Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština

Recommended Posts

Posted (edited)
12 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Zanimljivo mi je što su svi razočarani Simonovićem, a on igra potpuno van pozicije. 

Kao da nam npr Rokas igra na pleju i mi kažemo - vidi ga, nema on kvalitet za EL. 

Meni izgleda da Simon ima najbolje telo da sačuva Kaminskog i da isključivo na centru treba da igra, pa onda da mu sudimo. 

Ne bih se složio sa tobom. U tri utakmice odigrao ukupno 4 minuta kod novog trenera. Protiv FMP je bio van sastava pod obrazloženjem da je bio bolestan ali i posle FMPa je bio u timu ali bez minuta tačnije 4minuta sinoć. Znači nije da je igrao svaku utakmicu po 10+ minuta na neprirodnoj poziciji pa da govorimo o ne snalaženju. Više mi deluje da ga novi trener ne vidi u svojoj koncepciji. 

Edited by Čočo
Posted
40 minutes ago, L' Imperatore said:

Cigani: "Ova ekipa je previše mekana"

also Cigani: "Daj tog Petruševa"

Doslovno bi bio najveca mekanica i u ovom frankestajn rosteru.

Posted
1 minute ago, Čočo said:

Ne bih se složio sa tobom. U tri utakmice odigrao ukupno 4 minuta kod novog trenera. Protiv FMP je bio van sastava pod obrazloženjem da je bio bolestan ali i posle FMPa je bio u timu ali bez minuta tačnije 4minuta sinoć. Znači nije da je igrao svaku utakmicu po 10+ minuta na neprirodnoj poziciji pa da govorimo o ne snalaženju. Više mi deluje da ga novi trener ne vidi u svojoj koncepciji. 

Pa ako nije igrao, onda nemamo čime da budemo razočarani. 

Sferopulos ga ne vidi kao PF, jer on to i nije, a u hijerarhiji ima 3 centra ispred sebe. 

Ili mu napraviti mesto na petici ili naći novi klub

Posted
4 minutes ago, Don Dusko said:

Ajde da vas zamolim da ne pricate o Filipu, jer koliko znam on je trenutno u Klipersima. Nema nikakve veze sa desavanjima sa Zvezdom.

Izgleda da ga tamo nece i da se sprema povratak u Evropu. Jedino ako ga Mega ne uzme, ja drugu opciju osim Zvezde ne vidim

Posted
1 minute ago, stefan1 said:

Izgleda da ga tamo nece i da se sprema povratak u Evropu. Jedino ako ga Mega ne uzme, ja drugu opciju osim Zvezde ne vidim

Prosečni cigan za svakog igrača koji se vraća iz NBA u EL (šala mala).

Pa verujem da bi ga i neke druge EL ekipe rado pokupile pošto se dobro pokazao prošle sezone.

• Ha-ha 1
Posted
5 minutes ago, stefan1 said:

U Baskoniji bi imao duplo više prostora, na obe centarske pozicije, uz trenera koji ga odlično poznaje. 

Ali da ne nastavljamo dalje, bar za sada. 

• Like 1
Posted

Simonović je za trenutnu košarku jedna beskorisna masa koja nema šta da ponudi.
Upitni su i cojonesi, i to poprilično.

Rade Zagorac, ali na poziciji 5.
Dobra statistika u Megi, ali duplo golo kada se gledaju košarkaški kvaliteti.

• Like 2
Posted

Kuzmic je dokaz da su se u klubu potpuno pogubili.

Godinama ne igra nista, nema snage za duze od 5 minuta kosarke, nije dobio ni sekunde u finalu plej ofa a opet su ga produzili i zauzima mesto u 15 i poziciju centra.

• Like 12
Posted
26 minutes ago, Don Dusko said:

Ajde da vas zamolim da ne pricate o Filipu, jer koliko znam on je trenutno u Klipersima. Nema nikakve veze sa desavanjima sa Zvezdom.

Verovatno ga zbog ovog povezuju:

"Ipak, kako javljaju novinari, koji blisko prate Kliperse, Tajron Lu neće računati na našeg košarkaša, pa se očekuje da tim otkupi ostatak njegovog ugovora i pošalje ga na tržište slobodnih agenata."

Svakako slazem se da ne trebamo se baviti spekulacijama ovde vec tek ako nesto ima konkretno.

Posted
43 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Pa ako nije igrao, onda nemamo čime da budemo razočarani. 

Sferopulos ga ne vidi kao PF, jer on to i nije, a u hijerarhiji ima 3 centra ispred sebe. 

Ili mu napraviti mesto na petici ili naći novi klub

Pa to je to. Sam tvoj upis nameće krajnje rešenje. S obzirom da ga ne vidi na PF a da ima 3 centra tu više nema prostora za njega. 

• Like 1
Posted

Filip je visak Klipersima, kao sto je bio i Siksersima. 

Sto se tice dolaska u Zvezdu, mislim da bi bilo ozbiljno sviranje qrcu na ovaj roster.

• Like 2
Posted

Filip bi nam bio iz aviona najbolji visoki. 

Druga prica je sto smo jos letos znali da su solidne sanse da u oktobru-novembru bude slobodan, a mi se zatrpali Simonom, Dedom i ostalim mekanim bezveznjacima.

• Like 13
Posted
Kuzmic je dokaz da su se u klubu potpuno pogubili.
Godinama ne igra nista, nema snage za duze od 5 minuta kosarke, nije dobio ni sekunde u finalu plej ofa a opet su ga produzili i zauzima mesto u 15 i poziciju centra.
Upravo tih par minuta Kuza u derbiju je prava slika našeg totalnog rasula u sezoni sa najvećim budžetom u istoriji kluba iako nam od 5 centara ni jedan nije van rotacije.

Već treću sezonu se blamiramo big time: Obradovićev tim nakon nekoliko meseci spašava Radonjić, Vladin tim nakon 1-6 spašava Duško i sada Duškov tim nakon 1-3 treba da čupa Janis.
Tendencija jasna kao dan:
Sferopulos, ako je raso na grani, ili nema pas za šta da ga ujede, prihvata i ugovor za narednu sezonu sa okosnicom:
Nedara, Yago, Deda, Luka, Ilić i Topić i oproštajna sezona za Lazu.
Čoki mu završava Petruševa preko nekih veza kao i top pojačanje i second coming Gudurića i već na 0-1 u EL tražimo spasitelja i vraćamo grka na biro rada.

Odlazi štetočino...
  • Like 4
  • Ha-ha 2
Posted
Just now, Wingwalker said:

Upravo tih par minuta Kuza u derbiju je prava slika našeg totalnog rasula u sezoni sa najvećim budžetom u istoriji kluba iako nam od 5 centara ni jedan nije van rotacije.

Već treću sezonu se blamiramo big time: Obradovićev tim nakon nekoliko meseci spašava Radonjić, Vladin tim nakon 1-6 spašava Duško i sada Duškov tim nakon 1-3 treba da čupa Janis.
Tendencija jasna kao dan.
Sferopulos, ako je raso na grani, ili nema pas za šta da ga ujede, prihvata i ugovor za narednu sezonu sa okosnicom:
Nedara, Yago, Laza, Deda, Luka, Simon, Ilić, Kuz i Topić.
Čoki mu završava Petruševa preko nekih veza kao i top pojačanje i second coming Gudurića i već na 0-1 u EL tražimo spasitelja.

Odlazi štetočino...

Kamo sreće da nam je Gudure umesto Tea

• Like 1
Posted
2 hours ago, Redstar0356 said:

Pa govori mu 

,,Pusti ti sta prica ovaj Grk, idem ja da igram pa ces ti  posle, mozda''

Рек’о му је: “у име Срба и Грка нека се крка”

3 hours ago, NMX said:

Ali kakvo saopštenje hahahahhahahhaha

Sve na stranu i nepismenost i pristrasnost ali deo dobra igra u Lajpcigu uprkos porazu pa idite u pičku materinu ako je i za Dileje sever, previše je :lol_2:

I klub uzme i to podrži i šeruje. Ajmo sad sledeća objava, kačenje zastavica Indije i Pakistana ili tako neka forica. 

Па добро јефтина тарифа за адвертајзинг

Posted

Hvala Kuperu I drugom kolegi...

Odbrana/strana pomoci, sta to beše!! Jos smo "dobro" i prosli.

13 minutes ago, Cooper said:

.6fa520be443d09c3b9145e8a4c6201c2.gif

23 minutes ago, Cooper said:

.2f8d097b46e3ee8369df4c570403490f.gif

2 hours ago, Cooper said:

ezgif-4-006d6cc480.gif

21 hours ago, Cooper said:

.64c0c20fa6df277db22d5307ed585fa0.gif

21 hours ago, Cooper said:

.d7a16e9167091f5a76e086202bb3d87a.gif

19 hours ago, fillam said:

Klizavo kad je PJ sa loptom.

7497d2c7a89c4affb6b5facb54f15341.gif

fb5e6240bcc04f798e6335432746b288.gif

Posted

Posle gledanja ovih isječaka još sam sigurniji u stav da nam je Hanga jedan od najbitnijih igrača u ekipi. On i Bolomboj koliko mogu drže neki balans, jer jedini donose igru u oba pravca. Može i Gidraitis da donese to, ali on je više timski defanzivac. Nije čudo da smo sa njima dvojicom na parketu nadigrali KKP u prvoj utakmici. Mislim na Hangu i Bolomboja. Onda je jasno kolko nam je potreban Hanga u ovom teškom periodu.

• Like 16
Posted
1 hour ago, leki bg said:

Filip je visak Klipersima, kao sto je bio i Siksersima. 

Sto se tice dolaska u Zvezdu, mislim da bi bilo ozbiljno sviranje qrcu na ovaj roster.

Ja bas mislim da bi bio vrhunsko pojacanje i jedan od najbitnijih igraca. 

6 minutes ago, Zvezda_Srb1991 said:

Ima li ikakvih vesti o Hangi? Ima li sanse da zaigra u cetvrtak? 

Igra. I Nedovic bi trebao igrati.

• Like 8
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...