Small Owl Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 2 hours ago, Урош19 said: Jel ove promene znače da Bojša ide uskoro Znače tuki moju. Klub nije imao UO prethodnih mjeseci, čisto sada ga ima. Ne kontam samo čega je Nebojša predsjednik ako nije ni skupštine ni UO. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 26, 2023 Author Share Posted October 26, 2023 (edited) 3 hours ago, oʞɐdoɐu nɾ said: Trebaće nam još jedan Hanga za Nanelija. Lazarević je jak u nogama, ali nedovoljno brz da isprati beka, pa mu više leži da čuva krila. moze lazarevic da specijalise na nunnallyju, tj da uvek imamo u posadi jednog od hanga-lazic-lazarevic, u nekim prilikama i dvojicu, ukoliko hanga moze da odigra 30mins u visokom ritmu i nema problem sa faulovima edit nije nunnally neka munja na prvom koraku, mislim da je lazarevic idealan za njega, ako dobro otvori duel Edited October 26, 2023 by uini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioKempes Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Ako sam dobro razumeo, Laziću je napuklo rebro, neće on na teren ovih dana. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 26, 2023 Author Share Posted October 26, 2023 onda je potreba za lazarevicem [need for lazarus] jos ociglednija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 2 hours ago, Petar1995 said: Ja bih zapoceo petorkom: Shabazz Teo Rokas DeDa Tobey.. Koga bi potom menjao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bax Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 23 minutes ago, MarioKempes said: Ako sam dobro razumeo, Laziću je napuklo rebro, neće on na teren ovih dana. Gde je to objavljeno? Nisam video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Suterska rapsodija u najavi. Mora i nama da proradi jednom taj vanjski šut. Gde ćeš lepše nego baš večeras. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaka blazic Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 bez lazica i nedovica, trener tu tek par dana, njima je tekma totalni must win jer bi otisli na 1-4 + poraz od mege koji ih vec sad stavlja u tezak polozaj za prvo mesto u aba... ja sam poraz vec upisao, treba opusteno gledati a naravno da imamo sansu. oni ce biti pod ogromnim pritiskom, mi nemamo sta da izgubimo... bitno je da dobro udjemo u tekmu, da smirimo publiku i budemo u mecu od starta.. pobeda bi bila ko kuca, ogroman bust za dalje.. kakav bedak za branka i to protiv filijale se povredi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Postava treba da bude: Shabazz - Hanga - Gidra - ko god - Tobey. Teodosić kao vođa druge postave, Lazarević mora da igra i ja bih ga, što uini reče, koristio kao specijalca na Nunnallyu. Nunnally nije brz niti je lik koji će da te pobedi driblingom ali zato lako postuje niže i slabije igrače i ubitačan je iz spot upa. Lazarević deluje kao dobar fit za njega. I dalje imam malu nadu da možemo dobiti i Yaga kao neki x faktor, jebiga ima mana ali ima i periode ozbiljne i mudaške košarke u svojoj karijeri, nije neki neupotrebljivi junior. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar1995 Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 37 minutes ago, Igor_ said: Koga bi potom menjao? Druga petorka Yagoo Hanga Lazarevic Simonovic Mitrovic/Bolomboj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 8 minutes ago, Chaos Is Me said: Postava treba da bude: Shabazz - Hanga - Gidra - ko god - Tobey. Teodosić kao vođa druge postave, Lazarević mora da igra i ja bih ga, što uini reče, koristio kao specijalca na Nunnallyu. Nunnally nije brz niti je lik koji će da te pobedi driblingom ali zato lako postuje niže i slabije igrače i ubitačan je iz spot upa. Lazarević deluje kao dobar fit za njega. I dalje imam malu nadu da možemo dobiti i Yaga kao neki x faktor, jebiga ima mana ali ima i periode ozbiljne i mudaške košarke u svojoj karijeri, nije neki neupotrebljivi junior. Zaboravi Bolomboja, a on može da bude jedan od ključnih igrača. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 (edited) Sto se tice utakmice... ne znam sta ce biti, ali samo zelim da ne vidim: - Da odemo na -10 vec u prvoj cetvrtini pa da non-stop jurimo razliku - Da dozvolimo neke serije 10:0, 13:2 i slicno... - Da bude ispod 25% suta za 3p Jel mnogo trazim?! 😄 Edited October 26, 2023 by Kooineeperk duple negacije :D 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 19 minutes ago, Kooineeperk said: Sto se tice utakmice... ne znam sta ce biti, ali samo zelim da ne vidim: - Da odemo na -10 vec u prvoj cetvrtini pa da non-stop jurimo razliku - Da ne dozvolimo ni jednom seriju 10:0, 13:2 i slicno... - Da ne bude ispod 25% suta za 3p Jel mnogo trazim?! 😄 Može još i muzička 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Just now, bodo said: Može još i muzička 😁 Mirno spavaj nano? 🙃 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 1 minute ago, bodo said: Može još i muzička 😁 Na kraju neki Sirtaki, da zaigram ko Surda! 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarioKempes Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 1 hour ago, Bax said: Gde je to objavljeno? Nisam video. https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/hendikep-za-crvenu-zvezdu-bez-lazica-i-nedovica-na-partizan-mozzart-bet/465102 Bilo je i u svim ostalim medijima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Idemooooooo 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Ulazi Nedara na teren u sportskoj opremi, hoda normalno...Arena se ukočila na par sekundi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Ajmo nasi!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rd_ Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Prenos imate na rd-live.com 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinnerman Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 (edited) 'Nate, on je mađioničar! 🤬🤬🤬 Neka se još večeras iz tima odstrane Teodosić kancerčina i luzerčina, Shabann Nejpir prevara i cirkizant, a sa njima može i Davi-dovac mrtvi. Eto tako. A i Čović neka ide da čuva unuke. Edited October 26, 2023 by Sinnerman 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Nadam se da će ova preplaćena grupa luzera da uzme zadnje mjesto u EL. Ni jedan tim Zvezde mi nije bio odvratniji od ove splačine od tima. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 Madjija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted October 26, 2023 Share Posted October 26, 2023 E jebem ti ja ovo Bolomboj da ćebuje Šabaza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts