Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština

Recommended Posts

Posted (edited)

Lepo se odmotava u p'n'rollu na ovim klipovima. Zna udeliti dobar pas bilo da je kick out ili za cuttera. Lupa banane i dobro istrčava kontru. Mogao bi Teo od njega napadačku napast  napraviti u piku. 

Edited by bodo
  • Like 6
Posted
21 minutes ago, Nini3112 said:

Kakvi li su ostali sto su "hteli" da dodju ako je on najbolji...

Nista protiv momka neka se pokaze na terenu i promeni nam misljenje

A vi ste?

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted
1 minute ago, bodo said:

Lepo se odmotava u p'n'rollu na ovim klipovima. Zna udeliti dobar pas bilo da je kick out ili za cuttera. Lupa banane i dobro istrčava kontru. Mogao bi Teo od njega napadačku napast  napraviti. 

Napadacku napast ne, ali 7-8 ppg i 7-8 rpg mogu napraviti nasi bekovi od njega, sto je uz dobru odbranu sasvim zadovoljavajuce.

Svakako nema mesta za Tobija ovde, ja ocekujem da on ide.

• Like 3
Posted
3 minutes ago, bodo said:

Lepo se odmotava u p'n'rollu na ovim klipovima. Zna udeliti dobar pas bilo da je kick out ili za cuttera. Lupa banane i dobro istrčava kontru. Mogao bi Teo od njega napadačku napast  napraviti u piku. 

Ima ko da ga hrani, Bogu hvala.

• Like 1
Posted

Pa naravno da će reći da je Tobi bitan igrač za nas, šta sad može da kaže da je dovedena zamena za njega? A sa njim imamo još dve ili tri utakmice u EL.

Inače, od Tobija zaista više nista ne očekujem, on je za mene potpuno nepovratan igrač.

• Like 13
Posted (edited)
4 minutes ago, Kankkunen said:

Ima ko da ga hrani, Bogu hvala.

Točno onaj aspekt naše igre koji nam je nasušno potreban. Osim Mitra ga ostali naši visoki skoro ni ne upražnjavaju. 

Edited by bodo
  • Like 1
Posted
Ovakvo je stanje ovde:
Sto ne dovedu nekoga. Toliko ima igraca i zasto ne dovedu nekoga ispod radara. Kao Moneke.
Onda ovi bolidi dovedu nekoga ko je taj profil, a onda ovde tona g..... se istovari na upravu. 
Ne znam sta da mislim.
Pa nije profil kao Moneke jer on šutira za 3, dok Gilespi kao i Luka otprilike..
Posted
Just now, mister-no said:
50 minutes ago, VISOKOLETAC said:
Ovakvo je stanje ovde:
Sto ne dovedu nekoga. Toliko ima igraca i zasto ne dovedu nekoga ispod radara. Kao Moneke.
Onda ovi bolidi dovedu nekoga ko je taj profil, a onda ovde tona g..... se istovari na upravu. 
Ne znam sta da mislim.

Pa nije profil kao Moneke jer on šutira za 3, dok Gilespi kao i Luka otprilike..

Mislio sam na igraca ispod radara, a ne na poziciju na kojoj igra.

• Like 1
Posted

Bilo je dosta insajdera u poslednje vreme, ne znam kog da tagujem za info šta su nam Bagzi, Dozet i sujeta još spremili. Da li je Fredi predjelo ili glavno jelo?

Posted
3 minutes ago, Čvarkov said:

Bilo je dosta insajdera u poslednje vreme, ne znam kog da tagujem za info šta su nam Bagzi, Dozet i sujeta još spremili. Da li je Fredi predjelo ili glavno jelo?

Desert 🤣

• Like 1
  • Love 1
Posted

Birch jeste bio primarna opcija, ali je procena da je nespreman, inace bi potpisao maltene sedam dana po dolasku Sfera. Gilespi je iskocio na prepad, i bas je brzo zavrsen, ali je struka procenila da nam treba takav igrac u reketu.

Gruzijac i Nikola Jovic se pominju na PF kao dve velike zelje, ali drugi je relativno nemoguc, iako sam pisao da je bas crveno-beli. Sto se prvog tice, mislim da i nije toliko nerealan, ali da je blizu, nije ni to. 

Sfero nije zadovoljan Simonovicem, a nije bas bio ni Dusko. Tako da mislim da ce tu da usledi neko razresenje, jer Misko ima gde da ga uhlebi. Mislim da i Tobija ceka slicna sudbina, vidi i on da ne ide, a ne sumnjam da ce mu Martin pozeleti dobrodoslicu u KK Jokohama Rajdersima. 

Uglavnom, trazi se cetvorka, bez obzira na Gilespija. 

• Like 26
  • Love 1
  • Thanks 8
Posted
2 minutes ago, Markoss said:

Birch jeste bio primarna opcija, ali je procena da je nespreman, inace bi potpisao maltene sedam dana po dolasku Sfera. Gilespi je iskocio na prepad, i bas je brzo zavrsen, ali je struka procenila da nam treba takav igrac u reketu.

Gruzijac i Nikola Jovic se pominju na PF kao dve velike zelje, ali drugi je relativno nemoguc, iako sam pisao da je bas crveno-beli. Sto se prvog tice, mislim da i nije toliko nerealan, ali da je blizu, nije ni to. 

Sfero nije zadovoljan Simonovicem, a nije bas bio ni Dusko. Tako da mislim da ce tu da usledi neko razresenje, jer Misko ima gde da ga uhlebi. Mislim da i Tobija ceka slicna sudbina, vidi i on da ne ide, a ne sumnjam da ce mu Martin pozeleti dobrodoslicu u KK Jokohama Rajdersima. 

Uglavnom, trazi se cetvorka, bez obzira na Gilespija. 

A 1/2?

Posted (edited)
1 minute ago, Stella rossa di Belgrado said:

A 1/2?

Pengos, ali dace bog da istraje u svojoj odluci i pojaca litvanskog giganta. U suprotnom cemo moci da od plejeva i centara napravio tim. 

Steta sto ni Terens Dejvis ni Sek Herison nisu dosli, a bas smo ih zeleli i nudili im prilicno dobre uslove. Jebiga, nece iz Amerike ljudi. 

Edited by Markoss
  • Like 10
Posted
6 minutes ago, Markoss said:

Pengos, ali dace bog da istraje u svojoj odluci i pojaca litvanskog giganta. U suprotnom cemo moci da od plejeva i centara napravio tim. 

Steta sto ni Terens Dejvis ni Sek Herison nisu dosli, a bas smo ih zeleli i nudili im prilicno dobre uslove. Jebiga, nece iz Amerike ljudi. 

A ako pangos istraje, ima li se u planu da se dovodi neko ili?

Posted
8 minutes ago, Markoss said:

Bas cudno kako nijedno pravo pojacanje ne zavrsi kod nas.

Ne radi ni metoda corave koke.

• Like 3
Posted
15 minutes ago, Markoss said:

ako dodje pangos ili plej tog kalibra, to znaci da jedan plej slicnog kalibra ide a to nije yago a teokratija je gm : /

uglavnom, ako nije problem sa profesionalnom etikom i zeljom, ja se ne bih resavao napiera, najgore je ionako proslo.

• Like 20
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...