СтелаРоса Posted October 14, 2023 Share Posted October 14, 2023 12 hours ago, pierre van hooijdonk said: Komšije fenomenalno suđenje imaju u jednoj od najdomaćinskijih arena. Kakav je utisak o sudjenju nakon sto je utakmica zavrsena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Budžak Posted October 14, 2023 Share Posted October 14, 2023 ovaj jones iz valensije je pravi plejmejker, razigrava, a kad treba agresivno napada koš, sasvim dobar u odbrani, presing...bravo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted October 14, 2023 Share Posted October 14, 2023 Ozbiljne bravure Duška Ivanovića sinoć sa parom Mitrović - Davidovac protiv perioda Žalgirisovog bully balla kad su igrali sa, suštinski, dvije petice. Prvi put otkako je u Zvezdi ga vidim toliko nesnađenog. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted October 14, 2023 Share Posted October 14, 2023 Napisao sam to i na KKCZV temi, situacija u kojoj dovedeš par pojačanja ispod koša a Mitrović ti je i dalje alfa i omega svega je ozbiljno zabrinjavajuća Drugo, na 5 razlike sa tajma auta 5 min do kraja, Teo baca neku užasnu dugu dvojku, pa kasni u odbrani, ok igrao je vrlo dobro sinoć, ali ta njegova iskakanja iz šablona i isključivanje iz utakmice (koja je oduvek imao) sve teže mogu da se kontrolišu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted October 14, 2023 Share Posted October 14, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted October 14, 2023 Share Posted October 14, 2023 5 hours ago, Dzep said: na 5 razlike sa tajma auta 5 min do kraja, Teo baca neku užasnu dugu dvojku, pa kasni u odbrani. Svi su to primetili, ali niko ne spominje, da je ipak tako nesto uradio neko drugi, bio bi razapet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted October 14, 2023 Share Posted October 14, 2023 Monaco - Virtus je samo jos jedna u nizu sprdnji od meceva u ovakvom formatu EL. Neko ko bi samo pogledao rezultat bi mogao da kaze "Virtus je odigrao odlicno", ali ako se malo udubimo u statistiku, mozemo zakljuciti sledece: 1. Monaco je sutirao samo 17/42 za 2 i samo 4/22 za tri poena, dok je Virtus pogodio cak 16 trojki iz 31 pokusaja. 2. Ono sto je bitnije, Monaco je imao bednih 13/25 sa linije slobodnih bacanja, od cega James 4/9 i Motiejunas 1/5 Dakle, jasno se vidi da domacin nije imao nikakvu volju da se uopste pojavi na ovoj utakmici. Jer, u redu je gubiti 10 ili 15 razlike, ali to ne znaci da treba dici ruke, pa se tih 15 razlike pretvori u 25, a pricamo o slabijoj ekipi koja vodi protiv jace. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 14, 2023 Share Posted October 14, 2023 Za Lundberga sam bio 100% siguran da je otpušten a on juče najbolji strelac u Virtusu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted October 14, 2023 Share Posted October 14, 2023 6 hours ago, Dzep said: Napisao sam to i na KKCZV temi, situacija u kojoj dovedeš par pojačanja ispod koša a Mitrović ti je i dalje alfa i omega svega je ozbiljno zabrinjavajuća Drugo, na 5 razlike sa tajma auta 5 min do kraja, Teo baca neku užasnu dugu dvojku, pa kasni u odbrani, ok igrao je vrlo dobro sinoć, ali ta njegova iskakanja iz šablona i isključivanje iz utakmice (koja je oduvek imao) sve teže mogu da se kontrolišu Kao što se vidi i u vašem slučaju teško je naći pravu peticu, a bogami i četvorku i onda imaš situaciju da se jure neke varijante sa komplementarnim veštinama. Bolombaj je sinoć bio na momente dobar, a Tobi je od povratka sa svetskog očajan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 14, 2023 Share Posted October 14, 2023 8 minutes ago, Sector said: Za Lundberga sam bio 100% siguran da je otpušten a on juče najbolji strelac u Virtusu. Skariolo ga odstranio iz ekipe ali kako je Skariolo dobio sut kartu, tako se ovaj vratio u tim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted October 14, 2023 Share Posted October 14, 2023 Bio je Lundberg i povređen ako se ne varam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 14, 2023 Share Posted October 14, 2023 2 hours ago, Crni said: Svi su to primetili, ali niko ne spominje, da je ipak tako nesto uradio neko drugi, bio bi razapet. bio bi igrac razapet sto je promasio sut [uzasnu dugu dvojku lolol] i zakasnio u odbrani? haos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted October 14, 2023 Share Posted October 14, 2023 1 hour ago, Milos 3.14 said: Kao što se vidi i u vašem slučaju teško je naći pravu peticu, a bogami i četvorku i onda imaš situaciju da se jure neke varijante sa komplementarnim veštinama. Bolombaj je sinoć bio na momente dobar, a Tobi je od povratka sa svetskog očajan. Apsolutno, deficit visokih je očigledan, ali ok, dovodiš Tobija, čemu onda Bolomboj? I zašto dovodiš Tobija, da bude zamena? Šta ti treba od centara, rol igra, zaštita obruča, skok, sve to? Ili pop igra, šut, pas igra? Ja ne shvatam Czv plan, apsolutno isto kao što ne shvatam kako ovi moji nisu doveli specifično defanzivnu četvorku/peticu poput recimo Monekea, al dobro, šta ja znam, nisam ja trener... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 14, 2023 Share Posted October 14, 2023 1 minute ago, Dzep said: Apsolutno, deficit visokih je očigledan, ali ok, dovodiš Tobija, čemu onda Bolomboj? kako mislis? dva potpuno razlicita & kompatibilna igraca. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted October 14, 2023 Share Posted October 14, 2023 3 minutes ago, uini said: kako mislis? dva potpuno razlicita & kompatibilna igraca. Zaboravio sam i Simonovića... niko od njih ne može na 4, imaš i Mitra koji ne može na 4, a da ne pominjem davno zaboravljenog Kuzmića, znači sve same petice, kako svima dati minute i kako da svi imaju kontinuitet,pitam ja tebe moj brate uini... ja stvarno ne vidim plan, isto kao na pleju, daj tea shabaza jaga, daj sve - ok shabaz može na dva, ali opet, gde je jedna četvorka i gde je neki Lojdolik/Bili Beron tip igrača, takav bi vam lego ko budali šamar (Šabaz to nije) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 14, 2023 Share Posted October 14, 2023 Fener bez Dorsija najmanje 2 meseca, prelom kosti desnog stopala. Žagars, pošto je isto Fenerov igrač na pozajmici, teža povreda kolena ... preskočite snimak, preporuka. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pachupa Posted October 14, 2023 Share Posted October 14, 2023 Овогодишња ЕЛ слабија од прошлогодишње,Турци у каналу,склепане екипе,Оли слабији него прошле,Барса такође за нијансу слабија,Макаби би био на нивоу од претходне сезоне,Партизан са врхунском одбраном и солидним шутем може доста,Жалгирис сигуран у 8,не знам за топ 6,Бајерн и Валенсија бољи ,треба да се уиграју још,посебно Бајерн.Цзв борба за топ 10,Реал но1,Пао врв у топ 8... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted October 14, 2023 Share Posted October 14, 2023 35 minutes ago, Dzep said: Apsolutno, deficit visokih je očigledan, ali ok, dovodiš Tobija, čemu onda Bolomboj? I zašto dovodiš Tobija, da bude zamena? Šta ti treba od centara, rol igra, zaštita obruča, skok, sve to? Ili pop igra, šut, pas igra? Ja ne shvatam Czv plan, apsolutno isto kao što ne shvatam kako ovi moji nisu doveli specifično defanzivnu četvorku/peticu poput recimo Monekea, al dobro, šta ja znam, nisam ja trener... Bolombaj je OK koncepcijski jer je različit igrač od Tobija i Mitra, njih trojica su kompatibilni. Problem je Simonović odnosno Tobi, tu imamo preklapanje, moglo je bez jednog od njih i definitivno treba dobar PF kojih isto nema. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 14, 2023 Share Posted October 14, 2023 38 minutes ago, Dzep said: Zaboravio sam i Simonovića... niko od njih ne može na 4, imaš i Mitra koji ne može na 4, a da ne pominjem davno zaboravljenog Kuzmića, znači sve same petice, kako svima dati minute i kako da svi imaju kontinuitet,pitam ja tebe moj brate uini... ja stvarno ne vidim plan, isto kao na pleju, daj tea shabaza jaga, daj sve - ok shabaz može na dva, ali opet, gde je jedna četvorka i gde je neki Lojdolik/Bili Beron tip igrača, takav bi vam lego ko budali šamar (Šabaz to nije) ne moraju svi da imaju minute na centru; niti je u pitanju time share, niti je centarska pozicija dobrotvorna ustanova u svakom slucaju, ne razumem dilemu tobey - bolomboy, nevezano za to da li imamo dva ili pet centara .. za naper-teo nemam komentara valjda je jasno da je to nas competitive advantage u odnosu na druge el ekipe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted October 14, 2023 Share Posted October 14, 2023 2 hours ago, Milos 3.14 said: Kao što se vidi i u vašem slučaju teško je naći pravu peticu, a bogami i četvorku i onda imaš situaciju da se jure neke varijante sa komplementarnim veštinama. Bolombaj je sinoć bio na momente dobar, a Tobi je od povratka sa svetskog očajan. Tobi je karijerno ocajan, mek igrac koji ofanzivni ucinak bazira na sutu za 3 i asistiranim poenima na obrucu, najbesmisleniji tip igraca u danasnjoj kosarci, a sve je vise takvih visokih. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted October 14, 2023 Share Posted October 14, 2023 40 minutes ago, Kankkunen said: Fener bez Dorsija najmanje 2 meseca, prelom kosti desnog stopala. Žagars, pošto je isto Fenerov igrač na pozajmici, teža povreda kolena ... preskočite snimak, preporuka. Tezak udarac za Fener. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted October 14, 2023 Share Posted October 14, 2023 11 minutes ago, Romantik said: Tobi je karijerno ocajan, mek igrac koji ofanzivni ucinak bazira na sutu za 3 i asistiranim poenima na obrucu, najbesmisleniji tip igraca u danasnjoj kosarci, a sve je vise takvih visokih. U evropskoj košarci su popularni i imaju upotrebnu vrednost počev od Plajsa , preko Šanlija, papajanisa, Tobija. E sad, konkretno Tobi nije mek i pravi vrhunske blokove, biće on koristan i više od toga. 1 minute ago, Problem sa licnim greskama said: Tezak udarac za Fener. Baš težak, skroz bi oni druga ekipa bili sa njim i Netom 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 14, 2023 Share Posted October 14, 2023 Povrede postaju veliki faktor u bilo kakvoj proceni, džaba rosteri, kontinuiteti ... ko bude bolji zdraviji pobedu nek slavi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 17, 2023 Share Posted October 17, 2023 Dal je Veselog bar malo sramota da ovako igra odbranu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted October 17, 2023 Share Posted October 17, 2023 (edited) Nece se usreciti ni komsije sa Kaminskim, ni Barsa sa Dzabarijem. Kalina prop'o Edited October 17, 2023 by fradler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts