Nemam_ti_kad Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 Pjeske ih dobijate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 Ko ne voli Tea, ne voli ni kosarku. 5 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 Без обзира шта мислио о неким играчима као навијач Звезде осећам огромну сатисфакцију и задовољство што је Тео у Звезди. Гледам га у нашем дресу и нека емоција једноставно се јавила и задовољство што је ту. Фино смо скоцкани. Остаје велика жал за Калинићем. Биће ово врло занимљива сезона. Ложење на макс. 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 7 minutes ago, DameTime said: Odličan je Napier, mada neki pasovi su bili malo (više) neprecizni. Deluje mi nezainteresovano. Elem, ovo je odlična rotacija. Neko reče da nije hteo da gleda Ilića, meni nije jasno šta je Ilić toliko zgrešio ali mi je jasno da ga i nećemo gledati, gledaćemo Dedu i Bjelicu ispred njega. Tako da, ako sve ostane dobro u smislu fitnesa i zdravlja, ovde nema nekog pravog mesta za novog igrača. Imaćemo jedno 15 prvotimaca koji manje više ravnopravno konkurišu. Malo više visokih u odnosu na niske ali Hanga i Lazić će čuvati dvojke protivničke tako da je ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 Skok, skok, skok Ostalo izgleda sasvim ok po mom misljenju 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 Just now, Golijat said: Ko ne voli Tea, ne voli ni kosarku. Deluje spremno, što mi je jako drago. Osim toga, dobro i hastluje odbranu, ali je fakat mekan, malte ne ga fizički oduva napadač, ne ni brzinom, nego snagom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 Pune mi oči kada gledam Tea i Belog. Simon i Bolomboj čiste petice po meni. Simon odličan. On i Jago će imati dosta značajnu ulogu, kao mlađi , sveža krv.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 (edited) Bolomboj opis u 2 poteza: air ball sa poluhoroga, vrhunska odbrana na obrucu poslednji napad Albe. Edited September 16, 2023 by Admiral Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 Just now, John Terry said: Deluje spremno, što mi je jako drago. Osim toga, dobro i hastluje odbranu, ali je fakat mekan, malte ne ga fizički oduva napadač, ne ni brzinom, nego snagom. Sto je ocekivano. Ne mozemo od Tea ocekivati nesto sto nije mogao da pruzi nikada. Ali ono sto on pruza u napadu, ne moze ni jedan plej da nam pruzi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čočo Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 (edited) Vidi se da su pripreme u jeku. Ali ovo fino izgleda. Od toga da Tea neće Duško do toga da je Teo u grupi sa najvećom minutažom. Simonović odličan na obe strane. Yago pokazuje da će biti vatra. Bjelica fizički izgleda dobro ali mu duša u nosu, da ga zaobidju povrede i biće to okej. Šabaz igra sa jednom rukom u dzepu. Bolomboj na 5 i druga priča, odličan. Ide ovo u dobrom smeru. 😍 Edited September 16, 2023 by Čočo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poseidon Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 Koji je rezultat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 Bolje delujemo nego sto sam mislio Simon me bas iznenadio Dusko ga bas isforsirao, deluje mi najvise minuta za njega a dosao pre dva dana 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 Teo i dalje najbolji dodavač u Evropi. Meni se ne sviđa ovoliko glomazan roster, igrači ne mogu individualno da dođu do izražaja koliko se menjaju. Ilić štrči nekvalitetom jebiga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 Simon je mozda i najspemniji od svih, odigrao je dobro Svetsko, prosao pripreme i sa CG 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 4 minutes ago, Poseidon said: Koji je rezultat ? 40:36 za nas na poluvremenu 2 minutes ago, Chaos Is Me said: Teo i dalje najbolji dodavač u Evropi. Meni se ne sviđa ovoliko glomazan roster, igrači ne mogu individualno da dođu do izražaja koliko se menjaju. Ilić štrči nekvalitetom jebiga. Bold: Ovo je i moj utisak za ove prve dve cetvrtine... Ali koliko je mozda to lose toliko moze da bude i dobro, jer u svakom trenutku/utakmici moze neko drugi da eksplodira u napadu Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 Forsira se Luka na 5, dok se ne priključi Tobi. Luka i Ilić čist višak, Simonović čista petica, nema veze sa četvorkom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 Trebace ovde dosta vremena da se definisu uloge, za sad je sve nekako hatoicno. Roster i ovako preglomazan, a jos 4 igraca treba da se prikljuce. Teo i Bjelica fizicki izgledaju ok, Teo definitivno jos ima sta da ponudi, videcemo za Nemanju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 Maše se ziceri, tvrde ruke. Bije Dusko na pripremama samo tako Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 Just now, fradler said: za sad je sve nekako hatoicno Posebno na relaciji Teo-Šabaz i na tome ko je petica a ko četvorka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 Mitrovic pored Tea nikad nece ispasti iz rotacije. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 Teo uhhh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 Sabaz me malo podseca na MWilla sa ovom nezainteresovanoscu na manje vaznim tekmama... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 Krenuli smo Q3 sa Sabazovim urucenjem Teu pa odmah brza asistencija Simonu. Promasaj. Sada iz TO ista akcija, Jago, Teo i Mitar egzekucija. Naajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzonii Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 I sta kažu stručnjaci, ni jedan napad nećemo da odbranio, a Albi 2 napada zaredom ističe vreme... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 Teo i Beli zajedno na terenu 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts