Jump to content

KK Partizan 2023/24 - Bitka za Berlin!

fillam

Recommended Posts

Jbg, ne moze uvek da se igra lose a na kraju da se izvuce...Al to je vasa car i mentalitet da igrate lose i onda na kraju prelomite u vasu korist razumemo se valjda?

A ovaj zadnji napad mozda konacno prelomi u Zocu pa ne bude vise trazio Kaminskog jbg.

Edited by Don Dusko

Tezak poraz.

Nasi nosioci ili izbaceni ili sami sebe izbacili.

Oni pogadjali kojekakve circus shots kad god je trebalo.

Nudili nam se na tacni, mi odigrali kao retardi.

Frenka je stvarno mucno gledati.

Jaretu upropascena utakmica sezone.

Sudije jezive. Ali jezive.

• Like 3

Uz nedolazak najboljih na utakmicu, Pantera i Ledeja, previse gluposti i promasenih slobodnih bacanja cak i da bi se dobio protivnik koji se sam sam nudio. Ocigledno je da smo strmoglavom padu forme od utakmice s Valensijom. 

Edited by DOXA

Obradovicev poraz, mora se i to nekad reci. Ponitka nije igrao u drugom iako je bilo logicno usled nedostatka PJ, decko je krajnje pristojno odigrao prvo poluvreme. Panter nije postojao na utakmici jer su ga zatvorili i nije ga sut isao. A  gadjali su ga i busili u odbrani rutinski.Mozes ga odmoriti i premostiti sa Ponitkom u trecoj i kao sto si sa Jaretom cekao PJ. Tako bi usli u cetvrtu sa PJ i odmorenim Panterom One trojke je mogao i Bruno pripaljivati u zadnjih 5-6 minuta bar je neki faktor u odbrani, a i ne izlazi iz povrede kao Frenk. Jbg kockao se Zoc ali ne ide uvijek.

Kompletirati se i udariti na najjace u nastavku.

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...