. I jedan i drugi zestoki navijaci tog kluba, u kome, sad je ocigledno ne igraju zbog para vec zbog ljubavi prema klubu. Hvala i velikom Milošu i malom Topu na svemu sto ce uslediti. 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 33 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Onaj koji se ne imenuje no 1 opcija, Teo no 2, sta onda za Topica? Da igra na kasicicu po 5-10 minuta u momentima kada mora da igra veliku minutazu i stice iskustvo igrajuci ozb utakmice sa velikom minutazom? A da, zaboravio sam. Svi smo ocekivali raspad onog sto se ne imenuje i da onda Top igra tu minutazu Yaga koju je isti imao orethodnih mjeseci. To je bas bilo ocekivano. Steta oa Milenko i Misko nisu imali te vidovite sposobnosti. Jbg, niko nije ocekivao ni da ce Deda ovako da se raspadne. Imao dobru sezonu u Rusiji, uzeo srebro, zna sistem, odlicno cuvao onog u derbijima pre odlaska u Moskvu... No, konsenzus postoji da je Covic tu zajebao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 30 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Dolazi jos makar jedno pojacanje do kraja nedelje, posle Pao-a. Na kojoj poziciji? Ili ovako mislis da dolazi? Inace velike pohvale za Marketing kluba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fromthecorner Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 Za kraj bilo je govora o potencijalnim pojačanjima u narednom periodu. “Za sada moramo da napravimo dobru grupu od igrača koje imamo. Da radimo na hemiji i igri i bićemo dobro”, zaključio je Sferopulos. 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 8 minutes ago, Nele said: Putuje sa timom, rece bas sad u intervjuu mislim da ima pravo. Rece i da je danas vec trenirao sa timom. Mislim da ne moze igrati u EL protiv Pao-a, tek od Fenera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 1 minute ago, berti said: Jbg, niko nije ocekivao ni da ce Deda ovako da se raspadne. Imao dobru sezonu u Rusiji, uzeo srebro, zna sistem, odlicno cuvao onog u derbijima pre odlaska u Moskvu... No, konsenzus postoji da je Covic tu zajebao Ja licno mislim da to SP uzima danak. I njemu i Tobiju i Jagu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 Rekoh vec usro bi se u gace ❤️ 8 30 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgio Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 1 minute ago, Miki28 Teoljub said: Mislim da ne moze igrati u EL protiv Pao-a, tek od Fenera. Ne postoji nikakva prepreka da igra jer nije bio član nekog drugog kluba u EL 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 1 minute ago, Miki28 Teoljub said: Mislim da ne moze igrati u EL protiv Pao-a, tek od Fenera. Moze, posto nije igrao EL, a ima pravo i u ABA posto je gotova polusezona. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 Uuuuh nikad bolja najava, nekako mi top ... ...lo oko srca. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabadabaadu Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 Kad bi mu se igrala košarka, što nije slučaj nažalost Bjelica bi na ovaj tim legao savršeno i zbog igračkih a pogotovo svih drugih stvari. Ova slika Teodosića i Topića je istorijska. Tek će kroz nekoliko godina ljudi shvatiti njenu težinu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 3 minutes ago, VISOKOLETAC said: Ja licno mislim da to SP uzima danak. I njemu i Tobiju i Jagu. Vrlo verovatno. Aleksa takodje placa danak. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 3 minutes ago, Giorgio said: Ne postoji nikakva prepreka da igra jer nije bio član nekog drugog kluba u EL 3 minutes ago, VISOKOLETAC said: Moze, posto nije igrao EL, a ima pravo i u ABA posto je gotova polusezona. Odlicno ako je tako. Znacice za cetvrtak itekako💪 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 to je to(p) nikola umesto nejpira, gilespi da pravu guzvu na 5, luka prva opcija na 4 imacemo nekih 30-40% do kraja EL i krompir u finalu ABA 5 1 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 1 minute ago, NikadProtivKaline said: to je to(p) nikola umesto nejpira, gilespi da pravu guzvu na 5, luka prva opcija na 4 imacemo nekih 30-40% do kraja EL i krompir u finalu ABA Nekada pomislim, ali zasto? Sta te to tera da budes tako negativan. Mozes li nekada bar nista da ne napises, ako vec mislis da nije pozitivno. 21 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 (edited) 2 hours ago, Bishop said: Brate, bez ljutnje, ali ovakvo poredjenje ni Jagova mama ne bi napisala. Čak i ona vidi da je mali Top superioran u bukvalno svakom segmentu u odnosu na Yaga 😕 Brate, bez ljutnje ali nema potrebe da komentarises ako vec nisi ponudio niti jedan argument za ono sto sam napisao. Vidim ljudi se bune sto kazem da je Top fizicki limitiran. Mozda se nisam dobro izrazio jer nisam pricao o njegovoj perspektivi vec o onome sto on u ovom trenutku moze da donese u EL. Limitiran je jer ima 18 godina, taj frejm koji ima i koji ce imati jos uvek ne moze da nosi, fali mu kilaza ili ono sto bi nasi stari rekli - da mu se malo vezu kosti. Pa da li neko stvarno misli da on u kontinuitetu moze da probije defanzivce poput Hange, Papanikolaua, Heketa, Vokapa... On cak i u ABA ligi cesto ima problem da iznese ulaz do kraja pa ostane kratak, za par godina on ce to da zakucava, sad mu fali od svega po malo i to je bila sustina mog posta iznad. Bice on pravi top kad stasa, atleta, ali ne u narednih par meseci vec tek kada ga dohvate Ameri preko. Ovde ga pojedini posmatraju kao gotovog NBA igraca pa zato i ovakva tvoja reakcija. Edited December 26, 2023 by Nenadd 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzonii Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 48 minutes ago, Čvarkov said: ❤️ Nego ja da pitam nesto. Posto je Top uzeo broj 44, jel to znaci da je Profesor okacio definitivno patike o klin ili se jos uvek razmislja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 (edited) 24 minutes ago, berti said: Jbg, niko nije ocekivao ni da ce Deda ovako da se raspadne. Imao dobru sezonu u Rusiji, uzeo srebro, zna sistem, odlicno cuvao onog u derbijima pre odlaska u Moskvu... Malo više njih je ipak očekivalo da Davidovac igra ovako. Niti je imao neku posebnu sezonu u nikad gorem CSKA, niti je ovo ispod nivoa koji je pokazao kod Radonjića u poslednjoj sezoni. Jednostavno je daleko od EL nivoa za ekipu koja ima ambicije da nešto uradi. Edited December 26, 2023 by TB Told 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drako Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 (edited) Jaka stvar, mi smo i sa ... da ne kazem sta tacno mislim da jeste, bili na 35-40% uspesnosti, uglavnom zahvaljujuci Milošu. Od onog skretnicarenja u odbrani i beskonacnog hoblovanja parketa Nikola ce sigurno bar promil vise da odradi, sto znaci da cemo biti u najgorem slucaju na istom, osim sto cemo, umesto depresivnog metiljavka, da gledamo zvezdino dete kako igra. Malo li je na ovaj cemer i jad u Srbiji. Edited December 26, 2023 by drako 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 2 hours ago, Brat od Korneta said: Jago kad ga ne ide sut doprinos mu je 0 bukvalno. Na poslednjih 5 utakmica je odigrao ukupno preko 70 minuta i pogodio 1 trojku iz 9 pokusaja. To je prosto mizerno za nekog ko je doveden pre svega zbog odlicnog suta. Drugo, ne bih rekao da su bas podjednako fizicki limitirani. Ne mislim tu na visinu, razumeo sam sta si hteo da kazes, ali videcemo. Trece, Topica ako ne bude isao sut (sve sto dodje preko 30% od njega za 3 je odlicno) ima druge kvalitete, bolji je organizator igre od Jaga a o prodoru da ne pricam. Pa to mu je forte, promena ritma, podseca me na Micica (iz Efesa ne iz Zvezde) u tom segmentu. On je potvrdio da moze na ulaz i protiv nas i Partizana, koji smo evroligaski timovi, te ne znam na osnovu cega si zakljucio da ne moze do kraja poput Jaga. Cetvrto, mozda i ne bude mogao u El, videcemo... Razumemo se. Videcemo, niko tacno ne moze da predvidi kako ce ovaj eksperiment da prodje iz vise razloga, a pre svega jer nije planiran i u kontrolisanim uslovima. Top dolazi na istumban roster, sa promenjenim trenerom i precutno promenjenim ambicijama. Podrske mu nece faliti, za ostalo ce morati sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 19 minutes ago, srlepajce said: Rekoh vec usro bi se u gace ❤️ Sve bih dao da si tu, Barem jedan tren da vicnost bude da ti pratim trag u beskrajuuuuuu Sve bi dao da si tuuuuuu 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 Baš lepa najava za malog. Ko je smislio - svaka mu čast 18 minutes ago, NikadProtivKaline said: to je to(p) nikola umesto nejpira, gilespi da pravu guzvu na 5, luka prva opcija na 4 imacemo nekih 30-40% do kraja EL i krompir u finalu ABA Nema te nešto mnogo na forumu ove sezone... Nadam se da je sve okej i da si se (samo) smorio zbog situacije oko kluba. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 10 minutes ago, TB Told said: Malo više njih je ipak očekivalo da Davidovac igra ovako. Niti je imao neku posebnu sezonu u nikad gorem CSKA, niti je ovo ispod nivoa koji je pokazao kod Radonjića u poslednjoj sezoni. Jednostavno je daleko od EL nivoa za ekipu koja ima ambicije da nešto uradi. Sve stoji. Jedna u okeanu brljotina Covica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 Srce mi je puno zbog malog Topa i što ću ga gledati u našem dresu. Najava je fantastična. Iskren da budem,marketing tim je godinama jedna od svetlih tačaka u klubu. Nek je Tope srećno u voljenom klubu. Vala boljeg mentora nije mogao imati,pomoći će njemu Teo dosta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted December 26, 2023 Share Posted December 26, 2023 Jedini veci mag od predsednika drzave je predsednik Zvezde, kako vas je sve omadjijao sa jednim potezom, svi ste kao opijeni i jedva cekate nove utakmice ah kako divno... 13 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts