suptil Posted March 22 Share Posted March 22 Timska igra i zasluzena pobeda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted March 25 Share Posted March 25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 25 Share Posted March 25 Audicija Plavsica🤣🤣🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted March 25 Share Posted March 25 Koliko drugih napada mege? Bekovi uopšte ne igraju odbranu , niti štite prostor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 25 Author Share Posted March 25 (edited) Sa B92: Teo se vratio pre desetak dana protiv PAO-a! A ono to bilo pre 5 dana. Uzasni smo. Edited March 25 by Don Dusko Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted March 25 Share Posted March 25 Lucidna odluka da se skloni Smart, verovatno jedini igraca u rosteru koji ne bi otaljavao ovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted March 25 Share Posted March 25 (edited) Sferopulos je pogubljen lik skroz. Izbaci Smarta koji bar u ABA ligi je dobar napadački a ubaci Lazića a Gilespi minuta neće videti. Pa ako si hteo Lazića u 12 ne izbacuješ Smarta nego one koji neće parket videti ( Gilespi). Edited March 25 by Čočo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted March 25 Share Posted March 25 Blamantno nepostovanje dresa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 25 Share Posted March 25 Meni se bas svidja Jelavic kako igra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djirona Posted March 25 Share Posted March 25 Bokiiiiiiiiii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 25 Author Share Posted March 25 Bokiiii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 25 Share Posted March 25 Bokiiiiii boy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted March 25 Share Posted March 25 Auu Boki "dalje nećeš moći" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted March 25 Share Posted March 25 Bolomboj kao na zid da ideš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted March 25 Share Posted March 25 2 minutes ago, Juan Pablo Montoya said: Blamantno nepostovanje dresa. Kao da je prvi put. Najbitnije je da se raspodeli minutaza , nemoj slučajno neko da se umori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted March 25 Share Posted March 25 3 minutes ago, Čočo said: Sferopulos je pogubljen lik skroz. Izbaci Smarta koji bar u ABA ligi je dobar napadački a ubaci Lazića a Gilespi minuta neće videti. Pa ako si hteo Lazića u 12 ne izbacuješ Smarta nego one koji neće parket videti ( Gilespi). Ili Lazarevića, koji je višak kad je tu Lazić, tj nema potrebe za obojicom u 12. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejn Posted March 25 Share Posted March 25 Neodgovorno otaljavanje preko svake mere. Verovatno im je prvo mesto nebitno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted March 25 Share Posted March 25 Sad će to Tobi da zaključa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted March 25 Share Posted March 25 Ali kakvo pesacko polaganje Turcina pored Tobija i Dede, doslovno kao pored cunjeva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted March 25 Share Posted March 25 (edited) 4 minutes ago, TB Told said: Ili Lazarevića, koji je višak kad je tu Lazić, tj nema potrebe za obojicom u 12. Ja nisam ni video da je on u 12. Pa to je skandal od odluke onda. Za ovakve stvari bi mi popio otkaz. Apsolutno neozbiljno i neodgovorno za trenera od kojeg očekujemo nešto naredne sezone. Ostavio lik dva igrača spolja koji mogu da pogode koš ( Teo i Nedović). Jezivo. Edited March 25 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 25 Share Posted March 25 Just now, Čočo said: Ja nisam ni video da je on u 12. Pa to je skandal od odluke onda. Za ovakve stvari bi mi popio otkaz. Apsolutno neozbiljno i neodgovorno za trenera od kojeg očekujemo nešto naredne sezone. Kazu mi da je Smart zadobio povredu na treningu ali imajuci u vidu sa kim imamo posla, to bi trebalo da je kao neko opravdanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted March 25 Share Posted March 25 Zli stranci su krivi za sve Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted March 25 Share Posted March 25 Niko nije video kako je Neda ukrao loptu? 🧐 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 25 Share Posted March 25 Ja bih bez zajebancije doveo Plavsica i Djurisica da nam budu no3 opcije. Mogli bi itekako da se iskoriste 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted March 25 Share Posted March 25 Just now, Miki28 Teoljub said: Ja bih bez zajebancije doveo Plavsica i Djurisica da nam budu no3 opcije. Mogli bi itekako da se iskoriste Umesto Lazića i Gilespija i Tobija zajedno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts