alcesta Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Ovo s parčetom narandžastog je nice touch, nisam to videla na slikama. Ne volim narandžastu ali nekako fino ispada u kombinaciji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 (edited) Šapovalov se snašao, obukao belu majicu preko ONOG šorca, mogao bi i Tjafo nešto slično da preduzme. Ženska varijanta mi izgleda dosta podnošljivije, te šare su uglavnom u donjem delu haljine. Edited January 20, 2023 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted January 21, 2023 Share Posted January 21, 2023 On 1/19/2023 at 4:26 PM, alcesta said: Ovo s parčetom narandžastog je nice touch, nisam to videla na slikama. Ne volim narandžastu ali nekako fino ispada u kombinaciji. Tako je, na fotkama nema i nikad mi njegova oprema nije prešla od ružne brzom brzinom do najlepše Ali tamo na slikama zaista izgleda kao da je balon-žersej materijal I ima još par stvari koje hoću da kažem-tako mi prijaju boje na ovom slemu u smislu mora i sunca, tako je sve azurno plavo, čisto se osećam kao da sam ja u Australiji...a Tijafo i Šapo su maldi, a mladost može da iznese sve (dobro, sem onih zebri na RG). S druge strane, Korda takođe nosi najk opremu, pa nije leptir, pa ja sad ne znam jel oni to mogu da biraju ili kako...? Ajd, Rafa je svoj, za njega rade posebno, al eto, ovoj deci taj šareniš... A vidim i Rubljov više nije u najku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 21, 2023 Share Posted January 21, 2023 Tjafo izgleda da nije miljenik, njegova majica je ubedljivo najgora, evo i Dimitrov ima normalniju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 Ovo je zapravo već u prodaji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 Naleteo sam bas danas na one Lacoste patike sto ih je Novak jednom prilikom nosio (mislim da si bas ti podelila fotku) ^...one bez/sive/zelene..ima ih u Austriji na njihovom sajtu...ali samo brojevi 39&40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted February 17, 2023 Share Posted February 17, 2023 A pa čuj, to ti je sad last season Ja sam sad bila na sajtu Lacoste i evo mi ekran samo skakuće od patika. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 Dopada mi se Novakova kombinacija. Konacno da izadje iz plavo-belo-zelenog sablona..patike i sorc mi se vise svidjaju od majice,ali sveukupno -> osvezenje. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 A ja dosla da kazem da mu je ovo ubedljivo najruznija oprema, kombinacija boja ocajna, šara na majici isto losa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 Uhvatila sam par sekundi i mogu da se složim da odavno goru kombinaciju boja nije imao. Možda je ideja da liči na krokodila ali ovo me pre podseća na one ljude-reptilijance ili kako ih već zovu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 Meni bas lep kombo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 Evo i ja da dodam, svidja mi se oprema, boja, naročito šorts i patike, majica manje više, previše kockica... Sve u svemu Lakosta je klasa, naročito kada poredimo sa "jeftinim" Sergio Tachini modelima... Možda grešim, ali čini mi se da mu odeća bolje stoji od kako se malo popravio/ugojio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 Dobro mu stoji jer mu je krojena po meri po svemu sudeci. Ja kad vidim pola igraca kako su obuceni bude mi bas neprijatno 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 Top kombinacija 😍 Ali 200 euri komplet 😥 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 2, 2023 Share Posted March 2, 2023 Apropo cene (ali o offtopic): Bajern Minhen je nedavno pustio u prodaju limitiranu kolicinu jedne trenerke u retro stilu (adidas originals). Cena - prava sitnica - nesto vise od 400 evra. Navijaci su ih prilicno nagrdili,ali je ceo kontigent ipak rasprodat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 Čak je i ovom gadno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 Kako jadni Tijafo uvek prođe najgore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted March 16, 2023 Share Posted March 16, 2023 Kad se pogleda sta je nosio na AO, meni je ovo jos i pristojno i ne stoji mu lose 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 16, 2023 Share Posted March 16, 2023 Pa bolje je nego na AO, ali i dalje ubedljivo najgora varijanta u poređenju s ostalima kod istog sponzora, kao i tamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted March 16, 2023 Share Posted March 16, 2023 Iskreno, meni je Fricova ruznija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted March 22, 2023 Share Posted March 22, 2023 @Romantikkako ti se dopada ovo sto nosi Bianka Andresku u Majamiju - jel moze da prodje? (ne zezam te..ozbiljno pitam) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted March 22, 2023 Share Posted March 22, 2023 Sad svi pale TV/laptop/telefon i traze njen mec. Mudro Crni, vrlo mudro 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted March 22, 2023 Share Posted March 22, 2023 2 hours ago, Drug Crni said: @Romantikkako ti se dopada ovo sto nosi Bianka Andresku u Majamiju - jel moze da prodje? (ne zezam te..ozbiljno pitam) Da se bavi nekim drugim sportom moglo bi, za tenis mi se definitvno ne svidja, mada je svakako bolje od onog sto je nosila Sabalenka prosle nedelje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted March 22, 2023 Share Posted March 22, 2023 Meni se mnogo dopala haljina Ribakine, nisu mi omiljene boje ali odlično joj stoji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts