SteveFrancis#3 Posted June 3 Share Posted June 3 Ne verujem da je bas vecina ocekivala da Lessort nesto spektakularno padne igracki u PAO, ali se polazilo od pretpostavke da je nadoknadiv gubitak i laksi za zamenu od nekih drugih. E, tu je zajeb jer mi nismo na kraju ni doveli nikakvu zamenu za njega u igrackom i koncepcijskom smislu (ovo sa Brunom je em kasnilo, em on prosto nije takav igrac, bez obzira na solidne fizikalije), a hteli smo da odigramo stosta iz prosle sezone i napred i pozadi. To ne biva. Nije tajna da ja nisam nikada bio njegov hardkor fan, bas zato sto je lajsna, no ono sto nam je najvise nedostajalo jeste energija i motiv kojih je on imao za trojicu. Iako je ovako krejzi krejzi, ocigledno je u pitanju lik koji hoce da slusa i primenjuje na parketu ono sto se trazi i tu nema preveliki ego, odnosno ima taj 'vojnik kluba' mentalitet i naprzenost. 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted June 3 Share Posted June 3 Nažalost ovoj ekipi je i domaća publika zviždala na jednom ABA utakmici. A to se ne sjećam kada/da li je bilo nekad. Nije ni publika bezgrešna ali je ipak to neki pokazatelj. Imamo vremena da se saberemo, ili da pravimo šampionsku ekipu ili da je kupimo kako je govorio DV. Publika treba da u istom broju kao prošle godine se okupi. Pa da vidimo. Btw ja se zaista radujem što će Dimitrijević imati vatreno krštenje. Ko zna zašto je to dobro. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted June 3 Share Posted June 3 Čović se ne oglašava po pitanju bezbednosti sudija, izgleda da ovaj put može da je garantuje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan9 Posted June 3 Share Posted June 3 Verovatno čuo da Savić nije u gradu 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 3 Share Posted June 3 2 hours ago, ivan9 said: Verovatno čuo da Savić nije u gradu Jel se javio kome u klubu ili je zapalio na svoju ruku? ok ok evo izlazim... 😄 Btw 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted June 3 Share Posted June 3 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 3 Share Posted June 3 2 hours ago, Kooineeperk said: Jel se javio kome u klubu ili je zapalio na svoju ruku? ok ok evo izlazim... 😄 Btw Pa gde si ti dosad, znaš kol'ko te čekamo... 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted June 3 Share Posted June 3 Samo arena prenosi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted June 3 Share Posted June 3 7 minutes ago, jedibojan said: Samo arena prenosi? Bolje tako, narocito ako je nemas. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted June 3 Share Posted June 3 1 minute ago, MC Thunder 2 said: Bolje tako, narocito ako je nemas. I guess. Gledaju mi se klinci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted June 3 Share Posted June 3 Ne igraju nam klinci, ali makar nas zato trpaju svakako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted June 3 Share Posted June 3 Samo da izjavim za dnevnik. Ako Smitu ne damo blanko ugovor mi smo budale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmulinho Posted June 3 Share Posted June 3 Komsije, pitanje: koja je uloga ovog lika na vasoj klupi na koga se Zeljko stalno dere, a on odgovara "Ma znam, tebra, sve znam"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted June 3 Share Posted June 3 Pravda za Smith-a. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted June 3 Share Posted June 3 17 minutes ago, elmulinho said: Komsije, pitanje: koja je uloga ovog lika na vasoj klupi na koga se Zeljko stalno dere, a on odgovara "Ma znam, tebra, sve znam"? Emotional support 3 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobarcina1992 Posted June 3 Share Posted June 3 Zasto mi igramo ovu ligu kad se sve zna unapred kakva liga imaju timeout i kad ga nemaju a da ne pricam o faulu Ledeja 3 2 1 19 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zemljoradnik Posted June 3 Share Posted June 3 On 6/1/2024 at 12:54 PM, MikiMilane said: Da li je KKP igrao Wisconsin offense i pik & pop sa njim ? Za to je jedino potrebno da Zoran Savić kontaktira Miška Ražnatovića. 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmulinho Posted June 3 Share Posted June 3 22 minutes ago, jedibojan said: Emotional support Aj javite ako se otvori prazna pozicija, zvuci kao dream job 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 3 Share Posted June 3 2 hours ago, jedibojan said: I guess. Gledaju mi se klinci... I ja se nadao Drezgic vs Kostic, kad ono, trt. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PatrickStar Posted June 3 Share Posted June 3 1 hour ago, Grobarcina1992 said: Zasto mi igramo ovu ligu kad se sve zna unapred kakva liga imaju timeout i kad ga nemaju a da ne pricam o faulu Ledeja Igramo je jer moramo da je igramo i jer je to najbezbolnije za klub u ovom trenutku, a sigurno se u nju nije uslo sa nekim velikim iluzijama i ocekivanjima, i rezultat je u ovom trenutku kada smo pogubili sve što je bilo bitno u sezoni - potpuno nebitan. Jedina pobeda i to velika ove sezone je ostanak Zeljka, koja znači opstanak kluba. Sad je na njemu da se isprave mnogobrojne greske iz ove sezone, pa će se i ova katastrofalna brzo zaboraviti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiMilane Posted June 3 Share Posted June 3 16 minutes ago, PatrickStar said: pobeda i to velika ove sezone je ostanak Zeljka, koja znači opstanak kluba. Sad je na njemu da se isprave mnogobrojne greske iz ove sezone, pa će se i ova katastrofalna brzo zaboraviti. Po meni Zeljko je deo problema. Suludo je očekovati boljitak kad tim ide na remont i biće potpuno neuigran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted June 3 Share Posted June 3 3 minutes ago, MikiMilane said: Po meni Zeljko je deo problema. Suludo je očekovati boljitak kad tim ide na remont i biće potpuno neuigran. Pa zato je tu novi trogodišnji ciklus. Niko ne očekuje da se sledeće sezone osvoji EL. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 3 Share Posted June 3 (edited) On 6/2/2024 at 12:41 PM, СтелаРоса said: Cisto sumnjam da se samo pokupio i otisao, uprkos nacinu na koji je otisao iz proslog kluba. Baš čudno dae zapalio uprkos tome što mu nije prvi put? Edited June 3 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 3 Share Posted June 3 16 minutes ago, K.Dot said: Pa zato je tu novi trogodišnji ciklus. Niko ne očekuje da se sledeće sezone osvoji EL. Lako je sad se kurčiti i zaboraviti kako su se prošle godine grickali nokti uz jao, ubiće nas od zezanja ako stvarno odu na F4. 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted June 3 Share Posted June 3 7 minutes ago, Barkley#34 said: Lako je sad se kurčiti i zaboraviti kako su se prošle godine grickali nokti uz jao, ubiće nas od zezanja ako stvarno odu na F4. Nije ni neko kurčenje, stvarno je KKP imao taj brutala period sezone prošle godine. Mislim da će Željko pokušati još jedan ciklus pa šta bude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts