Jump to content

KK Partizan 2023/24 - Bitka za Berlin!


fillam

Recommended Posts

Baš amaterski je urađeno sve vezano za sezonske. Ne samo što je amaterski, nego su lagali, predstavljali one formulare kao korak do sezonske, a ustvari kurcu ne vredi sem ako obnavljaš pa te kontaktiraju. Sekli sektore, digli cene više nego što su rekli. 
 

Meni je sasvim okej da sezonske budu skuplje, premium proizvod + podrškatm + potražnja, ali baš je gorak ukus budući da su najavili 20-30% poskupljenje a neke sezonske su skakale i do 200%. 
 

Sve to na stranu, instrukcije/jasni koraci kad, ko i kako da kupi sezonsku su zaista minimum, ovo što su sklepali i objavljivali je kurac, nigde ne piše kako da uzmeš člansku ako nemaš, nemaš link na mejl nego idi klikći kao i svi ostali - odnosno, ono što si popunjavao smo iskoristili da opipamo puls, napravimo neku bazu korisnika jer nas je Ticketline odjebao (kako, ugovor, obaveze...?) i uskladimo cene. Šabanski. 

Edited by pierre van hooijdonk
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

27 minutes ago, pierre van hooijdonk said:

 nego su lagali, predstavljali one formulare kao korak do sezonske, a ustvari kurcu ne vredi sem ako obnavljaš pa te kontaktiraju.

 

Ajde sve ostalo, ali ovo ne stoji. Kad je bila ta registracija, odmah su naglasili da to neće predstavljati nikakvu prednost i da nije obavezno.

Kako bi uostalom uopšte to i moglo da se izvede, da garantuješ nešto za 30k ljudi? 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Zar nisu rekli da ćeš dobiti link (ne samo stari sezonci) preko koje možeš da uzmeš sezonsku nakon što se završe obnove, zato je i bilo misteriozno kako će i po kojem kriterijumima slati linkove?

 

Možda sam nešto loše ukačio, svakako mi je neki bljutav utisak kako je sve sprovedeno, počev od loše komunikacije, pa onda i najavama i menjanja...

Link to comment
Share on other sites

12 hours ago, realno *w said:

 

565565.png

 

 

Ooooozbiljna cifra. Ovo znači da će svih 15k sezonskih da plane.

 

Bilo bi interesantno vratiti se na one raspave o cenama i predviđanju broju prodatih pre bilo kakvih informacija, ovde na forumu. Bilo je tu ozbiljnih promašaja, al ajde.

 

9 hours ago, Kooineeperk said:

Koliko je bilo prosle sezone 11.500? Znaci nisu svi obnovili, preko 400 nije, to je 3.5%.

 

Baš sam se ovo pitao.
Što se tiče mene i društva, mi smo sve obnovili, mislim 16 ukupno, tako da tu nema ni tih 3.5%. 🙂 Bilo je i nekih koji su se nadali da će preko starih sezonaca moći da uzmu za sebe. Tako da, svakako je postojalo veliko interesovanje.
Takođe, mi smo nivo 400 centar i možda smo najbolje prošli u smislu cene. Jer su nam mesta odlična. 

 

Ne znam, nešto mi ovo deluje puno, ali super u svakom slučaju. Ili su možda prošle godine prodali više karata, ali i ja se sećam da je kružio broj od 11k, tj. neka bude 11.5k.

Link to comment
Share on other sites

Ja sam deo jedne grupe gde je bilo 50ak sezonaca, ajde što su svi obnovili, nego što kažeš bilo ih je dosta koji su se prijavili da "preuzmu" ako neko neće. 

Posle bio u kontkatu sa još nekima, kod svih ista situacija, tako da mi nije čudno, šta više, sasvim očekivano.

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Znam da kupovina sezonskih ne donosi nikakve rezultatske garancije, ali nakon tipicnog sns tumbanja/prosirenja skupljih sektora, cena znatno vecih od 20tak %, davanja ogoromne kolicine novca na godisnje ulaznice za ovu sezonu od strane nsvijaca dok portali naravno ne rade i softveri padaju....

 

....zaista se nadam da je ovaj prelazni rok odradjen najbolje sto su mogli i da ovaj tim nece izgledati kako se mnogi pribojavaju da hoce.

 

I oni moraju imati na umu da ovoliko velika i skupa monetarna vernost ima svoje granice, ako se ne bude video rad, trud, ali i kvalitet na terenu 

Edited by Alex_Serbia
Link to comment
Share on other sites

Au contraire mon ami, ili što bi rekao Del Boy: Bonnet de douche!

Ako smo bili u igri za Terensa Rosa a on je sam rekao da jesmo, siguran sam da smo bili zagrijani i za Nunna. Neki mi aberi dolaze da je Dragić sad opet u igri što je možda posljedica ovog potpisa.

Bilo kako bilo, vrijeme curi, opcije se sužavaju a mi mašemo ušima.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...