Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština


ćušpajz

Recommended Posts

1 hour ago, berti said:

Kod komsija se zna red. Stranci su tu da igraju, donose kvalitet, preuzimaju odgovornost. Nekad dobiju, nekad izgube, ali se zna red.

Kod nas. Jedan provredjen, drugi siroma se ozalostio i pao u depresiju, treci se nada da ce partije iz aba lige da ponovi u el, četvrti olimpijski bazen bi iz 5 pokusaja jednom potrefio. Bolombaj zavrsava posao, kao i Jago takodje i ni kriv, ni duzan postade medju glavnim igračima. 

Nista, radujmo se sto se Despot raspucao.

Kada si već kod komšija, dodaj i to imaju najbolje suđenje u Evropi.

 

A što se tiče tog reda o kome govoriš, pre bi rekao da imaju više sreće nego pameti. 

  • Like 14
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

Možda zvuči glupo i stvaranje pritiska ali nama večerašnja utakmica nije prekretnica. Nama večerašnja utakmica može da odredi realne ambicije za ovu sezonu. Dosta smo se zanosili svakojakim pričama, da je tek početak, da se uigravamo, da ima još utakmica, da nam ključni igrači nisu u formi... Večeras je utakmica koja će da pokaže sve. Od početka sezone smo imali dosta prilika za taj jedan, mali, iskorak i ni jednom ga nismo ostvarili. Nama su se i sinoć poklopili rezultati u EL. Sa pobedom večeras, od 6 do 13 mesta deli nas jedna pobeda. Sa porazom mi smo i zvanično završili sa pričom o EL. Teško da ćemo uhvatiti priključak jer Baskoniju je teže dobiti nego li Valensiju. Takođe, bez pobede smo u gostima jedini uz Albu. Svi vidimo da i pored kadrovskih problema i loše selekcije smo na granici ka tom iskoraku što pokazuje potencijal ekipe ali sa druge strane kad god dođe prilika da uhvatimo zalet mi se raspadnemo. I kao takvi pobeđivali smo velike a od drugih gubili na jednu loptu (osim Milana). Tako malo nam fali a večeras je dobra i poslednja prilika za taj mali korak napred. Jer ekipa za veća dela se na ovakvim utakmica pokaže. 

Edited by Čočo
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, Nate said:

Covic dr.nebojsa je kompletna kosarkaska neznalica. Ako su vec skautirali ulm kako im u oci nije zapao igrac od 206,7 nego skraceni plej od 178cm? Ovo nije upereno protiv yaga, koji posteno odradjuje svoje minute.

 

igrac od 206,7 je pre sezone mastao da se vrati u nba, otkacio veneciju za pripreme i otisao sa nekim arapskim klubom na usa turneju.

 

ima u el jos puno timova, pa im svima promice taj 206,7;

 

najveci problem zvezde i sada i svih ovih godina je nemanje kontinuiteta na poziciji trenera, pa posledicno i rostera.

 

to uvek nekako zaboravimo, posto i sami, sa jos vecim zarom, trazimo smenu koucha, koji se ne zove radonjic a koji je jedini trener koji je imao kontinuitet ovde u aktuelnoj deceniji.

 

kada nema kontinuiteta, onda si vise izlozen srecnim/nesrecnim okolnostima nego ekipa koja ga ima.

 

uglavnom, da ulozimo sve sto imamo da dobijemo veceras, sad treba prilaziti tekmama kao izvodjenju slobodnih bacanja: svaka nova tekma je najbolja prilika da se dobije i samo je vazno ubaciti to sledece prvo bacanje ( :

  • Like 29
Link to comment
Share on other sites

Ne znam moja neka prognoza je da bismo večeras mogli dobiti. Uostalom ne bi nam bilo prvi put da to činimo u Valensiji. Ali ono što bi nam možda moglo odrediti sezonu u EL je (ne)uspeh u Baskoniji. Sa eventualnih 2 iz 2 eto nas dobrano u igri za PO dočim porazi u naredna dva  meča skoro sigurno znače i oproštaj od istoga. 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, uini said:

najveci problem zvezde i sada i svih ovih godina je nemanje kontinuiteta na poziciji trenera, pa posledicno i rostera.

 

Apsolutno. Zato treba ostaviti Joanisa sta god se desilo ove sezone. Kontinuitet, doselekcija, sistem, ciklus stvaranja tima. To je kljuc. Posebno za klubove poput nas koji ipak nemaju mogucnost da svake godine kupe 7-8 igraca u prajmu.

37 minutes ago, bodo said:

Ali ono što bi nam možda moglo odrediti sezonu u EL je (ne)uspeh u Baskoniji  Vitoriji.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

   samo treba smanjiti ocekivanja i pratiti opusteno utakmice pa sta bude...svi pricaju kako moramo dobiti veceras, da ne kazem da je vec upisana pobeda...mogu misliti sta ce biti ovde ako ne daj boze izgubimo...

 

  realnost je takva da mi ovde imamo sta da trazimo ali ne bih rekao da smo favoriti...Valensija je igrala odlicnu odbranu cele sezone osim zadnje 2 utakmice ( Pao 90 i Baskonija 98 )...ipak ne verujem da nam mogu praviti probleme kao Milano, imaju dosta "sitnijih" bekova sto bi trebalo da nam odgovara...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ma ja sam reko vise po igracima nema pljuvanja, u pocetku sam bio kritican ali vise ne, nista oni nisu krivi. Sto bi se reklo krenuo sam da gledam u sumu a ne u drvo 😁

 

Sto se tice ocekivanja i nadanja pre meca sa Efesom sam reko 3/4 pobeda bi nas jedino zadrzalo u nekoj igri za sad smo na finom putu da to ostvarimo, nadam se jednom brejku u ove dve utakmici u Spaniji i naravno pobedi protiv Albe.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Надам се да ћемо наставити добру серију против Валенсије, а против Басконије ме не греје Сунце, с обзиром да нас Душко добро познаје и да ће сигурно експлоатисати све наше мане. 


Албу морамо добити како знамо и умемо, мада ту не бих унапред уписао победу ни кад бисмо имали оригинал Дрим тим на располагању. Мислим да смо први и једини пут лако победили онда кад се Пионир тресао док се цело 2. полувреме певало "Север цели сада се весели", а њима тренер био Обрадовић. Већ видим неког јебеног Проћиду са рекордом каријере.

Link to comment
Share on other sites

Vreme je za jedan brejk. Generalno dosta solidno igramo gostovanja i bilo bi dobro da lagano kreće da nam se vraća. Srećno momcima i ciganima u Španiji! I pozdravite nam najdražeg Blavora, ono naše ❤️

Edited by Molina23
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...