Jump to content

Euroleague 2023/24

Chaos Is Me

Recommended Posts

4 minutes ago, K.Dot said:

Mogu da zamislim kakvo bi drvlje i kamenje na našem topiku letelo da smo mi ispustili 20 razlike u EL kao Makabi 🙂

Pa svaka ekipa koja sebo dozvoli takav preokret ne zasluzuje nista bolje od drvlja i kamenja zar ne?

• Like 4

9 minutes ago, Crni said:

Pa svaka ekipa koja sebo dozvoli takav preokret ne zasluzuje nista bolje od drvlja i kamenja zar ne?

Onda bi kosarka bio sport u kojem ekipa koja povede u prvih 10 minuta na kraju i dobija i nikada ne bi gledali preokrete. A sustina je u tome da se igra u naletima, pa onda isto kao sto je Makabi bio sposoban da napravi +20 u naletu, tako je uspeo i Partizan. Tako je to kad sz ekipe sličnog kvaliteta. Tako da, odgovor je ne. 

Just now, Zadnji vezni said:

Makabi hahahaha

Sta ti ljudi igraju i sta rade zadnjih 3 min.smejurija.

Igraju isto kao i prvo, samo sada promašuju otvorene šuteve, zicere sa kontaktom i bez kontakta.

Isto sto i KKP igra...jedan amer uzme loptu i centar mu se penje u centralni pick and roll.

Flegma ekipa koja igra dok ulaze šutevi, a ovi paljevine... I oni žive i umiru od šuta...

Just now, Miki28 Teoljub said:

Vrvt Partizan odigrao u odbrani kao i u 1 pol?

Pa kažem, bio si u pravu... :classic_tongue: Mada sam ja mislio na šut Makabija. Sam od sebe je stao...