Jump to content

KK Partizan 2023/24 - Bitka za Berlin!


fillam

Recommended Posts

Што се мене као звездаша тиче волео бих да Жоц остане што дуже на клупи ККП, јер мислим да га је време прегазило. Тринкијери је био најозбиљније тренер суседа у последњих неколико година. Шушка се да Армани планира Жоца од наредне сезоне. 

  • Like 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

41 minutes ago, Cavani said:

Meni je najcrnja ova Gazdina tvrdnja kako ne bi postojali Zvezda i Partizan bez drzave. Prijatelju postojali su i pre tebe, postojace i posle tebe. Dozvoli privatizaciju umesto sto kukas, obracunaj se sa huliganima umesto da ih koristis. Datim novcem se promovise drzava i dovlace strani turisti, a sto je najvaznije za njega skrece se tema i fokus sa dnevno-politickih svinjarija, muljanja, Kosova..

Nadovezujem se na tvoj post. Pretpostavljam da pod gazdom misliš na Vučića. 

 

Priča o ulaganju u nezahvalne klubove u smislu bacanja u bunar,  je, da prostite teško sranje. Jednom sam o tome pisao u nekoj raspravi sa uinijem, a odnosilo se na ulaganja u Duletov KKP, a možemo da proširimo priču i na ove sadašnje verzije blizanaca.

 

Elem, nije to savršen biznis model niti optimalna alokacija državnih para, ali ako hoće da zaista pošteno izračuna efekte ulaganja u blizance trebalo bi da uzme u obzir i sve ono što se kroz razne usluge, proizvode pa i PDV na iste a koji su u vezi funkcionisanja klubova, utakmica i generisanja dodatne potrošnje (dolasci navijača na mečeve) itede, u nekoj meri vratio u ekonomiju, čak i kad su u pitanju stranci koje klubovi plaćaju. Da ne pričamo o igračima koje su ti klubovi proizveli pa koji su se naplatili u svetu i posle te pare uložili u ovu zemlju (makar i pogrešno uložene vratile su se ovde). O propratnim efektima koje si pomenuo, turizam i promocija BGD/SRB da ni ne pričam. 

 

Dakle, kada bi se sve to stavilo na papir, nisam siguran da bi neto efekat bio tako strašan kao što se priča. Sigurno bi to moglo daleko bolje da se vodi, ali je i u ovakvim uslovima daleko od histerije koja se servira a na koju ljudi padaju.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

@Barkley#34

Dodao bih i da je benefit i za poljuljani imidz Srbije one slike iz prepunih Arena, hiljade reakcija na mrezama, pa i to sto Makabi igra u Beogradu, bez obzira na to sta mislim o ratu tamo.

@ChrisJudd

U zabludi si, ni blizu nisu blizanci samofinansiranju. Taj Zalgiris finansijski i logisticki donira Litvanija samo tako, oni su pravi primer drzavnog projekta. Ko se seca Lijetuvos Ritasa jos. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ja kada sam pisao onaj komentar u vezi Željkove konferencije, pisao sam i zbog samog Željka. Imamo čoveka koji ne dozvoljava da mu se kontrira. Pokušao je to Ivković pa je u medijima predstavljen kao gangster. Kasnije je popustio i Duda pa je čak i igrao šah sa Vučićem. Prozvao je Vučić i Miću Berića koji je sam podneo ostavku jer je shvatio da nema ništa od toga što će mu tastatura navijači pisati hvalospeve. Sam da je vodio borbu bila bi uzaludna. Dule ga je redovno prozivao pa kad je trebalo pružiti mu podršku došlo je hiljadu ljudi. Od mnogih je brzo zaboravljen kad je Partizan živnuo i postao milioner zahvaljujući velikim delom državi. A što se tiče na čijoj bih strani bio u sukobu Željka i Vučića, pa sve zavisi oko čega bi se sukobili. Imao bih svoju istinu, ali bih zarad opšteg dobra i od nje odustao kada bih znao da će taj sukob uzdrmati Vučića, da još malo fijukne. Na kraju krajeva Željko nikakvo zlo nije naneo ovoj državi, Vučić to zlo širi svakog dana.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Te pare sto on da* ja vam zivotom garantujem, da uzme ekipa ispod njega za bilo koji jaci investicioni projekat za jednu godinu.

 

spreman sam zivotom da se kladim…

 

*
i jebeno covek ne daje svoje pare, to su jebene nase pare koje svi uplacujemo porezima,doprinosima, taksama i ostalim cudima…

 

Mi i komsije u kosarci smo statisticka greska kada je u pitanju kolicina para koja iscuri iz budzeta

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Juan Pablo Montoya said:

Može i tako. Generalno su to relativno jednako gurani klubovi. 

Nisu jednako gurani, to i jeste poenta price!

 

2 hours ago, Nele said:

Ne znam sta je ocekivao Zeljko da ce da mu i zvezdini navijaci aplaudiraju i skandiraju ??? Ako je tako onda je bas naivan covek.

Ni meni nije jasno kad se nasi navijaci iscudjavaju kao vidi gde god odemo cak i u hrvatsku zeljka docekuju aplauzom samo cigani zvizde psuju vredjaju... alooo rodjace pa on je trener vecitog rivala sta treba da rade, cestitaju mu na njegovih 9 titula jeste bas ih zabole, trener vecitog rivala cao zdravo naravno da ces da mu psujes mamu uslovno receno (a i bukvalno)

 

2 hours ago, elmulinho said:

Na strani boli me ona stvar za obojicu. Dva losa coveka, tri ako se i Covke ubaci u mix.

To ono pred izbore nisam za vucica ali opozicija koja su to go×na... ili ti svi su isti, staviti zeljka u isti kos sa pudlicom i zvaljom pa jbg moze ali u alisi u zemlji cuda

 

2 hours ago, Luchifer89 said:

Pretpostavljam da je Bodiroga 4ti loš čovek, a Danilović 5ti

Zna se ko je najlosiji, samo da on ode i... a on je otisao, nista onda

 

Ps izbacio ostoja svoje exel tabele... ako je verovati drzava je obezbedila 30% budzeta za ovu sezonu !!!!

I to pola je dala a pola je na dodjem ti ?!

30% ?!

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

I iskreno bih voleo da Žoc povede taj sveti rat protiv govana sa vlasti. Pa da lepo stanem u njegove redove. Ali bojim se da je to samo bajka.

 

Žoc je znap gde dolazi i da sklapa pakt sa đavolom, ali je to uradio svejedno. Motiv može biti da ostane zapisan u istoriji KKP kao Bog, od čega ni sada nije daleko, de facto je veći od samog kluba. Ne bi me čudili takvi motivi, na kraju krajeva, i sam Duda Ivković je pristao da se slika sa đavolom da bi preživeo njegov Radnički.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Spreadsheet wars has begun.

 

kZv8J5.gif

 

5 minutes ago, Juan Pablo Montoya said:

Možemo da diskutujemo o estetskom dojmu excel tabelica dva kluba 🙂 Ono što u njima piše mogao je da naškraba i Pera Pisar iz Administrativnog odeljenja 🙂 

Vasa tabela je u bojama drzavne zastave, nasa je u izdajnickim bojama.

:s_d:

Edited by Kronostime
  • Like 1
  • Ha-ha 5
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...