Jump to content

KK Crvena Zvezda 23/24 - Uzivo

Recommended Posts

Posted (edited)

Jbt našli ste da pozivate Dedu i Lazarevića što igraju u utakmici gde imamo 11 igrača u sastavu ZBOG POVREDA, Ilić i Kuzmić nemaju nikakvu ulogu. Sferopulos treba da igra sa 7 igrača??

Edited by Čvarkov
  • Like 4
Posted

Budimo realni...Oly nas je pročitao...fokus na max dva igrača u našoj petorci i gud inaf za dvocifreni otklon.
Sad dodje Fall...i privode ovo kraju uz naše koprcanje. Na koju foru ovo da dobijemo?
Svako jebe šta doveo.

• Like 1
Posted
Just now, John Terry said:

Nije ovo do Lazarevica, domacin je stego odbranu a mi nemamo doprinos Yaga.

Nije, u smislu da je triput više na terenu nego što bi smeo biti.

Posted
Just now, Čvarkov said:

Jbt našli se da pozivate Dedu i Lazarevića što igraju u utakmici gde imamo 11 igrača u sastavu ZBOG POVREDA, Ilić i Kuzmić nemaju nikakvu ulogu. Sferopulos treba da igra sa 7 igrača??

Ja sam opusten iskreno. To sto smo posle 2Q bili u igri je dobra stvar...Gledajuci rotaciju i da je duplo kolo gde gostujemo protiv jednog od favorita za EL.

• Like 3
Posted
1 minute ago, Čvarkov said:

Jbt našli se da pozivate Dedu i Lazarevića što igraju u utakmici gde imamo 11 igrača u sastavu ZBOG POVREDA, Ilić i Kuzmić nemaju nikakvu ulogu. Sferopulos treba da igra sa 7 igrača??

Davidovac i inače igra preko 20 minuta, a maksimum učinka na svakom meču mu je trojka iz ćoška i spavanje u odbrani.

• Like 1
  • Tuzno 1
Posted
3 minutes ago, Čvarkov said:

Jbt našli ste da pozivate Dedu i Lazarevića što igraju u utakmici gde imamo 11 igrača u sastavu ZBOG POVREDA, Ilić i Kuzmić nemaju nikakvu ulogu. Sferopulos treba da igra sa 7 igrača??

Ma neka igraju,Lazarevic je okej,to je njegov posao ali Davidovac radi na terenu,sta?

Posted
1 minute ago, mister-no said:

Pa i Oli ima skraćenu rotaciju..

Da ali oni igraju kuci + njihovi bekovi ne odgovaraju nasima(pogotovo Teu kontakt i plus malo jaci kriterijum sviranja istih zbog domacinstva) nije isto.

Fall tek sad 1 licna....