Jump to content

DOXA

Član foruma
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by DOXA

  1. Da li je moguce objasniti nesto coveku koji ovako nesto napise? Mozemo se samo sloziti s njim da je coki legenda i da radi u korist ozdravljenja srpskog sporta.
  2. Morao je I primer koji pobija sinocni poziv na linc komentatora. To je ta objektivnost. A inace mediji listom velicaju hrabrost i velicanstvenost Partizana.
  3. Sad ce uini da dodje da objasni da je njihov "portfolio sranja" ipak prihvatljiv.
  4. Tunis se naljutio. Samo stancuje postove.
  5. Kako vole komsije da pisu na ovoj temi i da nam objasnjavaju sta je fair play i sportsko nadmetanje. Onaj jak i nesportski faul nad Gidraitisom je zaista skandalozan i obogacuje "portfolio sranja" Ledeja. Dobrom i postenom Gidraitisu nije preostalo nista drugo nego da jurne na Ledeja.
  6. Ovakav 'come back' sa ovakvim sudjenjem jos nije vidjen. Ponavljam da je Partizan tim sa najgorim sudjenjem ove sezone. Kako Zeljko kontrolise emocije meni nije jasno.
  7. Verovatno smo tim sa najlosijim sudjenjem ove sezone.
  8. To je sve rezultat diverzije oca mirote.
  9. Kaminski je najveca greska prelaznog roka jer je doveden kao prvi centar. Zbog njega nemamo cemu da se nadamo u nastavku sezone.
  10. Bezopasni smo, niko ne igra.
  11. Kaminski je promasaj sezone. Prakticno neupotrebljiv u ozbiljnim utakmicama.
  12. Razumem ja to ali covek mi replicira i kaze da je sve lepo napisano. Kao da nije procitao sta sam napisao. Nesto slicno kao i ti u tvom postu.
  13. Sta je lepo napisano? Koji pritisci, od koga i zbog cega?
  14. Sta je pozadina, jel zna neko? https://nova.rs/sport/evroliga/partizan-ostao-bez-vaznog-sponzora-u-novoj-godini-veliki-udarac-za-crno-bele/
  15. Samo 75 poena kod kuce nije vidjeno od kada se Zoc vratio.
  16. Uz nedolazak najboljih na utakmicu, Pantera i Ledeja, previse gluposti i promasenih slobodnih bacanja cak i da bi se dobio protivnik koji se sam sam nudio. Ocigledno je da smo strmoglavom padu forme od utakmice s Valensijom.
  17. Tanko je ovo za Zadar i Igokeu Bitno je da bude dovoljno za Zvezdu.
  18. Kad covek procita ovako nesto shvata da je jedina prepreka Zvezdinoj sreci postojanje Partizana. Kakva iskrivljena slika stvarnosti urezana dugogodisnjom "drz'te lopova" pricom.
  19. Pozdrav svima. Citam forum vec dugo vremena pa resih da se registrujem uglavnom da mogu da nastavim da ga citam kada je zakljucan. 😃
×
×
  • Create New...