Jump to content

KK Crvena zvezda 2023/24 - Zadovoljština

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, Урош19 said:

Jel ove promene znače da Bojša ide uskoro

Znače tuki moju. Klub nije imao UO prethodnih mjeseci, čisto sada ga ima. Ne kontam samo čega je Nebojša predsjednik ako nije ni skupštine ni UO.

• Like 1
Posted (edited)
3 hours ago, oʞɐdoɐu nɾ said:

Trebaće nam još jedan Hanga za Nanelija. Lazarević je jak u nogama, ali nedovoljno brz da isprati beka, pa mu više leži da čuva krila. 

moze lazarevic da specijalise na nunnallyju, tj da uvek imamo u posadi jednog od hanga-lazic-lazarevic, u nekim prilikama i dvojicu, ukoliko hanga moze da odigra 30mins u visokom ritmu i nema problem sa faulovima

edit

nije nunnally neka munja na prvom koraku, mislim da je lazarevic idealan za njega, ako dobro otvori duel

Edited by uini
  • Like 1
Posted
23 minutes ago, MarioKempes said:

Ako sam dobro razumeo, Laziću je napuklo rebro, neće on na teren ovih dana.

Gde je to objavljeno?

Nisam video.

Posted

bez lazica i nedovica, trener tu tek par dana, njima je tekma totalni must win jer bi otisli na 1-4 + poraz od mege koji ih vec sad stavlja u tezak polozaj za prvo mesto u aba... ja sam poraz vec upisao, treba opusteno gledati a naravno da imamo sansu. oni ce biti pod ogromnim pritiskom, mi nemamo sta da izgubimo... bitno je da dobro udjemo u tekmu, da smirimo publiku i budemo u mecu od starta..

pobeda bi bila ko kuca, ogroman bust za dalje..

kakav bedak za branka i to protiv filijale se povredi. 

• Like 1
Posted

Postava treba da bude: Shabazz - Hanga - Gidra - ko god - Tobey. Teodosić kao vođa druge postave, Lazarević mora da igra i ja bih ga, što uini reče, koristio kao specijalca na Nunnallyu. Nunnally nije brz niti je lik koji će da te pobedi driblingom ali zato lako postuje niže i slabije igrače i ubitačan je iz spot upa. Lazarević deluje kao dobar fit za njega. I dalje imam malu nadu da možemo dobiti i Yaga kao neki x faktor, jebiga ima mana ali ima i periode ozbiljne i mudaške košarke u svojoj karijeri, nije neki neupotrebljivi junior.

• Like 9
Posted
8 minutes ago, Chaos Is Me said:

Postava treba da bude: Shabazz - Hanga - Gidra - ko god - Tobey. Teodosić kao vođa druge postave, Lazarević mora da igra i ja bih ga, što uini reče, koristio kao specijalca na Nunnallyu. Nunnally nije brz niti je lik koji će da te pobedi driblingom ali zato lako postuje niže i slabije igrače i ubitačan je iz spot upa. Lazarević deluje kao dobar fit za njega. I dalje imam malu nadu da možemo dobiti i Yaga kao neki x faktor, jebiga ima mana ali ima i periode ozbiljne i mudaške košarke u svojoj karijeri, nije neki neupotrebljivi junior.

Zaboravi Bolomboja, a on može da bude jedan od ključnih igrača. 

• Like 1
Posted (edited)

Sto se tice utakmice... ne znam sta ce biti, ali samo zelim da ne vidim:

- Da odemo na -10 vec u prvoj cetvrtini pa da non-stop jurimo razliku

- Da dozvolimo neke serije 10:0, 13:2 i slicno... 

- Da bude ispod 25% suta za 3p

Jel mnogo trazim?! 😄 

Edited by Kooineeperk
duple negacije :D
  • Like 5
  • Thanks 1
Posted
19 minutes ago, Kooineeperk said:

Sto se tice utakmice... ne znam sta ce biti, ali samo zelim da ne vidim:

- Da odemo na -10 vec u prvoj cetvrtini pa da non-stop jurimo razliku

- Da ne dozvolimo ni jednom seriju 10:0, 13:2 i slicno... 

- Da ne bude ispod 25% suta za 3p

Jel mnogo trazim?! 😄 

Može još i muzička 😁

Posted (edited)

'Nate, on je mađioničar!

🤬🤬🤬

Neka se još večeras iz tima odstrane Teodosić kancerčina i luzerčina, Shabann Nejpir prevara i cirkizant, a sa njima može i Davi-dovac mrtvi. Eto tako. A i Čović neka ide da čuva unuke.

Edited by Sinnerman
  • Like 4
Posted

Nadam se da će ova preplaćena grupa luzera da uzme zadnje mjesto u EL. 

Ni jedan tim Zvezde mi nije bio odvratniji od ove splačine od tima. 

• Like 4
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...