Jump to content

KK Crvena Zvezda 23/24 - Uzivo

Don Dusko

Recommended Posts

Sferopulos je pogubljen lik skroz. Izbaci Smarta koji bar u ABA ligi je dobar napadački a ubaci Lazića a Gilespi minuta neće videti. Pa ako si hteo Lazića u 12 ne izbacuješ Smarta nego one koji neće parket videti ( Gilespi). 

Edited by Čočo
  • Like 1

3 minutes ago, Čočo said:

Sferopulos je pogubljen lik skroz. Izbaci Smarta koji bar u ABA ligi je dobar napadački a ubaci Lazića a Gilespi minuta neće videti. Pa ako si hteo Lazića u 12 ne izbacuješ Smarta nego one koji neće parket videti ( Gilespi). 

Ili Lazarevića, koji je višak kad je tu Lazić, tj nema potrebe za obojicom u 12.

4 minutes ago, TB Told said:

Ili Lazarevića, koji je višak kad je tu Lazić, tj nema potrebe za obojicom u 12.

Ja nisam ni video da je on u 12. Pa to je skandal od odluke onda. Za ovakve stvari bi mi popio otkaz. Apsolutno neozbiljno i neodgovorno za trenera od kojeg očekujemo nešto naredne sezone. Ostavio lik dva igrača spolja koji mogu da pogode koš ( Teo i Nedović). Jezivo. 

Edited by Čočo

Just now, Čočo said:

Ja nisam ni video da je on u 12. Pa to je skandal od odluke onda. Za ovakve stvari bi mi popio otkaz. Apsolutno neozbiljno i neodgovorno za trenera od kojeg očekujemo nešto naredne sezone. 

Kazu mi da je Smart zadobio povredu na treningu ali imajuci u vidu sa kim imamo posla, to bi trebalo da je kao neko opravdanje.