PorodicneVrijednosti Posted May 4 Share Posted May 4 Mnogo mi je drago sto gosn Xavi ostaje trener Barcelone i naredne sezone. ❤️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted May 4 Share Posted May 4 Ćavi nikada ne preuzima odgovornost za poraz,uvek ista priča da su bili bolji ili da ih je sudija pokrao. Koliko se Barsa zeznula što ga je ostavila na klupi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted May 5 Share Posted May 5 Lukita se izjednačio s Marcelom po broju trofeja u Realu, i sad nitko nema više. Nek uzme 6. CL i bit će sam na vrhu. S 27 je došao u Madrid. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 5 Share Posted May 5 13 hours ago, Polivalentni Stevica said: Koliko se Barsa zeznula što ga je ostavila na klupi. Nema para za iole ozbiljnijeg trenera. Da li su mogli da (pro)nađu nekog mlađeg,perspektivnog stručnjaka u Španiji,eto..pojma nemam..? Čestitam titulu navijačima Reala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 5 Share Posted May 5 16 hours ago, Troteri said: Djirona je u Ligi Sampiona! ❤️ Pitanje je dal ce igrati ako ostane ista vlasnicka struktura. Valjda ima neko pravilo da ne mogu 2 kluba sa istim vlasnicima da igraju LS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted May 5 Share Posted May 5 Pregazili su La Ligu. 4 kola prije kraja imamo sljedeću situaciju: Real matematički osigurao naslov prvaka (4 kola prije kraja ima 13 bodova više od drugoplasirane Girone), zabio najviše golova-> 74 (Girona za sada gol manje), primio najmanje golova-> 22 (Bilbao je drugi s 11 golova više u svojoj mreži), i ima najbolju gol razliku-> +52 (Girona druga s +31). Što se individualnih nagrada tiče, za najboljeg igrača će vjerojatno dobiti Bellingham. Pichichi- Bellingham zaostaje 2 gola za Dovbykom iz Girone. Za trenera godine Carlo ima šanse, ali ja mislim da ide Michelu ( viceprvak s Gironom) ili Valverdeu (donio Bilbau bitan trofej nakon 40 godina). U momčadi godine, po meni, sigurno Bellingham, Rudiger i Vinicius. I moguće netko od sljedećih: Camavinga, Valverde, Tchouameni, Carvajal. Mislim da nitko drugi nema šanse. Čak i Vinicius mi je na vagi zbog Dovbyka, Sorlotha, Lewandowskog, Griezmanna. Btw, išao sam provjeriti koliko je Modrić propao. Top 10 u Ligi u ključnim dodavanjima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted May 21 Share Posted May 21 Toni Kros ide u penziju nakon EP. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted May 21 Share Posted May 21 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 21 Share Posted May 21 Jedan od najvecih veznjaka ikada a toliko potcenjen da je to nevjerovatno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 22 Share Posted May 22 Real ga doveo kao svetskog prvaka sa Nemačkom i evropskog klupskog sa Bajernom..sa 24.godine za 25.miliona eura..ako to nije jedan od najboljih transfera ikada,ja evo ne znam koji je?! A odlazi u igračku penziju na vrhuncu..kao šampion Španije i verovatno i Evrope sa Realom..ništa Katari,ništa Arabije,ništa Amerike..bez nekakve oproštajne sezone. Ništa sem ogromnog poštovanja za Krosa. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maharaja Posted May 22 Share Posted May 22 18 minutes ago, Drug Crni said: ništa Amerike Za razliku od Katara i Arabije, Amerike imaju zanimljivu ligu gde ljudi vole fudbal. Plus je fino gledati Mesija, Suareza i Busketsa kako se i dalje igraju i sevaju majstorije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 22 Share Posted May 22 Mogu se složiti..valjda su ljudi shvatili šta sam hteo da kažem.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted May 23 Share Posted May 23 Ako me secanje dobro sluzi, Bajern je pozurio sa prodajom Krosa kako bi rascistio put Geceu, tada jednom od najperspektivnijih igraca na svetu, koji je tek doveden. Zanimljiv fakt za Krosa - jedini je osvajac SP u fudbalu iz Istocne Nemacke, ikada. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted May 23 Share Posted May 23 20 minutes ago, RatzenStadt said: Zanimljiv fakt za Krosa - jedini je osvajac SP u fudbalu iz Istocne Nemacke, ikada. Auuu, ne mogu vjerovati, sjajan i nevjerojatan podatak. Hvala. Btw to se računaju (samo) igrači rođeni u DDR-u za vrijeme postojanja DDR-a ili? Dakle da sad iduće SP s Njemačkom osvoji Musiala koji je (za ovu priliku) npr. rođen u Leipzigu onda se ne bi računao u ovo jer DDR nije više postojao kad se on rodio? Pa da je i tako, opet je nevjerojatan podatak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted May 23 Share Posted May 23 9 minutes ago, neko me sabotira said: Auuu, ne mogu vjerovati, sjajan i nevjerojatan podatak. Hvala. Btw to se računaju (samo) igrači rođeni u DDR-u za vrijeme postojanja DDR-a ili? Dakle da sad iduće SP s Njemačkom osvoji Musiala koji je (za ovu priliku) npr. rođen u Leipzigu onda se ne bi računao u ovo jer DDR nije više postojao kad se on rodio? Pa da je i tako, opet je nevjerojatan podatak. Mislim da je ovo drugo, rodjeni u DDR-u, za vreme njegovog postojanja. Ako se ne varam, kada sam prvi put cuo taj podatak, isto tako sam bio frapiran i dodatno istrazio, i nasao da su trojica Nemaca iz jedne sampionske generacije iz 70-ih bila rodjena u Zapadnom Berlinu xD Mozda je i ovo prvo, nznm da li je neko iz generacije koja je uzela 2014-e rodjena na teritoriji DDR posle reunifikacije. Mihael Balak je Luzicki Srbin, valda je i iz DDR, ali nije poziveo da zaigra i 2014-e 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 24 Share Posted May 24 Barsa otpustila Xavija. Bas jajarski nakon sto su ga molili da ostane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted May 24 Share Posted May 24 Hansi Flik novi trener Barse. Kod Ćavija je bilo prelomno što je počeo da priča na konferenciji o finansijskim problemima kluba,i plus što se uopšte ne slaže s transfer politikom kluba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted May 24 Share Posted May 24 https://x.com/FabrizioRomano/status/1793968757565690000?t=Gflwj1lcKPU8o7sShCirPQ&s=19 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 3 Share Posted June 3 (edited) Uzmu duplu krunu i onda dovedu najboljeg igraca svijeta kao slobodnog igraca. Haos🤦♂️ @alpaka Bereta Sida ovo ce biti pakao. Edited June 3 by Miki28 Teoljub typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 3 Share Posted June 3 Sacekaj Miki da vidimo. Mbappe je strasan igrac.Ali da vidimo kako ce se uklopiti. Nece sad biti glavna zvezda vec jedan od jednakih. Da vidimo kako ce da iskontrolise svoj ego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 3 Share Posted June 3 15 minutes ago, Don Dusko said: Sacekaj Miki da vidimo. Mbappe je strasan igrac.Ali da vidimo kako ce se uklopiti. Nece sad biti glavna zvezda vec jedan od jednakih. Da vidimo kako ce da iskontrolise svoj ego. Kod Don Carla? Laganica. Ljudi uzese duplu krunu sa silnim povredama i drvetom kao jedinim klasicnim napadacem. Sad doveli Mbappe, doveli najveceg talenta u Endricku i dovesce jos Daviesa a mozda i TAA. Pakao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 3 Share Posted June 3 Mbape vtlo dobar sa španskim ..zli jezici bi rekli da ga je učio već dugo vremena..par godina makar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted June 4 Share Posted June 4 Konačno završena višegodišnja sapunica. Florentino Perez je bukvalno ovim transferom pokazao PSŽ-u da nisu u prvom redu elitnih klubova u Evropi. Kao što je Miki naveo,idealan čovek je na klupi koji može da rukovodi sa igračima poput Mbapea. Mbape donosi dodatnu dimenziju timu koji je upravo osvojio LŠ. Svestan je i on,najveći trofeji i zlatna lopta će mu sada biti jako dostižni. Nosiće broj 9 prvu sezonu (neko rekao Kristijano),pa kontam da će naredno leto preuzeti Modrićevu desetku kad Luka ode u penziju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 4 Share Posted June 4 Real jedino malo kriticnu odbranu ima. Ovo napred za 2-3 godine niko osim mozda Arsenala nije ni blizu. Pod uslovom da nam ostane mladi core. Siti ide dole za dve godine sigurno (zato i Pep ide), ostali klubovi trenutno ne deluju da je realno da podignu svoj nivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 4 Share Posted June 4 Brokelona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts