MarioKempes Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 Meni je najveći pozitivan utisak ove pobede Nejpir. Cimao se u odbrani, čini mi se više nego ikad od kad je došao. Promašio šuteve - nebitno, sve su bile ok pozicije, to će nekad da prokine. Podržaću ga u utorak sigurno. 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 Победа и без пуно потрошње 2 дана након Барсе и у очекивању дуплог кола. Шабаз се испромашивао али ово је био његов најбољи приступ утакмици нека тако приступи сада у дуплом колу и сасуће 20+ 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandar Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 Odlični b ili svi. Čestitke. Tobi pravi puno faulova u napadu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 Raduje bolji Shabazz. Drugo poluvreme do zadnja tri minuta je bilo odlično. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 Sampionski pristup utakmici i vazna pobeda, korak napred ka tituli. Bravo momci! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 Klasična post EL aba utakmica, ne bih je nešto komentarisao, samo je pobjeda bitna. Ali je tužno kakve balvane plaćamo dok stalno krpimo neke pozicije što EL ne trpi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 Sabaz skroz drugaciji pristuo utakmici,od mene podrska pa da skine mrak protiv Fenera Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 ❤️ 15 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fromthecorner Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 Inače ove dve ukradene lopte Nejpira danas nisu slučajnost. Nejpir je treći igrač Evrolige po ukradenim loptama ove sezone, čak 12. 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 Sabaz je bio vidno angazovaniji danas. Ispromasivao se, ali je sve vreme defanzivno bio u stavu, pokazao volju, a na kraju i pogodio onaj poslednji, najtezi sut. Definitivno korak u pravom smeru, trgnulo ga je Mesinino laprdanje, makar kratkorocno. Videcemo kako ce to da izgleda u duplom kolu, mnogo bi nam znacio njegov dobar nastup protiv Fenera... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 Tobi u ABA prosječno ima 11 poena i 5.5 skokova. Procenti šuta izuzetni - 66% za 2 i 50% za 3. Budućnost je zatrpao sa 23 poena. Na forumu se piše kao da ne može da hoda. Jeste mekan igrač i odbrana sa njim na terenu zna da pati, ali je odličan finišer i najbolji napadač od visokih igrača. Uz Bolomboja koji donosi veće fizičko prisustvo i bolju odbranu, i Mitrovića koji donosi nešto drugačiji set vještina, pozicija centra nam nije problematična ove sezone. Ne vidim neki poseban razlog da tu sad pravimo neke rezove. Mislim da je ovo korektno i da može da se gura. 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 4 minutes ago, fradler said: Sabaz je bio vidno angazovaniji danas. Ispromasivao se, ali je sve vreme defanzivno bio u stavu, pokazao volju, a na kraju i pogodio onaj poslednji, najtezi sut. Definitivno korak u pravom smeru, trgnulo ga je Mesinino laprdanje, makar kratkorocno. Videcemo kako ce to da izgleda u duplom kolu, mnogo bi nam znacio njegov dobar nastup protiv Fenera... + se izdrao na Dalibora 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 Quote Novinare je zanimalo šta se desilo sa Mitrovićem, a strateg Zvezde nije bio do kraja upoznat sa situacijom. „Nisam video šta se tačno dešava, video sam da nešto nije u redu, pa sam smirivao igrača da se fokusiraju na igru. To je bilo najvažnije”. Sta je bilo sa Lukom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 2 minutes ago, Čvarkov said: + se izdrao na Dalibora Kad je ljubimac, s'kim se druži 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 4 minutes ago, srlepajce said: Sta je bilo sa Lukom? Pokacio se sa sipkasima. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 14 minutes ago, Wake in Fright said: Tobi u ABA prosječno ima 11 poena i 5.5 skokova. Procenti šuta izuzetni - 66% za 2 i 50% za 3. Budućnost je zatrpao sa 23 poena. Na forumu se piše kao da ne može da hoda. Jeste mekan igrač i odbrana sa njim na terenu zna da pati, ali je odličan finišer i najbolji napadač od visokih igrača. Uz Bolomboja koji donosi veće fizičko prisustvo i bolju odbranu, i Mitrovića koji donosi nešto drugačiji set vještina, pozicija centra nam nije problematična ove sezone. Ne vidim neki poseban razlog da tu sad pravimo neke rezove. Mislim da je ovo korektno i da može da se gura. U odbrani je loš i mekan do bola. Kad bi imao takav napadački učinak u EL, možda bi zažmurio jednim okom na drugu stranu parketa. Nisam fan takvih centara i radije bih gledao još jednog Bolomboya ali šta je tu je sad. Ne bih pravio rezove tu kad je ovako užasna situacija na PF. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 Meni je moja majka ulepsala vece. Otisao sam kod nje da pravim kacamak(smocani crnogosrki), kaze ona(koja navija za Partizan), za Lazarevica, ovaj decko kao da nije kosarkas. Pa ja sam morao da je poljubim. 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 + se izdrao na DaliboraBrat bratu...za sada samo njemu mož da kenja.Ako uskoro krene da komanduje dok je Teo na klupi...ima da pevamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 Ma da sta je tu je na centru ni ja ne bi nista dirao, pre svih mora cetvorka da se dovede po mogucstvu koja sutira i cepa defence. Greota je da Ilic, Lazarevic i Kuzmic dobijaju pare za ovo sta pruzaju. Verovatno trio najmanje talentovanih kosarkasa u istoriji EL. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 12, 2023 Author Share Posted November 12, 2023 (edited) klasicno partizanovci blate sve sto je zvezdasko @Crni Edited November 12, 2023 by uini 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 6 minutes ago, Crni said: Meni je moja majka ulepsala vece. Otisao sam kod nje da pravim kacamak(smocani crnogosrki), kaze ona(koja navija za Partizan), za Lazarevica, ovaj decko kao da nije kosarkas. Pa ja sam morao da je poljubim. Majka je majka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 Ma da sta je tu je na centru ni ja ne bi nista dirao, pre svih mora cetvorka da se dovede po mogucstvu koja sutira i cepa defence. Greota je da Ilic, Lazarevic i Kuzmic dobijaju pare za ovo sta pruzaju. Verovatno trio najmanje talentovanih kosarkasa u istoriji EL. Kuzmić je ipak "Gospodar prstenova" kojem Čoki zadnje tri godine ne daje da se penzioniše a kunuo ga onomad po odlasku u Real.Za Ilića još i ima vremena za neki apgrejd ali težak je poraz da smo kao klub Lazarevića ovako "opremili" do njegove 28-e godine. I Danguba je izgubio dve sezone razvitka kod Radonje na ulogu difens specijalca bez mnogo zaduženja u kombinacijama tima alionaj Lazarevićev ulazak u meso sa krila, gde mu nude otvoren šut...uhhh ...i pored pogodjene trojke pre toga, prelomio je da je sejf da driblingom krene na koš uz sve što je usledilo...baš poražavajuća scena. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robins Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 6 minutes ago, Nele said: Ma da sta je tu je na centru ni ja ne bi nista dirao, pre svih mora cetvorka da se dovede po mogucstvu koja sutira i cepa defence. Greota je da Ilic, Lazarevic i Kuzmic dobijaju pare za ovo sta pruzaju. Verovatno trio najmanje talentovanih kosarkasa u istoriji EL. Za Kuzmica nemam drugo objašnjenje nego da u Zvezdi odraduje "civilno" zatvorsku kaznu koja nadam se ističe 2024. Ilić i Lazarević doživljavaju takvu regresiju, svakom novom utakmicom izgledaju sve gore i gore. 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 Quote „Zaista je loše to što se dogodilo, u našem sportu nema mesta nasilju nijedne vrste. Nadam se da će se naši momci brzo oporaviti“, rekao je Majk Tobi posle pobede. Moglo je da se vidi kako je u nekoliko navrata slovenački reprezentativac emotivno reagovao na terenu. „Što se emocija tiče, pokušavam da pronađem. Možda bi trebalo više da vičem. Imam i novu frizuru, sada mi je lakše“, rekao je u šali centar iz države Njujork, koji je dodao i da je Zvezda loše odigrala finiš i da je tim prestao da igra nekoliko minuta pre kraja utakmice. Zvezda se odmah okreće duplom programu u Evroligi. Crveno-beli će ugostiti Fenerbahče, a zatim sledi gostovanje ekipi Olimpijakosa. „Dosad se češće dešavalo da bolje odigramo drugo, nego prvo poluvreme. Treba da se koncentrišemo da bolje otvaramo utakmice“, zaključio je Tobi. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan1 Posted November 12, 2023 Share Posted November 12, 2023 Kako vreme odmice tako i nasa zelja za doselekcijom prolazi. Cini mi se da mi dovoditi necemo nikog i da je ovo tim koji ce se tuci za Top 8 i titule ove sezone 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts