Igor_ Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Jebeni Gilespi centar od 2.08 koji ima ocajna bacanja i joa goru igru licem ka kosu. Na sve to uzasna kretnja kod preuzimanja. Definitivno ono sto nam fali. Skok i Blok jedino sto donosi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Gilespi ahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Još je samo ovu vest trebalo da pročitam za kraj dana. Zamislite vi te petorke sa našom "prvom četvorkom" Mitrovićem i Gilespijem, obojica mogu da daju koš samo unutar isprekidane linije. Povratak korenima u eri šuterske košarke. Tobey je loš za sada ali makar se konceptualno uklapa u ovaj roster i može da donese taj stretch element u igri s obzirom na profil igre naše "prve četvorke". Gillespie je iskoristiv igrač da nam je drugačija selekcija, Radonjićev tip igrača ali je u napadu gotovo neupotrebljiv. Meni nije jasno zašto mi isključivo ciljamo one way igrače. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Kakav Gilespi pobogu… dovedite jebenu cetvrorku! Klub paradoksa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Mislim da svi gresimo na prvu jer analiziramo Gilespija kao "pojacanje" a ne kao mogucu zamenu za Tobija. Pravo pitanje sta mi dobijamo sa njim u odnosu na Tobija?! 99% nas ovde se slaze da smo suvise mekani i da nam fali atletike narucito u odbrani. Velika vecina nas se vise nervirala Tobjevom igrom u odbrani nego u napadu i njegovom "softy" igrom a upravo suprotno dobijamo sa ovim Gilespijem. Bolomboj i Gilespi na 5 ne zvuci lose narucito u odbrani i na skoku. Naravno opet ostaje hronican problem na cetvorci i tu bi nam trebala suprotnost od Mitra ,znaci igrac koji moze pretiti sutem bar toliko da ne skupljaju sa njega i naravno ds ima skok odnosno malo atletike da ga ne unose u kos. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fromthecorner Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Sta sve nisam procitao ovde na leto, produzili ste Mitra penzionera, Teo kancer ekipe, Bolomboj najveca greska prelaznog roka. Danas su njih trojica najbolji igraci Crvene Zvezde. Ovog igraca je ocito izabrao Sferopulos. Svasta smo preziveli u poslednje vreme ali dajte mu malo sanse covece… 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Систем те лаже Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Искрено се надам да је Гилепси димна завеса за бољег играча. Немамо право на грешку, много је кредита већ потрошено. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Tobiju ne fali atletika, može on da igra "iznad obruča" plus je pretnja u šutu spolja (manja nego što on misli, s obzirom da je zaljubljen u svoj katapult ali ipak ga moraš respektovati). Njemu fali čvrstina. Gilespi ima atletiku i čvrstinu ali nije baš neki snagator, a košarkaški skill mu je mizeran. To je baš radikalna promena u pristupu. S obzirom da nemamo nikakvu streč opciju sa visokih pozicija (imamo startnu četvorku koja ni ne šutira van reketa i jednu mekanu antiatletičnu četvorku koja šutira sa zemlje i ima spor izbačaj) ovo je kurac od selekcije. Simonovića i Ilića nisam računao u ozbiljne opcije. Tobey jeste bio vrlo loš ali po meni nije bio ni u top 5 problema koje imamo na rosteru. Posebno što imam osećaj da će i Bolomboy malo da padne u formi, za sada je odličan ali ako dođe Gillespie onda nam on postaje bukvalno top 3 najvažniji igrač a ipak je limitiran košarkaš. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirage93 Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Ja stvarno ne vidim opciju koja bi ispunila sve ono sto nama treba na 4. , kad se setim samo pominjanja Sengelije, a dosli smo do toga da Davidovac igra 20 minuta. Nadam se da ce pojacanje doci, kog god tipa da je. U Evropi koliko vidim nema opcija, Derik Vilijams je slobodan jos uvek, ali verovatno sa razlogom. I inace, trener Zalgirisa je rekao da nema informaciju da Evans ima bilo kakvu izlaznu klauzulu u ugovoru i da nema smisla da odlazi sada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brajan Danston Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Gilespi neće potpisati za nas. Toliko od mene. 2 2 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 2 minutes ago, Brajan Danston said: Gilespi neće potpisati za nas. Toliko od mene. I ja to pomislih kad sam video da je telesport izbacio vest. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefi88 Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 6 minutes ago, Brajan Danston said: Gilespi neće potpisati za nas. Toliko od mene. E jbg, bolje i on nego niko... 😔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 (edited) 32 minutes ago, Brajan Danston said: Gilespi neće potpisati za nas. Toliko od mene. Potpiši ti legendo. Odlično se i uklapaš u koncepcijsku gerijatriju. Edited December 18, 2023 by Manu 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 Ako ne potpise, stvarno cu biti srecan. Uvek sam za kosarkaski pismenog igraca poput Tobija u odnosu na drvene, netalentovane fizikalce. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 (edited) Pa da, sad mi je jasno. Nema veze što Gillespie ima mizernu minutažu u Bajernu manje od 10min, što daje 2p po meču, što ima 3 skoka a centar je, što šutira oko 50% za 2 a za 3 i ne šutira i što su mu slobodna bacanja ispod 50%. Bitno je a sad vidim, da je od 13 utakmica ove sezone imao,, najbolju" partiju protiv Partizana. Crkuzanija našeg,, sportskog" sektora aka Čović se nastavlja. Sad verujem da i oni sami veruju kad kažu da je slabo tržište. Pa naravno da je slabo kad blenete samo u EL tržište kao da igrači postoje i igraju samo u EL. Princip dovođenja igrača bez obzira na milione koji se daju, mi i dalje ne znamo igrača da dovedemo nego se opet svodi na,, bio najbolji protiv Partizana" i,, igrao je nekad negde u EL". Kakav pucanj u glavu ove sezone. Ako se sve ovo obistini i ne dovede se krilni centar, poslednji metak se ispaljuje u sve ambicije ove sezone. Edited December 18, 2023 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 Malo magije. Da razbijemo ovu negativnu energiju na temi 5 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 18, 2023 Author Share Posted December 18, 2023 ^dodao je dedi, daklem, nisu bili poeni 😱 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Big_S Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 6 hours ago, Brajan Danston said: Gilespi neće potpisati za nas. Toliko od mene. Iz tvojih usta u Božije uši 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 Ako bi se neko otpustao da bi se potpisao Gilespi, to treba da bude Simonovic. Niti je nesto pokazao niti je domaci, a Tobi je daleko korisniji ofanzivno cak i sa ovom trenutnom formom. Ja se ipak nadam da Gilespi nece doci. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paxxx Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 Paradigma izbora u Srbiji. U kampanji se obećavaju Micić, Birč i Evans, a posle izbora odjednom samo Gilespi. 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 7 minutes ago, John Terry said: Ako bi se neko otpustao da bi se potpisao Gilespi, to treba da bude Simonovic. Niti je nesto pokazao niti je domaci, a Tobi je daleko korisniji ofanzivno cak i sa ovom trenutnom formom. Vjerovatno su finansije u pitanju. Pretpostavljam da su našli nekoga da preuzme Tobijevu platu. Simonović koliko god da je beskoristan, nije skup, plus je Miškov projekat. Mislim da tako Čović rezonuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 14 minutes ago, quentin said: Vjerovatno su finansije u pitanju. Pretpostavljam da su našli nekoga da preuzme Tobijevu platu. Simonović koliko god da je beskoristan, nije skup, plus je Miškov projekat. Mislim da tako Čović rezonuje. Simonovic jeste skup, jer ne pokazuje nista. A s obzirom da je tu samo jednu sezonu, zaista ne vidim razlog da se ovoliko uvlacimo u dupe Misku. Koju pa korist imamo od toga? 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srki Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 (edited) Mozda ovaj Gilespi nije ono sta nam treba ali ih lepi kao slicice 🙂 Opasan bloker Edited December 18, 2023 by Srki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 Simonović je najbesmisleniji igrač u ovom sastavu, ako sns kombinaciju Kuzmića ne računamo kao igrača. Jedina prednost kod njega je što igra u rasponu od malo do ni malo, za razliku od Tobija i Pradedovca koji nam kidaju živce svaki meč. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 Meni se cini da je Freddie potpis iz ocaja. Zelim momku sve najbolje, podrska kao za svakog drugog igraca. Ali ne vidim gde ova doselekcija osetno poboljsava kapacitet ekipe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts