Nini3112 Posted June 5 Share Posted June 5 https://twitter.com/meridiansportrs/status/1798451713789288953?t=CD6Z9cSyb7fYenc1nTtBHA&s=19 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted June 5 Share Posted June 5 2 minutes ago, deez nuts. said: Botuj jos malo za degenerike iskompleksirane. Niko to ne radi besplatno, ne treba se pecati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 5 Share Posted June 5 Ja komsiji @fillam-u verujem da postoji i specijalna verzija za Teovog brata. Ali nije se moglo jasno cuti sta se pevalo od jebene Arene pa cu sacekati neki snimak iz dvorane pre nego sto mu "sudim". Ali se svakako slazem sa njim da su obe verzije ruzne i apsolutno neprikladne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted June 5 Share Posted June 5 Ma nema ništa od utakmice. Naši su se vratili jer ako njihovi ne izađu a izađu i sudije to je to. Dodela pehara i završili smo. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted June 5 Share Posted June 5 Mozda objasnili celnicima i najvecem srbinu da ako se ne igra ide sluzbeni rezultat. A moguce i da je ovo sto Coco kaze 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzakala Posted June 5 Share Posted June 5 Pa jesu li se vratili nasi na teren? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodie Posted June 5 Share Posted June 5 Veliki poraz srpske košarke večeras. Sve do neke granice može da se istrpi, ali vređanje dece je prevazilaženje svake norme. I na kraju ovo Željkovo ponosno stajanje pred tribinama, kao da je osvojen bitan trofej. U biti njima ova sramota izgleda i dođe kao neki trofej. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 5 Author Share Posted June 5 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted June 5 Share Posted June 5 Nasi su se vratili na teren. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 5 Author Share Posted June 5 Quote "Željko, nemoj mi konstantno neku gospodu da izigravamo. Ako oni tebe mogu da vređaju, vređaćemo i mi njih. Slušaj, izađite, nemojte da igrate bez svojih navijača. Kad se ti prozivaš, ne prazni se hala, a sada se prazni. Nemojte da igrate bez nas", poručio je vođa preko megafona, što se i vidi na snimku. https://www.b92.net/sport/kosarka/srpska-kosarka/28732/voda-grobara-obradovicu-zeljko-nemoj-da-izigravamo-gospodu-video/vest 11 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 5 Share Posted June 5 Izasli smo na zagrevanje... 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted June 5 Share Posted June 5 (edited) Pa stekli su se uslovi da se odigra utakmica. Ne znam zasto bi se cekalo do sutra, kao da je parket slomljen pa treba da se popravi? Kao sto sam napisao na main temi kkcz, Arena se isprazni za 15 minuta. A ovi se naravno nece vratiti na parket, pa Zeljku je u interesu da se na ovakav nacin zavrsi da moze da prica o svemu osim o kosarci. Zna i sam da bi izgubio ako ne veceras, onda u majstorici svakako. Edited June 5 by СтелаРоса 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted June 5 Share Posted June 5 Osmopoulos 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted June 5 Share Posted June 5 Ovima zapreceno ako nastave Sou program 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted June 5 Share Posted June 5 Ponovo ima slika iz Arene,sudije su na centru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 5 Share Posted June 5 evo nastavljen prenos na Areni! 'ladno se KKP nece pojaviti i ovo se zavrsava ovako... totalni antiklimaks kosarke u Srbiji. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azazelkg Posted June 5 Share Posted June 5 El će ŽO da broji ovo kao poraz ili 🤔? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted June 5 Share Posted June 5 To je to. Naši tu, sudije tu, hala prazna kao pre nekoliko nedelja. Svi uslovi ispunjeni da se pehar može dodeliti. 💪🔥 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 5 Share Posted June 5 (edited) Najtrofejniji trener stoji mirno pred šipkašem kao nekad šćepović pred kimijem. I oni ga kao poštuju, nije nego ... Sve su ovo izrežirali da ispadne da su im oteli titulu službeno. Bruka Edited June 5 by Perkos2 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted June 5 Share Posted June 5 13 minutes ago, deez nuts. said: Botuj jos malo za degenerike iskompleksirane. Nemam ja za koga da botujem, niti sam njihov, niti imam ikakve koristi od toga. Apsolutno ne uživam ni u čemu od ovoga što se dešava. Samo sam bio prisutan i znam šta se peva, a ovde se dodatno zapenilo na rekla-kazala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted June 5 Share Posted June 5 Mi smo tu, sudije su tu… Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted June 5 Share Posted June 5 Daj bre kzš...to je najzanimljivije 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted June 5 Share Posted June 5 (edited) 3 minutes ago, Polivalentni Stevica said: Ponovo ima slika iz Arene,sudije su na centru Pa da, oni neće bez navijača koji ubacuju sve živo na teren, a pri tom vređaju porodice. Ajde da vređaju igrače,ali to nije IN,daj žene malo da pozivamo, onako smekerski. Kad se zvezdi praznila hala,sve KUL. Igramo dalje. Sad kada po svim parametrima treba da se prazni, e sad nećemo da igramo. Edited June 5 by No name Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 5 Share Posted June 5 (edited) Jos 10 minuta i 8:0, titula KLS, sa razglasa idu navijacke pesme a hala prazna, KKPa nema, KKCZ se ni ne zagreva... Kako arealna scena. Edited June 5 by Kooineeperk 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted June 5 Share Posted June 5 Ide ovo 0:20 i 0-8 sve mi se cini 😆🏆 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts