Čočo Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 (edited) 12 minutes ago, Dropkick Murphys said: Zanimljivo mi je što su svi razočarani Simonovićem, a on igra potpuno van pozicije. Kao da nam npr Rokas igra na pleju i mi kažemo - vidi ga, nema on kvalitet za EL. Meni izgleda da Simon ima najbolje telo da sačuva Kaminskog i da isključivo na centru treba da igra, pa onda da mu sudimo. Ne bih se složio sa tobom. U tri utakmice odigrao ukupno 4 minuta kod novog trenera. Protiv FMP je bio van sastava pod obrazloženjem da je bio bolestan ali i posle FMPa je bio u timu ali bez minuta tačnije 4minuta sinoć. Znači nije da je igrao svaku utakmicu po 10+ minuta na neprirodnoj poziciji pa da govorimo o ne snalaženju. Više mi deluje da ga novi trener ne vidi u svojoj koncepciji. Edited October 31, 2023 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 40 minutes ago, L' Imperatore said: Cigani: "Ova ekipa je previše mekana" also Cigani: "Daj tog Petruševa" Doslovno bi bio najveca mekanica i u ovom frankestajn rosteru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 1 minute ago, Čočo said: Ne bih se složio sa tobom. U tri utakmice odigrao ukupno 4 minuta kod novog trenera. Protiv FMP je bio van sastava pod obrazloženjem da je bio bolestan ali i posle FMPa je bio u timu ali bez minuta tačnije 4minuta sinoć. Znači nije da je igrao svaku utakmicu po 10+ minuta na neprirodnoj poziciji pa da govorimo o ne snalaženju. Više mi deluje da ga novi trener ne vidi u svojoj koncepciji. Pa ako nije igrao, onda nemamo čime da budemo razočarani. Sferopulos ga ne vidi kao PF, jer on to i nije, a u hijerarhiji ima 3 centra ispred sebe. Ili mu napraviti mesto na petici ili naći novi klub Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 Ajde da vas zamolim da ne pricate o Filipu, jer koliko znam on je trenutno u Klipersima. Nema nikakve veze sa desavanjima sa Zvezdom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan1 Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 4 minutes ago, Don Dusko said: Ajde da vas zamolim da ne pricate o Filipu, jer koliko znam on je trenutno u Klipersima. Nema nikakve veze sa desavanjima sa Zvezdom. Izgleda da ga tamo nece i da se sprema povratak u Evropu. Jedino ako ga Mega ne uzme, ja drugu opciju osim Zvezde ne vidim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 1 minute ago, stefan1 said: Izgleda da ga tamo nece i da se sprema povratak u Evropu. Jedino ako ga Mega ne uzme, ja drugu opciju osim Zvezde ne vidim Prosečni cigan za svakog igrača koji se vraća iz NBA u EL (šala mala). Pa verujem da bi ga i neke druge EL ekipe rado pokupile pošto se dobro pokazao prošle sezone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 5 minutes ago, stefan1 said: Izgleda da ga tamo nece i da se sprema povratak u Evropu. Jedino ako ga Mega ne uzme, ja drugu opciju osim Zvezde ne vidim U Baskoniji bi imao duplo više prostora, na obe centarske pozicije, uz trenera koji ga odlično poznaje. Ali da ne nastavljamo dalje, bar za sada. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gilmour Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 Simonović je za trenutnu košarku jedna beskorisna masa koja nema šta da ponudi.Upitni su i cojonesi, i to poprilično.Rade Zagorac, ali na poziciji 5.Dobra statistika u Megi, ali duplo golo kada se gledaju košarkaški kvaliteti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 Kuzmic je dokaz da su se u klubu potpuno pogubili. Godinama ne igra nista, nema snage za duze od 5 minuta kosarke, nije dobio ni sekunde u finalu plej ofa a opet su ga produzili i zauzima mesto u 15 i poziciju centra. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 26 minutes ago, Don Dusko said: Ajde da vas zamolim da ne pricate o Filipu, jer koliko znam on je trenutno u Klipersima. Nema nikakve veze sa desavanjima sa Zvezdom. Verovatno ga zbog ovog povezuju: "Ipak, kako javljaju novinari, koji blisko prate Kliperse, Tajron Lu neće računati na našeg košarkaša, pa se očekuje da tim otkupi ostatak njegovog ugovora i pošalje ga na tržište slobodnih agenata." Svakako slazem se da ne trebamo se baviti spekulacijama ovde vec tek ako nesto ima konkretno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 43 minutes ago, Dropkick Murphys said: Pa ako nije igrao, onda nemamo čime da budemo razočarani. Sferopulos ga ne vidi kao PF, jer on to i nije, a u hijerarhiji ima 3 centra ispred sebe. Ili mu napraviti mesto na petici ili naći novi klub Pa to je to. Sam tvoj upis nameće krajnje rešenje. S obzirom da ga ne vidi na PF a da ima 3 centra tu više nema prostora za njega. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 Filip je visak Klipersima, kao sto je bio i Siksersima. Sto se tice dolaska u Zvezdu, mislim da bi bilo ozbiljno sviranje qrcu na ovaj roster. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 Filip bi nam bio iz aviona najbolji visoki. Druga prica je sto smo jos letos znali da su solidne sanse da u oktobru-novembru bude slobodan, a mi se zatrpali Simonom, Dedom i ostalim mekanim bezveznjacima. 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 Kuzmic je dokaz da su se u klubu potpuno pogubili. Godinama ne igra nista, nema snage za duze od 5 minuta kosarke, nije dobio ni sekunde u finalu plej ofa a opet su ga produzili i zauzima mesto u 15 i poziciju centra.Upravo tih par minuta Kuza u derbiju je prava slika našeg totalnog rasula u sezoni sa najvećim budžetom u istoriji kluba iako nam od 5 centara ni jedan nije van rotacije.Već treću sezonu se blamiramo big time: Obradovićev tim nakon nekoliko meseci spašava Radonjić, Vladin tim nakon 1-6 spašava Duško i sada Duškov tim nakon 1-3 treba da čupa Janis.Tendencija jasna kao dan:Sferopulos, ako je raso na grani, ili nema pas za šta da ga ujede, prihvata i ugovor za narednu sezonu sa okosnicom:Nedara, Yago, Deda, Luka, Ilić i Topić i oproštajna sezona za Lazu.Čoki mu završava Petruševa preko nekih veza kao i top pojačanje i second coming Gudurića i već na 0-1 u EL tražimo spasitelja i vraćamo grka na biro rada.Odlazi štetočino... 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 Just now, Wingwalker said: Upravo tih par minuta Kuza u derbiju je prava slika našeg totalnog rasula u sezoni sa najvećim budžetom u istoriji kluba iako nam od 5 centara ni jedan nije van rotacije. Već treću sezonu se blamiramo big time: Obradovićev tim nakon nekoliko meseci spašava Radonjić, Vladin tim nakon 1-6 spašava Duško i sada Duškov tim nakon 1-3 treba da čupa Janis. Tendencija jasna kao dan. Sferopulos, ako je raso na grani, ili nema pas za šta da ga ujede, prihvata i ugovor za narednu sezonu sa okosnicom: Nedara, Yago, Laza, Deda, Luka, Simon, Ilić, Kuz i Topić. Čoki mu završava Petruševa preko nekih veza kao i top pojačanje i second coming Gudurića i već na 0-1 u EL tražimo spasitelja. Odlazi štetočino... Kamo sreće da nam je Gudure umesto Tea 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 Ali ovaj vapaj Covica preko "delija"🤡🤡🤡 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 Kuz i da ode potpisacemo ga opet sledece sezone, tako da bezveze da ide 3 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 29 minutes ago, Crni said: Ali ovaj vapaj Covica preko "delija"🤡🤡🤡 Koliko im je gurnuo love za saopstenje 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 2 hours ago, Redstar0356 said: Pa govori mu ,,Pusti ti sta prica ovaj Grk, idem ja da igram pa ces ti posle, mozda'' Рек’о му је: “у име Срба и Грка нека се крка” 3 hours ago, NMX said: Ali kakvo saopštenje hahahahhahahhaha Sve na stranu i nepismenost i pristrasnost ali deo dobra igra u Lajpcigu uprkos porazu pa idite u pičku materinu ako je i za Dileje sever, previše je I klub uzme i to podrži i šeruje. Ajmo sad sledeća objava, kačenje zastavica Indije i Pakistana ili tako neka forica. Па добро јефтина тарифа за адвертајзинг Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 Hvala Kuperu I drugom kolegi... Odbrana/strana pomoci, sta to beše!! Jos smo "dobro" i prosli. 13 minutes ago, Cooper said: . 23 minutes ago, Cooper said: . 2 hours ago, Cooper said: 21 hours ago, Cooper said: . 21 hours ago, Cooper said: . 19 hours ago, fillam said: Klizavo kad je PJ sa loptom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 Posle gledanja ovih isječaka još sam sigurniji u stav da nam je Hanga jedan od najbitnijih igrača u ekipi. On i Bolomboj koliko mogu drže neki balans, jer jedini donose igru u oba pravca. Može i Gidraitis da donese to, ali on je više timski defanzivac. Nije čudo da smo sa njima dvojicom na parketu nadigrali KKP u prvoj utakmici. Mislim na Hangu i Bolomboja. Onda je jasno kolko nam je potreban Hanga u ovom teškom periodu. 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezda_Srb1991 Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 Ima li ikakvih vesti o Hangi? Ima li sanse da zaigra u cetvrtak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 1 hour ago, leki bg said: Filip je visak Klipersima, kao sto je bio i Siksersima. Sto se tice dolaska u Zvezdu, mislim da bi bilo ozbiljno sviranje qrcu na ovaj roster. Ja bas mislim da bi bio vrhunsko pojacanje i jedan od najbitnijih igraca. 6 minutes ago, Zvezda_Srb1991 said: Ima li ikakvih vesti o Hangi? Ima li sanse da zaigra u cetvrtak? Igra. I Nedovic bi trebao igrati. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 Dok smo raspravljali da li se pravilno kaže DavIdovac ili DavidOvac, on je zaboravio da igra košarku. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted October 31, 2023 Share Posted October 31, 2023 Protiv Bajerna da grmi: zašto laso breeee zašto laso breeee zašto laso bre zašto laso bre nisi odgovorio na vocap porukeee 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts