Son_of_a_gun Posted March 21 Share Posted March 21 Hezonju poštujem i volio bih da konačno ispuni svoj san i obuče crno-bijeli dres a Musa što dalje od nas. Čini mi se da je on na svom mjestu tu gdje jeste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted March 21 Share Posted March 21 Ne bih da recikliramo stare teme iznova, ali meni nije jasno koji je to Musin greh konkretno, izuzev toga da ga prosto ovako ne gotivis, sto je naravno skroz okej. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted March 21 Share Posted March 21 Valjda je Musa oprostio Hezonji što ga tuko. Hteo je podmuklo da udari Egzuma, al nesrećni Musa se našao na pogrešnom mestu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted March 21 Share Posted March 21 27 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Ne bih da recikliramo stare teme iznova, ali meni nije jasno koji je to Musin greh konkretno, izuzev toga da ga prosto ovako ne gotivis, sto je naravno skroz okej. Kad si bliže vatri više se i ogriješ. Znam neke priče iz dosta pouzdanih izvora o njemu kao osobi ali nije sad ni vrijeme ni mjesto za to. Ako hoćeš mogu ti napisati na PM kad stignem. U ostalim vijestima, malopre mi lisica pređe ispred auta, šta sad to znači koji moj? 🤔 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 21 Share Posted March 21 2 minutes ago, Son_of_a_gun said: Kad si bliže vatri više se i ogriješ. Znam neke priče iz dosta pouzdanih izvora o njemu kao osobi ali nije sad ni vrijeme ni mjesto za to. Ako hoćeš mogu ti napisati na PM kad stignem. U ostalim vijestima, malopre mi lisica pređe ispred auta, šta sad to znači koji moj? 🤔 Ako je crveno bela... Lose Ako je crno bela... Lose - lose= dobro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted March 21 Share Posted March 21 Ako ti lav* negde izleti zgazi ga. *Kralj, jelte. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted March 21 Share Posted March 21 To znači da ti treba isterivač đavola jer se neki đavo očigledno uvuk'o u tebi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 21 Share Posted March 21 (edited) Znači da ćete na lukav način da pobedite. Dakle igrači će pokazati visok BBIQ u ključnim trenucima utakmice, za promenu. Edited March 21 by DameTime 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted March 21 Share Posted March 21 13 minutes ago, Son_of_a_gun said: U ostalim vijestima, malopre mi lisica pređe ispred auta, šta sad to znači koji moj? 🤔 3 minutes ago, DameTime said: Znači da ćete na lukav način da pobedite. Dakle igrači će pokazati visok BBIQ u ključnim trenucima utakmice, za promenu. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted March 21 Share Posted March 21 A da ti Son ne gucneš koju pred svaku utakmicu pa ti se priviđaju mačke, lisice, leteće krave...? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 21 Share Posted March 21 5 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Znači gledaš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted March 21 Share Posted March 21 (edited) 6 minutes ago, Volter said: A da ti Son ne gucneš koju pred svaku utakmicu pa ti se priviđaju mačke, lisice, leteće krave...? Ma jok nego živim u vukojebini. 😁 Pet planina braco. Do sad su mi ispred kola pretrčavale mačke, ćuke, ovce, krave, konji, par puta kokoške, a od divljih vjeverice, zečevi, lisice, bambike, par puta vukovi i jednom divlji vepar… 🤪 23 minutes ago, Don Dusko said: Ako je crveno bela... Lose Ako je crno bela... Lose - lose= dobro Neka je crvenkasta sa crnim repom, đavoli ga znali… 😄 Edited March 21 by Son_of_a_gun 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted March 21 Share Posted March 21 Blago tebi, što dalje od gužve, buke, ljudi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted March 21 Share Posted March 21 9 minutes ago, Son_of_a_gun said: i jednom divlji vepar Je l' delovao poznato? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted March 21 Share Posted March 21 15 minutes ago, DameTime said: Znači gledaš A gledam, sta cu, jebo me pas ludi. Ili lisac, kako god... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted March 21 Share Posted March 21 38 minutes ago, Son_of_a_gun said: Kad si bliže vatri više se i ogriješ. Znam neke priče iz dosta pouzdanih izvora o njemu kao osobi ali nije sad ni vrijeme ni mjesto za to. Ako hoćeš mogu ti napisati na PM kad stignem. U ostalim vijestima, malopre mi lisica pređe ispred auta, šta sad to znači koji moj? 🤔 Da zivis u vukojebini 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted March 21 Share Posted March 21 15 minutes ago, Volter said: Blago tebi, što dalje od gužve, buke, ljudi.... Ma isto je g*vno kao i Bg samo što kad makneš iz centra nisu Kotež i Avala nego divlji Trebević i Jahorina. 😛 10 minutes ago, Barkley#34 said: Je l' delovao poznato? Čini mi se da sam ga sretao okolo po slavama. 🤣 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 21 Share Posted March 21 Pravi je trenutak da se prisetimo ovoga Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 21 Share Posted March 21 Gušim se 😂 Stari, ali drag klip. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted March 21 Share Posted March 21 Vidimo se u PO, i sa Zekom na terenu 😁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted March 21 Share Posted March 21 (edited) Nastavi da treniras... Oly moze da se napadne Edited March 21 by jedibojan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted March 21 Share Posted March 21 Sa ovakvim Panterom i Dozierom necemo nidje.. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TripleJ Posted March 21 Share Posted March 21 Cisto da nam pokazu, ako se slucajno potrudimo da dodjemo nekim cudom iz play in-a do pozicije 8, sta nas ceka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted March 21 Share Posted March 21 Nema veze… sad potpisujem play off sa njima ponovo… dva najveca KK u Evropi… jbg borba 1 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted March 21 Share Posted March 21 Just now, ScepanScekicSto said: Nema veze… sad potpisujem play off sa njima ponovo… Što, da se ne umorimo previše? 😄 Kako god, odlazak u plejof iz ove pozicije bi bio ogroman uspeh, pa makar tamo imali i 3 rutinska poraza od Reala. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts