Милица Posted March 5, 2022 Share Posted March 5, 2022 Alcaraz ima novi friz Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted April 6, 2022 Author Share Posted April 6, 2022 razmisljala da li da stavim na Smesnu stranu ili ovde, pa reko' ipak da stavim ovde: uzivajte 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted April 10, 2022 Share Posted April 10, 2022 Interesantna ova majica na Dimitrovu, ali mu je šorts prekratak još prilikom kretanja deluje da je tesan. Beše Grigor ima svoju liniju ili nosi istu kao tier 2 Nike igrači? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted April 12, 2022 Author Share Posted April 12, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 8, 2022 Share Posted May 8, 2022 Zverev ocito nastavio saradnju sa Adidasom. Secam se da je @wwww prosle godine pisala da je na toj relaciji nesto bilo stopirano,jer je Sasha dugo vremena nastupao u kombinacijama koje je,kao deo nemackog olimpijskog tima,nosio u Tokiju. Jedno duze vreme je igrao samo u tim kombinacijama,ocito ne dobijajuci nove kontigente od sponzora sportske opreme. Sta se tu desilo,jel potpisao novi ugovor sa njima,imas li neku informaciju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 8, 2022 Author Share Posted May 8, 2022 nisam nesto gledala po novinama. prosle godine je isla prica (naravno od Bena&Co, sto znaci nepouzdana) da je kao Adidas prekinuo saradnju. verovatniji je bio neki komentar da je kao Adidas izjavio da oni ne podrzavaju nasilje u porodici itd. (generalna izjava) i da su verovatno stavili Zvereva malo na led, tj nije vise nosio one posebne kolekcije dizajnirane specijalno za njega. Utisak je bio da je u to vreme malo Tsitsipas izbio u prvi plan. ali tesko da ce Adidas, kao nemacka firma, da ne sponzorise nemackog igaca. U medjuvremenu je i Tim nestao netragom, tako da verujem da su sad onako tiho ponovo dali Zverevu tu glavnu liniju, zajedno s Tsitsipasom i Timom. Ben&Co su takodje spopadali Novakove sponzore da prekinu saradnju s njim, pa otuda i prica da Lacoste prekida saradnju. Narocito kad je Venus potpisala saradnju. Sto je totalno suludo kad im je Novak glavni teniski maneken i najveca zvezda. Plus imaju Medvedeva koga sad Wimbldon banuje. Videla sam neku sliku, mislim iz Majamija, gde se onaj CEO Lacoste-a slikao s Medvedevim i jednom teniserkom i napisali kako im samo nedostaje Novak. Inace, citala sam i neki kratki tekst (mislim Ozmov) o Igi kojoj Nike najpre nije ponudio nikakav specijjalno ugovor. Kad je ona odbila te nimalo dobre uslove i okrenula se Asicsu (koji su je tretirali kao zvezdu i ponudili odlicne uslove), Nike je izasao s finansijski mnogo boljom ponudom. No Iga ih je odbila jer bi i dalje bila samo "jedna od mnogih" (valjda im je Osaka najveca zvezda, sad kad se Serena pakticno penzionisala, a tamo neka Poljakinja im uopste nije interesantna). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted May 9, 2022 Share Posted May 9, 2022 Lepa je Timova plava klasična majica , ti neobični detalji su na ledjima. A Fognini u bejzbol kompletu, mada neki bi rekli da podseća i na komplet koji se nosi u nekim drugim prilikama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted May 9, 2022 Share Posted May 9, 2022 Dopada mi se I Lacoste haljina u stilu 50’ sto trenutno nosi Tomjanovic.Ne zaostaje ni Kamila u svom stilu .Cipka je ovog puta diskretna i lepo se uklapa u ceo outfit Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 21, 2022 Author Share Posted May 21, 2022 (edited) moram da stavim ovu Barborinu sliku, fino se sredila: Edited May 21, 2022 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Adidas se svake godine potrudi da unkazi igrače za RG A ova iz Kuba Barbara, njoj ni Adidas ne treba, ona se unakazi sama Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 22, 2022 Author Share Posted May 22, 2022 ovde se vide neke slicice glave lava , zmije i jos nekih crtanih junaka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Meni se učinile neke ribe i hobotnice, ali ne mogu da povećam sliku pa si verovatno ti u pravu Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 22, 2022 Author Share Posted May 22, 2022 ovo je majica: https://www.tennis-point.de/hydrogen-tech-tattoo-t-shirt-herren-weiss-mehrfarbig-13845800607000.html 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Pa dobro, ta firma nekako je uvek i pravila blesave stvari sa sve logom, ali Adidas baš...zgrdEo Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 24, 2022 Author Share Posted May 24, 2022 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 Ostapenko? Gospode boze na sta lici 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 Nju je teško gledati i s normalnom garderobom, a kamoli ovako koji joj je ovo sponzor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 24, 2022 Author Share Posted May 24, 2022 (edited) to je neka Litvanska firma DK ONE https://www.dk1one.com/ https://www.instagram.com/p/CdQvv5StWQZ/ mada ima adidasov kacket i patike, koliko vidim. https://www.chatsports.com/tennis/a/source/jelena-ostapenko-switches-from-adidas-to-dk-one-tennis-apparel-17024457 promenila sponzora izgleda pocetkom godine. Edited May 24, 2022 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 7 hours ago, alcesta said: Nju je teško gledati i s normalnom garderobom, a kamoli ovako koji joj je ovo sponzor? ...ali je zato Badosa praznik za oci, a aktuelna kombinacija joj je za cistu desetku 🥰 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 On 5/22/2022 at 9:04 PM, Helena said: Pa dobro, ta firma nekako je uvek i pravila blesave stvari sa sve logom, ali Adidas baš...zgrdEo Ja kad sam vidio ovu adidasovu majicu na Tsongi, pomislih, kako to da ga je Hydrogen uzeu pred penziju 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 😬 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 8 minutes ago, Keira said: 😬 Meni na Karatsevu izgleda smešno. Ali ovde recimo ne izgleda slabo u ovoj kombinaciji sa belim patikama i kačketom nazad. Može da prođe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 Niste jedini, videla sam dosta komentara da se ljudima dopada, da je edgy, MF tip koji može da ponese. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 Meni lici na pidzamicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted May 24, 2022 Share Posted May 24, 2022 Meni isto Zamislite Gofana u ovoj kombinaciji i sa plisanim medom pod miskom 😇 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts