Pero_Cameron Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Otprilike isto razmisljam za Bogdana ko i ti, ali mislim da bi trebao imati jedan mec u kojem ce uhvatiti formu i zalet za drugi dio turnira. Protiv Kine nije bas briljirao, a mislim da Portoriko moze veci otpor da pruzi od Juznog Sudana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 18 hours ago, Pero_Cameron said: Za sutra: Al Dwairi (a.k.a. Duverioglu) 12,5 + protiv NZ. Novozelanđani tradicionalno imaju problema sa branjenjem visokih igrača. 1.85 Dončić 28,5 + nema potrebe za objašnjenjem. 1.85 Stefan Jović 3,5+ asistencije, kvota 1.60 Ovo su kvote i ponude iz Premijer kladionice koja obitava na teritoriji BiH, ne znam da li ima u Srbiji. A na neki manji ulog, čisto da se prati, ću u maxbetu: Fotu 5,5+ Tavares 13,5 + Bogi 18,5+ Ovaj bitniji dosao u toku 3/4. Sto se tice donjeg tiketa, Bogi je bio blizu i imao katastrofa sut and btw nisam znao da postoje 2 W.Tavaresa u Kape Verdeu 🤣 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 Jedna kladioničarska horor priča, na glavnom tiketu padnem Konea iz Obale Slonovače, poslednji igrač koga sam čekao, povreda početkom drugog poluvremena, a na alterantivnom opet poslednjeg igrača sa tiketa, Bitadzea, čovek je protiv Slovenije uzeo samo 3 šuta iz igre, i pogodio sva tri, a u nebrojeno situacija molio za loptu, vrištao, ali niko mu ne da, tako da je porayz Gruzije zaslužen, a da je istinske pravde ceo stručni štab bi popio otkaz još tokom konferencije za novinare. I za kraj, kad sam video kuda plovi broj sa Bitadzeom sastavim jedan za sitniji iznos kako bih samo izvadio današanji ulog i tu padnem Milutinova (iako za promenu to nije bio poslednji tip na tiketu), granica 12.5, nakon što je stigao do 12 desilo se sledećih 5 situacija: 1. apsolutno čist faul, sekirica na zakucavanju, sudije ne sviraju faul; 2. malo kasnije tri igrača ga istovremeno izmlate, opet nema faula iako su oni u bonusu; 3. i onda krajem treće četvtrine konačno zakucava u kontri...ali ne to nije plus jer sudije poništavaju koš zbog faula u napadu asistenta; 4-5. stižemo i do četvrte četvrtine, MIlutinov igra nekih 17-18 minuta u kontinuitetu u drugom poluvremenu, što je nečekivana sreća ali onda u dve situacije Bogdan ga ima na čistom ziceru, i oba puta odlučuje da sam završi i ide u meso (dao je koš oba puta, ali realno oba puta je to bio teži put ka košu), nakon čega MIlutonov izlazi a meni se toliko ogadi i klađenje i košarka i prvenstvo tako da se neću više oglašavati na ovoj temi. Za sutra mi je bio glavni tip momak iz Egipta sa granicom od 13,5 pa nek neko iskoristi ako ima sa čim da upari (trebao bi i Walker Alexander da dođe u plus, granica je 8.5, dakle 3 trojke, a pogađao je na prvenstvu po 4 u oba meča, a protiv Letonaca će možda imati i više pokušaja). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 Ja sam na jednom pao Sengeliju koji je izmasio sve zivo, a prilikom jednog pada kada se mislilo da se povredio, ustao, bio ok, stao na liniju da izvede slobodna, sudije su mu rekle da mora izaci i neko drugi da ga odmeni u bacanjima. I ta fantomska bacanja su mk odnela prolaz. Jos je ubrzo u 4/4 napravio 5 faul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 Apsolutno ništa nisam stigao da prepišem,ali svaka šast neobrnuti Pero za predloge.. @Polivalentni Stevica takođe.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 U Maxbetu je kombo na Australiju i Litvaniju 2.06 kvota, za jaci ulog, meni ovaj dubl bas deluje super sigurno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 I ovaj cu da vam slikam, sto je sprdnjica da se prati, mada fine su ove kvote, a utakmice izgledaju prilicno izvesno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 Ja cu sutra probati: Valanciunas 14,5+ Davis Bertans 10,5+ Doncic 30,5+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 Iz nekog razloga je juče Brazil na kladionicama bio favorit protiv Letonije, ozbiljan fejl bukmejkera koji se mogao iskoristiti lako. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 12 minutes ago, Chaos Is Me said: Iz nekog razloga je juče Brazil na kladionicama bio favorit protiv Letonije, ozbiljan fejl bukmejkera koji se mogao iskoristiti lako. Ja sam iskoristio tako što sam spojio sa tekmama na koje sam pao. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 Ja sam za sutra odigrao dva specijala,po 1000 dinara uplata na svaki. Prvi je da Bogdan,Gudurić i Dobrić postižu u zbiru 8+ trojki,15 je kvota. Drugi je da Litvanci i mi postižemo 13+ trojki na meču,7 kvota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 Gde si nasao to? To su niske granice Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 (edited) Zajedno 13 trojki ili svako po 13? Ako je zajedno ta kvota je potpuno suluda, dao bih 1.3 na tu granicu bukvalno Edited September 4, 2023 by McLeod 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 (edited) Evo moj drugi tip u životu 🤣 'Ajmo u kafanu! Spoiler Sva sreća pa je kraj SP, mogao bih se navući na ovo 🙈 Edited September 8, 2023 by Princeton 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabadabaadu Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Valja pokušati Kanadu. Kvota je 3.7, kao i Letonija danas mislim jednostavno da će njima donekle ovaj meč značiti, dok Amerikancima je ovo kazna igrati. Tako da možemo samo pretpostaviti na kom nivou će im biti odbrana. Odlična kvota 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 7 hours ago, jabadabaadu said: Valja pokušati Kanadu. Kvota je 3.7, kao i Letonija danas mislim jednostavno da će njima donekle ovaj meč značiti, dok Amerikancima je ovo kazna igrati. Tako da možemo samo pretpostaviti na kom nivou će im biti odbrana. Odlična kvota Lepa kvota bila! Bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vul3 Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 odigrano 24.08. podebljano oko ponoci isti dan, od uplata na prvaka sam imao jos i Spaniju na 1000 dinara, tako da na kraju krajeva plus o8600 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts