Polivalentni Stevica Posted August 13, 2023 Share Posted August 13, 2023 1 hour ago, alpaka Bereta Sida said: Nakog Thibauta i Militao pokidao ACL. Horor, u 3 dana otpadose za sezonu prvi golman i glavni defanzivac ekipe. Užas.Sada moraju i štopera dovoditi.Ne bih se iznenadio da vrate Serhia Ramosa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted August 13, 2023 Share Posted August 13, 2023 4 hours ago, Polivalentni Stevica said: Užas.Sada moraju i štopera dovoditi.Ne bih se iznenadio da vrate Serhia Ramosa. Po dosadasnjim vijestima nece se dovoditi dodatni stoper. Ostaje jos Kepa da se ozvanici u narednih dan-dva i to je to. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted August 13, 2023 Share Posted August 13, 2023 36 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Po dosadasnjim vijestima nece se dovoditi dodatni stoper. Ostaje jos Kepa da se ozvanici u narednih dan-dva i to je to. Po meni je ludost igrati sezonu sa trojicom štopera,možda i budu reagovali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted August 13, 2023 Share Posted August 13, 2023 20 minutes ago, Polivalentni Stevica said: Po meni je ludost igrati sezonu sa trojicom štopera,možda i budu reagovali. Na stoperskoj poziciji barem imaju 3 provjerena igraca i jos kao cetvrtog mogu uvesti nekog iz Kastilje tipa Rafa Marin. Veca mi je ludost sto ulaze u sezonu sa Joseluom kao jedinom devetkom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted August 13, 2023 Share Posted August 13, 2023 1 minute ago, alpaka Bereta Sida said: Na stoperskoj poziciji barem imaju 3 provjerena igraca i jos kao cetvrtog mogu uvesti nekog iz Kastilje tipa Rafa Marin. Veca mi je ludost sto ulaze u sezonu sa Joseluom kao jedinom devetkom. Rafa Marin je na pozajmici u Alavesu ako se ne varam.A tek to je potpuna ludost,pogotovo što se Vinisijus nikako ne snalazi na toj poziciji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 13, 2023 Share Posted August 13, 2023 12 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Na stoperskoj poziciji barem imaju 3 provjerena igraca i jos kao cetvrtog mogu uvesti nekog iz Kastilje tipa Rafa Marin. Veca mi je ludost sto ulaze u sezonu sa Joseluom kao jedinom devetkom. Koliko sam video,Karlito će igrati sa dva lažna špica gore - Vini i Rodrigo. (video kako dobro funkcioniše kombinacija Kraso - Olajinka kod Bahara ) Koja su to trojica proverenih štopera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted August 13, 2023 Share Posted August 13, 2023 14 minutes ago, Polivalentni Stevica said: Rafa Marin je na pozajmici u Alavesu ako se ne varam.A tek to je potpuna ludost,pogotovo što se Vinisijus nikako ne snalazi na toj poziciji. Jeste, taj dio sam potpuno smetnuo. Od ovih preostalih u Kastilji tesko da je iko spreman za ikakvu rolu u prvoj ekipi. Opet lakse mi je to progutati (mada je suludo) nego ovo sta su u napadu uradili. 4 minutes ago, Drug Crni said: Koliko sam video,Karlito će igrati sa dva lažna špica gore - Vini i Rodrigo. Ne znam iskreno koliko to ima smisla. Rodrygo moze igrati neku false 9 rolu jer je odlican na malom prostoru, Vini je ipak cisto krilo. Njemu odgovara da napada prostor i igra siroko na lijevoj strani. Doduse otkako je eksplodirao nije imao kvalitetnu podrsku od beka na lijevoj strani pa je fakticki bio primoran igrati siroko. Fran Garcia je ofanzivno dosta potentniji od Mendyja pa bi mu to mozda moglo i odgovarati. 8 minutes ago, Drug Crni said: Koja su to trojica proverenih štopera? Rüdiger, Alaba, Nacho. Sa zdravim Ederom ta rotacija je bila top, ovako fali jedan igrac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 13, 2023 Share Posted August 13, 2023 27 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Ne znam iskreno koliko to ima smisla. Evo,i sinoć su tako izašli..cele pripreme su tako igrali. Treba im pravi napadač,slažem se..pretpostavljam da će još jednom pokušati sa Mbapeom. 29 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Rüdiger, Alaba, Nacho. Znači,ipak dva. Načo nije taj nivo..klasičan igrač rotacije. Tražiće verovatno još neko rešenje na tržištu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted August 13, 2023 Share Posted August 13, 2023 5 minutes ago, Drug Crni said: Znači,ipak dva. Načo nije taj nivo..klasičan igrač rotacije. Tražiće verovatno još neko rešenje na tržištu. Pa da, Nacho je rotaciona opcija. On je odlican za rotacionog stopera, a i ima iza sebe vec solidan broj odlicno odradjenih utakmica na najvisem mogucem nivou u LP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 13, 2023 Share Posted August 13, 2023 Opet fali jedan..rizik je ući u sezonu sa samo trojicom..ne znam..verovaću ti na reč. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted August 13, 2023 Share Posted August 13, 2023 Jeste rizik, slazem se ja s tobom no izgleda da je odluka Pereza i JASa da nece biti pojacanja na stoperskoj poziciji i u napadu. Od Mbappea nema nista. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 20, 2023 Share Posted August 20, 2023 (edited) Jude Bellingham. Odavno ovakav veznjak se nije pojavio, ovo je cudo kakav igrac. Ako sve bude kako treba i povrede ga zaobidju na kraju karijere eto njega sa najboljim veznjacima ikada u prici ( Xavi, Iniesta, Modric itd itd ). Bice najbolji Englez ikada Edited August 20, 2023 by Miki28 typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted August 20, 2023 Share Posted August 20, 2023 3 hours ago, Miki28 said: Jude Bellingham. Odavno ovakav veznjak se nije pojavio, ovo je cudo kakav igrac. Ako sve bude kako treba i povrede ga zaobidju na kraju karijere eto njega sa najboljim veznjacima ikada u prici ( Xavi, Iniesta, Modric itd itd ). Bice najbolji Englez ikada Ovo je cudesno. U svijetu gdje su Rice, Caicedo i Enzo placeni vise od njega, Real treba poslati Dortmundu jos 100m. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 20, 2023 Share Posted August 20, 2023 Ide Jude na 20+ golova ove sezone za Real Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 (edited) Đaba VAR kad se ne koristi kako treba. Jasno se vidi da je golman loptu dirao prstima pre kontakta sa Rodrygom, ali nisu ni zvali sudiju da proveri edit: ball don't lie Edited August 25, 2023 by L' Imperatore Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 U Spaniji nista novo, jos jedna utakmica Judea i jos jedan gol. 15 minutes ago, L' Imperatore said: Đaba VAR kad se ne koristi kako treba. Jasno se vidi da je golman loptu dirao prstima pre kontakta sa Rodrygom, ali nisu ni zvali sudiju da proveri edit: ball don't lie Dirao je loptu al je ista vec prosla i Rodrygo bi dosao do nje na prazan gol. Penal apsolutno cist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 10 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Dirao je loptu al je ista vec prosla i Rodrygo bi dosao do nje na prazan gol. Penal apsolutno cist. Neznam, iskreno prvi put čujem za tako nešto. Meni je situacija izgledala sasvim standardno. Golman izleti na napadača koji želi da ga obiđe. Obavezno ga pokupi. Ako je uz to dirao loptu nije penal. Ako nije dirao, onda jeste. Btw, kako misliš to da je lopta več prošla? Prošla je valjda tada kada golman više nemože da je dohvati Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Just now, L' Imperatore said: Neznam, iskreno prvi put čujem za tako nešto. Meni je situacija izgledala sasvim standardno. Golman izleti na napadača koji želi da ga obiđe. Obavezno ga pokupi. Ako je uz to dirao loptu nije penal. Ako nije dirao, onda jeste. Btw, kako misliš to da je lopta več prošla? Prošla je valjda tada kada golman više nemože da je dohvati Pa golman je sasvim sigurno vise nije mogao uhvatiti. Cak nije ni promijenio smjer lopti, nastavila se kretati u istom smjeru i Rodrygo je bio u situaciji da je ubaci u praznu mrezu jer nije bilo nikog ko ju se mogao stici osim njega. Da je on lopti promijenio smjer onda ne bi bio penal, ovako je cist kao suza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Nisam znao da je mogučnost hvatanja jedan od kriterijuma. Nisam još čuo u nekom prenosu da je neko to spomenuo. Šteta što nema onih sudijskih mikrofona u ovakvim situacijama, stvari bi bile mnogo jasnije. A da je lopta u ovom slučaju promenila smer, jeste. Jasno se vidi iz više uglova Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Da li je iko sem Rodryga imao mogucnost da stigne do lopte nakon tog minimalnog kontakta golmana sa istom? Apsolutno nije. Golmanov kontakt s loptom nije imao apsolutno nikakav uticaj na ishod akcije da nakon toga nije oborio Rodryga. Isao je sam na prazan gol, golman ga je oborio i penal je apsolutno cist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Mislim da to nema veze. A pored toga je promjena smeri sigurno uticala na mogučnost pozitivnog ishoda ove akcije. Da, Rodrygo bi najverovatnije prvi došao do te lopte, kako god okreneš. Ali s obzirom da je putanja te lopte skrenuta u pravcu stranskog auta, znači da bi Rodrygo potrošio više vremena da dodje do te lopte, što bi omogučilo defanzivcima Celte da se umešaju. Možda čak i golmanu da se pokupi i vrati u gol Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Lopta je promijenila smjer za par centimetara, Rodrygo je jos uvijek bio "na njoj" i obaranje ga je sprijecilo da dodje do iste. Kontakt golmana s istom nije imao apsolutno nikakav uticaj na ishod akcije. Golman ne bi imao ama bas nikakve sanse da se pokupi i vrati na gol, a odbrambeni igraci su bili poprilicno udaljeni od mjesta kontakta i takodjer nisu mogli nikako uticati na to da li ce Rodrygo doci do lopte ili ne. Penal je cist, VAR u Spaniji reaguje puno cesce i kvalitetnije nego u Engleskoj recimo i sigurno bi zvali glavnog sudiju da je bilo ikakvih elemenata da se odluka okrene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 Jude Bellingham. Kad se sjetim da su ljudi pisali da je prehajpovan a lik je underated samo tako. Na 3 uzastopne itakmice gol u La Ligi, prvi igrac Reala posle Ronalda da je to uradio. Nebo je granica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted August 26, 2023 Share Posted August 26, 2023 (edited) 14 hours ago, alpaka Bereta Sida said: Lopta je promijenila smjer za par centimetara, Rodrygo je jos uvijek bio "na njoj" i obaranje ga je sprijecilo da dodje do iste. Kontakt golmana s istom nije imao apsolutno nikakav uticaj na ishod akcije. Golman ne bi imao ama bas nikakve sanse da se pokupi i vrati na gol, a odbrambeni igraci su bili poprilicno udaljeni od mjesta kontakta i takodjer nisu mogli nikako uticati na to da li ce Rodrygo doci do lopte ili ne. Penal je cist, VAR u Spaniji reaguje puno cesce i kvalitetnije nego u Engleskoj recimo i sigurno bi zvali glavnog sudiju da je bilo ikakvih elemenata da se odluka okrene. Agree to disagree, što bi se reklo. Ne sporim ja ovo što ti kažeš da je Rodrygo bio favorit za tu loptu, da je došlo do nastavka akcije. Ja samo kažem da prvi put čujem da u ovakvim situacijama , sudije razmatraju šbb kbb scenario. Jer kad bi to gledali, nikada nebi bio sviran ovakav prekršaj na pola metra od golauta, pošto bi lopta ionako završila van igre. A sviraju se, itekako. Edited August 26, 2023 by L' Imperatore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 @alpaka Bereta Sida jel realno da ste usli u sezonu sa Joselu kao napadacem? Na ovaj vezni red. Kriminal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts