No name Posted March 29 Share Posted March 29 Daj stefa Lazarević da polomi tablu, kad je bal nek je bal...samo on nije ulazio u igru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted March 29 Share Posted March 29 Nedovic veceras 18p na poluvremenu, moze za 2, moze za 3, a Boga mi jako i do samog kraja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted March 29 Share Posted March 29 Just now, No name said: Daj stefa Lazarević da polomi tablu, kad je bal nek je bal...samo on nije ulazio u igru. Zasto mi to radis, zaboravio sam ga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted March 29 Share Posted March 29 2 minutes ago, Miki28 Teoljub said: 18 poena, 2 skoka, 2 asistencije, 1 ukradena i ovo???? Ma muka mi je bre vise od vas Zabole me sta radi u napadu kad se ovako ponasa u odbrani. To je cak i jedan Majk Dzejms ispravio kod sebe. A Neda misli da je neki Harden, sta li vec... majke mi bih ga tukao da sam trener, ili bih ga klupirao ili bi mi trcao duzine na treningu, ceo sat pre treninga. Pa da vidimo da li ce da potrci na utakmici ili svaki put pred trening ovako da radi. Ako neces da se trudis u oba pravca, neces ni na jednoj strani terena samo igrati. Ubija u pojam celu ekipu ovako ponasanje! I to nije uradio jednom, nego gotovo na svakoj utakmici ima po jedan ili dva ovakva gafa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted March 29 Share Posted March 29 (edited) Šta se u izjavi na poluvremenu proserava ovaj Hezonja...šatro nebitna utakmica? ...i to baš sad kad smo onfajer. Edited March 29 by Wingwalker 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MWilly Posted March 29 Share Posted March 29 Zasto Smart nema vece poverenje trenera? Kad god je lopta kod njega nesto dobro ispadne. Siguran sa loptom, pretnja u sutu, racionalan u napadu. Trebao bi da se ozbiljno razmatra za produzetak saradnje. Svakako bi trebao ostati pre Hange. Al Gurovic izjavljuje da ga ne treba produzavati, a on je izgleda Covicev novi glasnogovornik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted March 29 Share Posted March 29 (edited) 3 minutes ago, No name said: Daj stefa Lazarević da polomi tablu, kad je bal nek je bal...samo on nije ulazio u igru. Ne zezaj se sa tim stvarima, neka odmara, potreban nam je za ABA, necu da se povredi u ovoj nebitnoj tekmi. Edited March 29 by DijametralnoSuprotan Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted March 29 Share Posted March 29 4 minutes ago, TB Told said: Nema ništa loše što igra dobro ovu utakmicu samo u napadu. ispravio sam ti ovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted March 29 Share Posted March 29 Just now, Wingwalker said: Šta se u izjavi proserava ovaj Hezonja kao nebitna utakmica...? ...i to baš sad kad nas krenulo. Pa svima koji gube je nebitna utakmica. Ko gubi ima pravo da se ljuti. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted March 29 Share Posted March 29 (edited) Kad se rekreativci odmorni vrate !!! Drz se reale Edited March 29 by No name 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmulinho Posted March 29 Share Posted March 29 1 minute ago, Wingwalker said: Šta se u izjavi proserava ovaj Hezonja kao nebitna utakmica...? ...i to baš sad kad nas krenulo. Ma laze, krvare na terenu, al ih nece, jaci smo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted March 29 Share Posted March 29 Nije ovde "Neda ne igra odbranu" nego je "Nece Neda da pomeri guzicu i potrci nazad kad svi trce". Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted March 29 Share Posted March 29 1 minute ago, Wingwalker said: Šta se u izjavi proserava ovaj Hezonja kao nebitna utakmica...? ...i to baš sad kad nas krenulo. Pa i nama je nebitna 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted March 29 Share Posted March 29 1 minute ago, oʞɐdoɐu nɾ said: ispravio sam ti ovo Treba biti realan i znati šta možeš da očekuješ njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djurava Posted March 29 Share Posted March 29 Sem da vam je poskidao devojke u mladosti , ja ne mogu da nadjem logicno objasnjenje ya ovoliko pljuvanje Nedovica 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmulinho Posted March 29 Share Posted March 29 Just now, djurava said: Sem da vam je poskidao devojke u mladosti , ja ne mogu da nadjem logicno objasnjenje ya ovoliko pljuvanje Nedovica Ne zelim lika koji je net negative u ekipi za koju navijam, ne znam sto je to toliko tesko za shvatiti, narocito ne za platu koju ima 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted March 29 Share Posted March 29 Just now, djurava said: Sem da vam je poskidao devojke u mladosti , ja ne mogu da nadjem logicno objasnjenje ya ovoliko pljuvanje Nedovica Ljubomora druže, nikada neće biti gas pa zato pljuju. 😄 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 29 Share Posted March 29 2 minutes ago, Kooineeperk said: Zabole me sta radi u napadu kad se ovako ponasa u odbrani. To je cak i jedan Majk Dzejms ispravio kod sebe. A Neda misli da je neki Harden, sta li vec... majke mi bih ga tukao da sam trener, ili bih ga klupirao ili bi mi trcao duzine na treningu, ceo sat pre treninga. Pa da vidimo da li ce da potrci na utakmici ili svaki put pred trening ovako da radi. Ako neces da se trudis u oba pravca, neces ni na jednoj strani terena samo igrati. Ubija u pojam celu ekipu ovako ponasanje! I to nije uradio jednom, nego gotovo na svakoj utakmici ima po jedan ili dva ovakva gafa. Ma bas bi ga ti tukao. Kad cete da shvatite da lik ima 32 godine i to je sto je? A to da te zabole sta radi u napadu je tek presmijesno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted March 29 Share Posted March 29 4 minutes ago, K.Dot said: Pa i nama je nebitna 😄 Ali Nedari nie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 29 Share Posted March 29 9 minutes ago, elmulinho said: Hezonja bukv rekao da su neozbiljno usli u mec i da moraju malo da se uozbilje jer navijaci ne cene ovo ispucavanje Kao da je Real ekipa koja igra pozicione napade a ne ekipa koja obozava brzu igru itranziciju ali sta god ti lakse da svaris Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted March 29 Share Posted March 29 Realno, priznajem da Neda zaista jeste cesto vise kritikovan nego sto zasluzuje. Takav utisak ostavlja kod ljudi, jebem li ga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted March 29 Share Posted March 29 Just now, Juan Pablo Montoya said: Realno, priznajem da Neda zaista jeste cesto vise kritikovan nego sto zasluzuje. Takav utisak ostavlja kod ljudi, jebem li ga... forum ko forum, koga je briga. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted March 29 Share Posted March 29 Just now, Wingwalker said: Ali Nedari nie... Pa sad se budži statistika a ne kad je stani pani. 😄 posle kad krenu da ga pljuju može da kaže samo pogledajte mi statistiku i ćao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted March 29 Share Posted March 29 1 minute ago, Miki28 Teoljub said: Ma bas bi ga ti tukao. Tukao bih ga, da sam mu hipoteticki trener. Citaj malo. Bukvalno bih popizdeo gore i od oba Obradovica i Ivanovica, zajedno 😄 kao onaj video kolaz trenera iz regiona kad popizde 😄 davio bih ga ko Dule Bogdana 😄 1 minute ago, Miki28 Teoljub said: Kad cete da shvatite da lik ima 32 godine i to je sto je? A to da te zabole sta radi u napadu je tek presmijesno Pa ti se smej, ko ti brani? Meni nije smesno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 29 Share Posted March 29 2 minutes ago, Juan Pablo Montoya said: Realno, priznajem da Neda zaista jeste cesto vise kritikovan nego sto zasluzuje. Takav utisak ostavlja kod ljudi, jebem li ga... Pa da je manje arogantan, uverena sam da bi ga ljudi manje kritikovali. 29 minutes ago, Dzonii said: Smarta samo da krene sut i bice pakao... ...za ostale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts