Don Dusko Posted January 12 Share Posted January 12 Bravo Duskista! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted January 12 Share Posted January 12 Ovo nema veze sa namernom. Blagi udarac i gluma Boldvina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted January 12 Share Posted January 12 4 minutes ago, K.Dot said: Mogu da zamislim kakvo bi drvlje i kamenje na našem topiku letelo da smo mi ispustili 20 razlike u EL kao Makabi 🙂 Pa svaka ekipa koja sebo dozvoli takav preokret ne zasluzuje nista bolje od drvlja i kamenja zar ne? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted January 12 Share Posted January 12 Tako, tako, samo tako, to srce želii...puni Makabi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted January 12 Share Posted January 12 Uhvatio sam kvotu 4 na Partizan na poluvremenu, iako je moglo i više na onih -24... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown Posted January 12 Share Posted January 12 9 minutes ago, Crni said: Pa svaka ekipa koja sebo dozvoli takav preokret ne zasluzuje nista bolje od drvlja i kamenja zar ne? Onda bi kosarka bio sport u kojem ekipa koja povede u prvih 10 minuta na kraju i dobija i nikada ne bi gledali preokrete. A sustina je u tome da se igra u naletima, pa onda isto kao sto je Makabi bio sposoban da napravi +20 u naletu, tako je uspeo i Partizan. Tako je to kad sz ekipe sličnog kvaliteta. Tako da, odgovor je ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted January 12 Share Posted January 12 Duskista odbranio nasu kucu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 12 Share Posted January 12 (edited) Asvel jedva 50p dao Albi. 3minut 4Q, Edited January 12 by Don Dusko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobarcina1992 Posted January 12 Share Posted January 12 Kaboklo brat Motlija po glupim faulovima Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted January 12 Share Posted January 12 Na kraju ce komsije i razliku iz prvog meca nadoknaditi Makabi je idealan protivnik za dizanje samopouzdanja, bljutava grupa nezainteresovanih i neodgovornih placenika sa najgorim trenerom u el. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted January 12 Share Posted January 12 Makabi hahahaha Sta ti ljudi igraju i sta rade zadnjih 3 min.smejurija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 12 Share Posted January 12 0/14 za 3 u 2 pol. O promasenim zicerima da ne pricam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thor Posted January 12 Share Posted January 12 Just now, Zadnji vezni said: Makabi hahahaha Sta ti ljudi igraju i sta rade zadnjih 3 min.smejurija. Igraju isto kao i prvo, samo sada promašuju otvorene šuteve, zicere sa kontaktom i bez kontakta. Isto sto i KKP igra...jedan amer uzme loptu i centar mu se penje u centralni pick and roll. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted January 12 Share Posted January 12 1 hour ago, Miki28 Teoljub said: Nece sam od sebe da stane. Suterska ekipa. Ljudi konstantno sutiraju 40%+ za 3 poena a nerijetko 45% pa i 50%. Mora Partizan agresivnije u odbrani Da, bio si u pravu kao i uvek... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted January 12 Share Posted January 12 Kataš nemač pojma predvodnik ovih cirluzanata u zutom. Kako su oni stekli +24 nije mi jasno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
magiko Posted January 12 Share Posted January 12 Treba znati ovo sto je uradio Makabi cirkus 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shahbazz Posted January 12 Share Posted January 12 Koliko je ovo bljutavo sutirati u zadnjoj sekundi a vec si pobedio. Nije nesportski ali je malo ne gospodski. No dobro. Svaka cast Partizanu. Ovi placenici iz Makabija su haos 2 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 12 Share Posted January 12 2 minutes ago, Issey said: Da, bio si u pravu kao i uvek... Vrvt Partizan odigrao u odbrani kao i u 1 pol? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted January 12 Share Posted January 12 Flegma ekipa koja igra dok ulaze šutevi, a ovi paljevine... I oni žive i umiru od šuta... Just now, Miki28 Teoljub said: Vrvt Partizan odigrao u odbrani kao i u 1 pol? Pa kažem, bio si u pravu... Mada sam ja mislio na šut Makabija. Sam od sebe je stao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 12 Share Posted January 12 3 hours ago, Čvarkov said: Pošto nas je Asvel počastio stotkom, a Alba nema pobedu u gostima, očekujem laganu pobedu momčadi iz Berlina. zapratite me za više prognoza 1 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
longbowman Posted January 12 Share Posted January 12 4 minutes ago, Shahbazz said: Koliko je ovo bljutavo sutirati u zadnjoj sekundi a vec si pobedio. Nije nesportski ali je malo ne gospodski. No dobro. Svaka cast Partizanu. Ovi placenici iz Makabija su haos Samo polako kolega, bice sve u redu. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted January 12 Share Posted January 12 Svaka cast Partizanu, treba imati glavu pa preokrenuti -24. Treba pomenuti i raspad Makabija u drugom poluvremenu, 0/16 za 3p, treba i to umeti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted January 12 Share Posted January 12 22 minutes ago, Issey said: Uhvatio sam kvotu 4 na Partizan na poluvremenu, iako je moglo i više na onih -24... 8.35 je bila kvota. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted January 12 Share Posted January 12 PJ je najbolji igrač koji je direktno došao iz NBA u Evropu unazad nekoliko godina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thor Posted January 12 Share Posted January 12 3 minutes ago, Čvarkov said: zapratite me za više prognoza Asvel šutira trenutni nestvarnih, ali istinitih 2/21 za 3p, celih 10%. Ispucali svu džebanu u utorak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts