alcesta Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Beastie Boys za kraj Uf. Idemo dalje. Kako mu ne padne na pamet da obrije tu bradu više, zar mu nije još toplije Pročitah negde da je danas subjektivni osećaj bio preko 40 stepeni. Sad dva dana odmora pa će valjda da zahladi malo do petka... Ostapenko pola teniserka, pola neiznuđena greška. Samo šteta baksuza koji joj se nađe preko puta kad joj naiđe dan, svake prestupne godine. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Bas dobar intervju na terenu 😁 (osim sto je rekao obviously jedno 15 puta 🙃) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 6 minutes ago, alcesta said: Ostapenko pola teniserka, pola neiznuđena greška. Samo šteta baksuza koji joj se nađe preko puta kad joj naiđe dan, svake prestupne godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Sto Fritz nije odigrao bolje.Inace krov su napola zatvorili,ipak ima razuma a svesni su i da kvalitet produkta opada u nehumanim uslovima za igru. Teniska maxima “Serve declines last” za Novaka ne vazi a time njegov teniski genije samo još više dolazi do izrazaja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 (edited) Noletova setnja do polufinala. Bravo Nole jos jedna dve pobede i titula. Edited September 5, 2023 by suptil Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Ja sam se pitala šta je bilo s krovom jer sam videla da na gornjim tribinama ima još sunca, znači napola je bio navučen. Ne znam samo zašto nisu mogli to da urade i pre ženskog meča, možda bi bio bolji, mada sumnjam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Jesu navukli krov na pola ,suncano je ,a na terenu nije bilo senke.Bar neko olaksanje,iako pretpostavljam da se u tom slucaju i vlažnost vazduha još više povecala.No barem im sunce nije przilo direktno u glavu.Ova ogromna gradjevina nije predvidjena da ima krov,resenje je iznudjeno .Da li su u medjuvremenu resili problem ventilacije koja je bila loša u prvim godinama ,ne znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Zna li se ko je crnka iz Fricovog boksa? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 ESPN-ov novinar Chris Fowler je po starom dobrom obicaju pokušao da dezinformacijom začini meč pre pocetka,kao čuo je da je Novak trazio dnevni termin(poznata prica iz Australije).JMac ga pitao za izvor,a on izvrdao odgovor.Novak opet na terenu kulturno demantovao dezinformaciju kada je rekao da preferira da igra noćne termine,kada ima sreću da ih dibije 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Evo,odluka o delimičnom zatvaranju krova je donesena tokom zenskog meca,da je Ostapenko dobila 2 set,navukli bi krov na pola https://apnews.com/article/us-open-roofs-closed-heat-humidity-48082f62840e08bfc054a2f51789dcf1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Znači ako bude potrebe to će da usvoje i za ostatak turnira. Dobro su se setili da i publika ne mora da se prži na suncu. Nikad mi nije jasno kako ljudi na tribinama izdržavaju to direktno sunce, posebno u Australiji i Americi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Da ,u textu stoji “for the rest of the tournament “ naravno ako vrednosti tem&vl vazduha premasuju threshold.Heat Advisory je na snazi,verujem da obavezuje organizatore za preduzimanje mera za zastitu zdravlja Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 2 hours ago, Pangea said: Ne može Friz protiv Novaka, nikako... 0:8 u mečevima 2:18 u setovima, a i ta dva seta je osvojio posle Novakove povrede na AO, inače bi bilo 0:18 u setovima Jadničko... Taman posla da je Novak izgubio i neki set dok je bio zdrav. Kako je uspeo da dobije prva 2 seta pa onda i peti, ako je bio tako tesko povredjen 😕 -- Dobar mec je odigrao protiv Novaka na WTF prosle godine, gde ga je bas jedan navijac iz publike zajebao za set (oba seta 6-7); Nisam stigao da pogledam nista, nisam ocekivao jos jedno ciscenje (slicno kao u Sinsiju) ali je Novak je GOAT i + u vrhunskoj formi, zeljan trofeja na USO, ne cudi me. Ono od cega mi se kenja je i kad krene da gubi od nekog (npr Djere 0-2) ovde se razmatraju stomacni virusi, povrede, ko ga je iz publike dirao. Uzas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Muhova vrlo atraktivna veceras, odigrala je nekoliko bas segsi udaraca. Kirstea sve bitne poene pogubila Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 Žao mi Sorane, ne igra uopšte toliko loše kako izgleda po rezultatu, a zaslužila je sigurno više gemova od Ostapenkove danas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 U prvom mecu danas 6-0 i samo 31 poen odigran, a sada cak 59. Muhova je morala da osvoji 36 poena da uzme svih 6 gemova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 4 hours ago, delgado said: Taman posla da je Novak izgubio i neki set dok je bio zdrav. Kako je uspeo da dobije prva 2 seta pa onda i peti, ako je bio tako tesko povredjen 😕 -- Dobar mec je odigrao protiv Novaka na WTF prosle godine, gde ga je bas jedan navijac iz publike zajebao za set (oba seta 6-7); Nisam stigao da pogledam nista, nisam ocekivao jos jedno ciscenje (slicno kao u Sinsiju) ali je Novak je GOAT i + u vrhunskoj formi, zeljan trofeja na USO, ne cudi me. Ono od cega mi se kenja je i kad krene da gubi od nekog (npr Djere 0-2) ovde se razmatraju stomacni virusi, povrede, ko ga je iz publike dirao. Uzas. Ne mogu da verujem ti uopšte odgovaram... Ne, Novak je vodio 2:0 u setovima, a onda odglumio povredu, pustio sledeća dva seta praveći se da je povređen i onda uzeo peti. A onda je nastavio da glumi povredu do kraja turnira, nije trenirao, ruinirao svoju rutinu koja mu je inače zakon... Logično, zar ne? Svašta, lol... I da, Novak cepa Frica kad god stigne, i gde god stigne, to je jasno svima. Neka Fricu ta dva "zaslužena" seta, da priča unucima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 (edited) 7 hours ago, Pangea said: Ne može Friz protiv Novaka, nikako... 0:8 u mečevima 2:18 u setovima, a i ta dva seta je osvojio posle Novakove povrede na AO, inače bi bilo 0:18 u setovima Jadničko... A kako tek zvuci potcenjivacki ovaj post... Da se nije povredio - imao bi; Znaci Novak moze samo da izgubi 2 seta ako ga stigne povreda. Da je povreda bila ozbiljnije prirode, ne bi mogao da dobije peti set i potom osvoji turnir. Secam se i meca na WTF protiv Ruda gde je Viskovic smarao pola sata kako mu nije dobro, a onda ga otresao. Zna Novak itekako dobro da predstavi da mu je mnogo gore nego sto jeste. Bukvalno je tacno ono sto je boki (advokat kuce telefon) - koji je njegov navijac, napisao pa je odrukan i dobio ban. Ne smemo nista pozitivno da napisemo ni o kom drugom teniseru, svi su slepci i jadnicCi, a SNS teniser jedino gubi set kad je povredjen/ima virus/vrucina/sociva. Strasno. Edited September 6, 2023 by delgado 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 39 minutes ago, delgado said: A kako tek zvuci potcenjivacki ovaj post... Da se nije povredio - imao bi; Znaci Novak moze samo da izgubi 2 seta ako ga stigne povreda. Da je povreda bila ozbiljnije prirode, ne bi mogao da dobije peti set i potom osvoji turnir. Secam se i meca na WTF protiv Ruda gde je Viskovic smarao pola sata kako mu nije dobro, a onda ga otresao. Zna Novak itekako dobro da predstavi da mu je mnogo gore nego sto jeste. Bukvalno je tacno ono sto je boki (advokat kuce telefon) - koji je njegov navijac, napisao pa je odrukan i dobio ban. Ne smemo nista pozitivno da napisemo ni o kom drugom teniseru, svi su slepci i jadnicCi, a SNS teniser jedino gubi set kad je povredjen/ima virus/vrucina/sociva. Strasno. Moj post jeste "podcenjivacki" prema Fricu u duelima protiv Novaka i dao sam argumente za to. Čovek ne može set da osvoji i to je fakat. I da, Novak bi otresao Frica i u tom trećem setu da se nije povredio. Jednostavno Novak mu ne leži, kao što Vavrinka nije ležao Novaku i tu nema sramote, u pitanju je prosta činjenica. Ne znam zašto se zestis i shvataš lično. Ostatak tvog posta ne mogu da iskomentarisem jer nemam pojma o čemu se radi. Sledi Šeldon u polufinalu. Ni on nema šanse, rešiće ga Novak bez problema. Ako je neko definicija jednodimenzionalnog igrača trenutno na turu to je on. Svaka mu čast, iskoristio je žreb kakav se desi jednom u pet godina, ali SF je puna kapa za njega... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 Biće ovo fino iskustvo za Šeldona da pokupi neke "fore" od Novaka i onda za koju godinu Alkarasu skine slem. Inače, Novak je sinoć napravio rekord u broju plasmana u polufinale slema. Iza sebe je ostavio Rodžera koji ima 47 plasmana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 39 minutes ago, Dracarys said: Biće ovo fino iskustvo za Šeldona da pokupi neke "fore" od Novaka i onda za koju godinu Alkarasu skine slem. Inače, Novak je sinoć napravio rekord u broju plasmana u polufinale slema. Iza sebe je ostavio Rodžera koji ima 47 plasmana. Mala ispravka, Novak sada ima 47 SF, dok je Rodžer ostao na 46 😉 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 1 hour ago, Pangea said: Mala ispravka, Novak sada ima 47 SF, dok je Rodžer ostao na 46 😉 Da, pogrešio sam. Postavlja sve više slem rekorda. Uskoro će i po broju četvrtfinala, jer za samo jedno četvrtfinale zaostaje za Rodžerom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 (edited) 5 hours ago, Pangea said: Sledi Šeldon u polufinalu. 2 hours ago, Dracarys said: Biće ovo fino iskustvo za Šeldona Edited September 6, 2023 by alcesta 5 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diego Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 Znaci Novak mora da cisti dva Amera u "combo-u", a Alkaraz dva Rusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 Slabije sam ispratila USO, ali zar Alkaraz ne ide na Zvereva? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts