Manu Posted August 21, 2023 Share Posted August 21, 2023 (edited) Kao najbolja opcija za ovogodišnji fantazi se istakao basketnews-ov: https://fantasy.basketnews.com/en Kod za ligu: QO7X6PCK0O Pravila su maltene identična EL fantaziju za one koji su igrali, sa tim da nema trenera. Srećno svima! Edited August 22, 2023 by Manu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 @Manu moze link? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шеф стручног штаба Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 Не могу да нађем тај фантази, ако може неко да пошаље.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 (edited) Dribla nas Manu ko Igora Rakočevića Edited August 22, 2023 by Bobby Shurda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 Ako hocete ima i ovaj zvanicni Predictor game https://predictor.worldcup.basketball/#/welcome/login Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 22, 2023 Author Share Posted August 22, 2023 My bad, sve sam stavio sem onog glavnog: https://www.basketme.com/worldcup-manager/principal.php 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 2 minutes ago, Manu said: My bad, sve sam stavio sem onog glavnog: https://www.basketme.com/worldcup-manager/principal.php Ne može da se uđe, ne prihvata username i password Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 22, 2023 Author Share Posted August 22, 2023 2 minutes ago, Skyglider said: Ne može da se uđe, ne prihvata username i password Ja sam uspeo da se ulogujem sa userom i passom koji sam koristio prethodnih nekoliko puta. Naravno, bilo mi je automatski sačuvano na google nalogu, nisam ih pamtio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 3 minutes ago, Manu said: Ja sam uspeo da se ulogujem sa userom i passom koji sam koristio prethodnih nekoliko puta. Naravno, bilo mi je automatski sačuvano na google nalogu, nisam ih pamtio. Jel moram prvo da se registrujem negde ili su dovoljni username i password koje si ostavio u prvom postu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 22, 2023 Author Share Posted August 22, 2023 5 minutes ago, Skyglider said: Jel moram prvo da se registrujem negde ili su dovoljni username i password koje si ostavio u prvom postu? Aaa, ne ne, ono što sam ja ostavio u prvom postu su kredencijali za ulazak u privatnu ligu. Na početnoj strani se svako loguje sa sopstvenim userom i passom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 Ja ću igrati samo onog virtuelnog selektora na b92. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шеф стручног штаба Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 https://fantasy.basketnews.com/en Ево постоји и ово, делује боље, нисам детаљно гледао. Па нек градски оци погледају.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 Meni oni Španci bude nostalgiju na Raduljicu i Pau Gasola 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 22, 2023 Author Share Posted August 22, 2023 40 minutes ago, Шеф стручног штаба said: https://fantasy.basketnews.com/en Ево постоји и ово, делује боље, нисам детаљно гледао. Па нек градски оци погледају.. Ovo na prvu loptu deluje jako dobro, moglo bi da se igra. Princip sličan kao EL fantazi, sa tim što se cene igrača ne menjaju koliko vidim, to mi se ne dopada. Pročačkaću još malo, pa pravim ligu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шеф стручног штаба Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 10 minutes ago, Manu said: Ovo na prvu loptu deluje jako dobro, moglo bi da se igra. Princip sličan kao EL fantazi, sa tim što se cene igrača ne menjaju koliko vidim, to mi se ne dopada. Pročačkaću još malo, pa pravim ligu. Кажу Литванци да се мењају цене играча, као у Ел.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 22, 2023 Author Share Posted August 22, 2023 Definitivno igramo na basketnewsu, mnogo su bolje i cene i sistem. Izmeniću prvi post. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 Bolje ovo na Basketnewsu nego ono špansko sranje Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 Na BN su najavili da ce biti draft za EL fantasy pa bi to bilo isto zabavno kako ce izgledati. Problem bi bilo sto bi male lige morale biti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 (edited) Jesu Litvanci ali je bolje jbg. Kod Španaca su mnogo polupane cene... šteta ja više gotivim taj retro stil od ovog novog Premijer liga za sirotinju ali jbg. Edited August 22, 2023 by Bobby Shurda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted August 23, 2023 Share Posted August 23, 2023 Meni je idealan tim Doncic i 9 centara, ali ne daju oca im njihovog. Valja ovo prostudirati temeljno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 cim sam pod utiskom da sam sastavio dobru ekipu, znam kako ce izgledati prvo kolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Jel ima negde mogućnost da se vidi ko je sve u ligi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Napravio sam ekipu, pridružio se u ligu. Je l' zna neko kako će funkcionisati ovo sa izmjenama, koliki broj izmjena je dozvoljen između kola, šta će biti poslije prve i druge grupne faze, ako reprezentacija ne prođe dalje da li igrači skroz gube cijenu ili ih je moguće trejdovati po razumnoj cijeni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 24, 2023 Author Share Posted August 24, 2023 32 minutes ago, Bobby Shurda said: Jel ima negde mogućnost da se vidi ko je sve u ligi Ja imam mogućnost, ali ne znam da li je to samo zato što sam kreirao ligu; kad uđem na ligu idem na edit i vidim spisak. Svakako, nadam se da će biti normalna tabela nakon prvog kola pa na dalje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 12 minutes ago, Grunf said: Napravio sam ekipu, pridružio se u ligu. Je l' zna neko kako će funkcionisati ovo sa izmjenama, koliki broj izmjena je dozvoljen između kola, šta će biti poslije prve i druge grupne faze, ako reprezentacija ne prođe dalje da li igrači skroz gube cijenu ili ih je moguće trejdovati po razumnoj cijeni? tri trejda po kolu, izmene klupa-parket i kapetan idu pre prve tekme dana; imas u rules pod "more" edit cena igraca koji ispadnu je verovatno onolika koliku su imali nakon poslednje odigrane tekme 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts