MC Thunder 2 Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Ovakav Jovic bi nas pozlatio 2017. Steta sto se tada povredio. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 (edited) Nakon brojnih otkaza nekako je bilo ocekivano da ce momci koji su se odazvali pozivu stvoriti dobru hemiju i disati kao jedno. Jedino sto je nedostajalo je jedna ovakva utakmica i pobeda protiv ozbiljnog protivnika da shvate da mogu da igraju sa bilo kim i da nisu losi ni kao igraci ni kao tim. Polufinale je veliki uspeh i nadam se da ce do kraja odigrati bez pritiska, a to u kombinaciji sa samopouzdanjem koje su sigurno dobili nakon Litvanije moze daleko da nas odvede. Svaka cast i selektoru i svim igracima! Edited September 5, 2023 by СтелаРоса 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Svaki pošteni Srbin sutra navija za Italiju pa da im se u finalu najebemo i oca i majke konačno 3 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Svaki pošteni Srbin sutra navija za Italiju Sutra jedino da navija da ih zajebavaju pri čekiranju karti i da Poceko napravi skandal na aerodromu i privedu ga 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 https://www.facebook.com/reel/323444683395920 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heineken91 Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Ponosan sam na Karija Pešića pre svega i na momke koji daju sve od sebe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Legenda, uvek raspoložen da dâ pravi savet saigračima Zna čovek 3 1 44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Kari : " ima neki Kasjan Volovic sto je pricao da nikog ne mogu dobiti u tesnij zavrsnici. E pa, mi smo zato pobedili 20" 2 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 17 minutes ago, mare80 said: 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Danas u stilu reprezentacije 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Mora Kariju da se oda priznanje za izvanredno pripremljenu utakmicu. Lepo je podredio ko ce na koga u odbrani pre svega tu mislim na Stefana Jovica i Segija, zatim je Filipu i Dekiju namenio prave uloge, cak su ga i Marko i Aleksa ispostavli sa fokusom. Na sve to lepo vodjena utakmica sa TO u pravo vreme, alal vera i nek poveze jos 2 tako. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 11 minutes ago, fancy said: Legenda, uvek raspoložen da dâ pravi savet saigračima Zna čovek I da na semaforu stoji 0.3 Gudura bi bio u ovom fazonu. Finta je najvaznija. Sad bez zezanja danas je bio odlican. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sreta-steta Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Ovaj fokus se jako retko vidja... Bogijeva faca na pocetku, strah u kosti uteruje. Inace jos od nas koji se secamo onih vremena kad se razmisljalo samo koliko cemo ne da li cemo, ja ne pamtim da smo igrali ovakvu tranziciju i ovakvu odbranu. Kako su oni rasrafili amere na basics, tako smo i mi njih. Bukvalno promil sanse im nismo ostavili. Sto se mene tice - ja zadovoljan: idemo na olimpijadu i dobili smo arhineprijatelje. Posle ovoga sve je bonus. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 4 39 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Ja sam i dalje pod utiskom kakvu smo utakmicu odigrali. Fantasticno. Jos jednom hvala momcima na ovom od danas. Sutra uz Luku pa da se i njima revansiramo za 2017💪 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Kakav radostan dan ptice pevaju aleluja! 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 2 hours ago, Eddard said: Jel rekao lepo Kari da nije strašno 2 razlike od Italije, a mi se ovde brecamo. Nije samo Kari, i @McLeod je to rekao... 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Usao Salo Sujeta u Pesica (ne seksualno). Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 8 minutes ago, DameTime said: Nije samo Kari, i @McLeod je to rekao... 😄 A ja sam uvek u pravu, sreca pa je Kari ovaj put mislio kao ja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Just now, Alex_Serbia said: Usao Salo Sujeta u Pesica (ne seksualno). Još nije. To možemo konstatovati ako gurne Bogdana na centra u polufinalu. #chancestillliving Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Just now, Problem sa licnim greskama said: Još nije. To možemo konstatovati ako gurne Bogdana na centra u polufinalu. #chancestillliving Ili uzme 3 srebra sa ekipom koja nijednom nije bila u top 4 favorita. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 1 hour ago, Don Dusko said: Italijani nas vise nikad nece dobiti na nekom turniru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 1 minute ago, Alex_Serbia said: Ili uzme 3 srebra sa ekipom koja nijednom nije bila u top 4 favorita. Aj da ne kvarimo ovaj svecarski dan. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted September 5, 2023 Share Posted September 5, 2023 Koliko sam bio skenjan nakon Italije, a koliko mi je sada dobro.Izvini matoreee... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts