Jump to content

KK Crvena Zvezda 23/24 - Uzivo


Don Dusko

Recommended Posts

Ovosa nasim sutem mi ne ide u glavu. Ajde da je ponekad ispodprosecan, ali ne. Po pravilu je sut za tri jako los, nekad bljesnemo i to je to. Da li neko vodi racuna na treningu za ovu stavku? Mislim, ekipe sa mnogo skromnijim suterima na papiru ne uspeju da ovako cesto i drasticno da podbace.

Link to comment
Share on other sites

Ne vredi, bolno smo nemocni kad Teo nije u god mode-u, nista nam ne znaci ni los dan protivnika.

 

Prosto nemamo cime da zapretimo, iz cega da zapucamo, materijala da se pobijemo... Ekipa koja pogodi svaki sedmi otvoren sut nema sta da trazi na ovom nivou.

Edited by fradler
  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

I nije da PAO nesto igra. Skoro pa da nam se nude, tako igraju. Ali, mi za sada jednostavno nemamo oruzja da to iskoristimo. Ako zatvore sut izvana, jedino idu neke bravure Mitrovica i Bolomboja ispod kosa. Ostalo poneki prodor i svaki 5 sut izvana. Jebiga, to je premalo za EL i deluje jako neozbiljno sta radimo.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, drakon1 said:

I nije da PAO nesto igra. Skoro pa da nam se nude, tako igraju.

I nisu prvi koji tako izgledaju. Većina ekipa djeluje protiv nas kao da zna da može da igra i bez nekog apsolutnog fokusa. Prosto, znaju da će da nas prelome u nekom trenutku.

Link to comment
Share on other sites

Teo je crkao a nema ko da ga odmeni. Pustili su odbranu sa puno kontakta na njemu. Toliko da se namuči da prenese loptu. Ne može se onda ni očekivati više od njega. Mogao bi neko drugi da proba da prenese loptu kad je Teo u igri a Hanga na klupi. Na primer Nedović. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ovo šta mi imaml na poziciji 4 je kriminal epskih razmera. Kako neko može da gleda ovo i da dupetom se ne pomeri da promeni nešto. Ne sećam se ekipe u EL koja je ovoliko kriminalna bila na poziciji 4 kao mi ove godine. Dozeta, Čovića i Bagzija na lomaču kako su to zamislili. Ali šta i očekivati od osoba bez obraza. Kad ovo gledaju i ništa da urade. Amebe. 

Edited by Čočo
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Mučno nas je gledati kada je Teo "pričepljen". Drži ga ovaj Kalaicakis, bije, štipa, udara...treba Laza da mu dođe u blok u ranom napadu.

Što taktički, da skloni ovu napast s'njega, što da mu malo "uzvrati" za ovo prebijanje Tea.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...