Son_of_a_gun Posted March 16 Share Posted March 16 Nadam se da je bar stigao da se oprosti od njega. Tuga. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 16 Share Posted March 16 Zach je ozbiljan car, kako je igrao u poslednje vreme znajući da mu je otac na samrti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
božija noga Posted March 16 Share Posted March 16 😭 Prošle sezone Danteov tata sada Zekov pokoj im duši 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted March 17 Share Posted March 17 2 hours ago, božija noga said: 😭 Prošle sezone Danteov tata sada Zekov pokoj im duši To je taj "blesavi" osmeh koji je Zek nasledio. Neka mu je laka zemlja. Nekada zaboravimo da se sa uobičajenim problemima susreću i profi sportisti. Stvarno smo nekada okrutni i posmatramo ih samo kroz statistiku... Veliko hvala i podrška Zeku! 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted March 17 Share Posted March 17 Nikad ništa protiv Zeka, apsolutno nikad. Čovek je stena, heroj, jedan od nas gde god u životu bude bio i šta bude radio (ako ikada ode iz našeg kluba). Ja ne bih mogao da potrčim u sličnoj situaciji, ma koliki profesionalac bio, a brat Zek pogibe da dobijemo protiv Barse, samo naklon i ništa više. Anyway, drugo pol sinoć je bilo prvo posle ne znam ni koliko utakmica gde je nekako sve izgledalo kao da ima smisla. Dobro postavljanje u odbrani, čitanje situacija, koliko toliko pristojno čitanje situacija u napadu i realizovanje miss matcheva... Jeste da je to nikakvi FMP, ali opet, igrali smo i protiv gorih pa nije bilo bolje. Jedva čekam utorak, biće nervozno, napeto, vruće, znači klasika, a ko se ne bi radovao tome 😃 4 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cuftausosu_ Posted March 17 Share Posted March 17 13 hours ago, Dzep said: Gledao sam kako u Pioniru na zagrevanju tada mlađani Rudi ubacuje 33 trojke uzastopno, bez koske... Da, meni je ostalo u secanju koliko smo bili inferiorni u smislu brzine i agresivnosti u prva dva meca sa njima. Kasnije u martu, kad se upalila masina, resili smo ih oba puta u Top 16 fazi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted March 17 Share Posted March 17 Iskoristite gostovanje Baskonie i za tampu Panter-Hauard 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted March 17 Share Posted March 17 Procitah negde, Howard u zadnje tri utakmice preko 100 poena… Da li ga pustiti da da svoje, a ostale zatvoriti, ili sta? vec vidim muku… jos bez Zeka… sinoc je zeljko pokusavao razne varijante na 4… i mislim daje Smajli najblizi… Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted March 18 Share Posted March 18 Da ubacim koju cjepanicu? Čisto da se ne ugasi vatra..... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted March 18 Share Posted March 18 Smajlija ili Cabocla? 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted March 18 Share Posted March 18 4 hours ago, nlavrnja said: Smajlija ili Cabocla? Kaminski mi ima nekako prigodnije ime za odrzavanje vatre... 1 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 18 Share Posted March 18 Ubo si dobru foru konačno, k'o Balašević stihove 😅 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted March 18 Share Posted March 18 11 minutes ago, Kooineeperk said: Kaminski mi ima nekako prigodnije ime za odrzavanje vatre... To ...Cjepanica Kaminski...to mi se slaže k'o stadion Mokri Dolac u Posušju ( zaista postoji) 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted March 18 Share Posted March 18 1 minute ago, DameTime said: Ubo si dobru foru konačno, k'o Balašević stihove 😅 "Konacno"? Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted March 19 Share Posted March 19 Cele noći Kronos forsirao Gazu, jutro kvari sinoć započete teze, zato ga je fancy banovo kroz bazu, ali mitraljezac i dalje će da veze... Toliko od mene po ovom pitanju, Gazda se skida sutra pa nek preuzme svoje samonametnute dužnosti 7 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted March 19 Share Posted March 19 1 hour ago, Stiletto said: Cele noći Kronos forsirao Gazu, jutro kvari sinoć započete teze, zato ga je fancy banovo kroz bazu, ali mitraljezac i dalje će da veze... Toliko od mene po ovom pitanju, Gazda se skida sutra pa nek preuzme svoje samonametnute dužnosti 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted March 19 Share Posted March 19 Aaaaaaaajmoooooo!!! Večeras mora na juriš, na muda i srce, očekujem da kapiten reši, ali ovoga puta u našu korist. Mora se koristiti prednost (makar ona bila samo na papiru) na poziciji 5, tako da jbg Bruno, Frank, sad je trenutak. 7 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted March 19 Share Posted March 19 Baskonija nam bezi 3 pobede i nikada necu to preboleti. Taman sam poceo da preboljevam Virtus, ali uvek ima nesto ove sezone 🥲 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted March 19 Share Posted March 19 Cenim da nam je pametnije da pocne Trifke na 4, sve zamisljam Smajlija i Freda kako pomazu i nekako bas Hauard ostane sam i strpa nam 40 poena. # BoljeVanja20NegoHauard40 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted March 19 Share Posted March 19 Baskonia bas ima zajeban raspored… gostuju nama pa onda idu u Kaunas,docekiju Efes (realno najlakse), gostuju Realu i gostuju Virtusu bas zajebano Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted March 19 Share Posted March 19 Pusti ti njih, nama je zajeban i SC Derby... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted March 19 Share Posted March 19 Više nam vjeruju kladionice nego mi sami sebi 😄 Sve kao hoću nešto da pišem, ali mi se ne da. Znam samo da ipak jedva čekam utakmicu noćas. Ajdeeee! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted March 19 Share Posted March 19 Srećno večeras komšije, i hvala od mene za glas protiv prostitucije košarke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gb92 Posted March 19 Share Posted March 19 Bravo za nas klub i jedno NE. Pustiti Dubai u ligu a da cela liga ne uzme gomilu para i 2 el licence za istu je bez ikakvog rezona. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted March 19 Share Posted March 19 Neko napisa gore da mozda se fokusirate na ostale igrace a pustiti Howard-a da isporuci svoje. Mislim da bi to bilo kontraproduktivno. Dosta zavisi od njega, ako on dobro krene nekako povuce ceo tim, od Monekea do Marinkovica, tkd bih rekao ako on krene kako zna, crno vam se pise. Ako krene lose, da masi sve, sto takodje zna, onda imate odlicne sanse. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts